Χαρίζεται Γερμανικός Ποιμενικός

dimbeco

Member
6 Απριλίου 2012
17
0
Η Ήρα είναι ένα 10μηνο Θηλυκό Γερμανικό Ποιμενικό ιδιαίτερα φιλικό και χαδιάρα. Εμβολιασμένη (με βιβλιάριο υγείας - εμβολιασμένο και απαρισατομένο) Λόγω έλλειψης χώρου χαρίζεται. τηλ: 6947003445

Attachments

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
όταν την αποκτήσατε δεν ξέρατε ότι θα γίνει μεγαλόσωμος σκύλος? Γιατί ρε παιδιά πάτε και παίρνετε σκυλιά χωρίς να σκέφτεστε λίγο παραπάνω? Έχεις σκεφτεί τη ψυχολογία της που θα φύγει από το σπίτι της και τα αφεντικά της? Τι είναι ο σκύλος? Καναπές, να μη χωράει? Πραγματικά, στεναχωριέμαι...:(:(:(

dimbeco

Member
6 Απριλίου 2012
17
0
επειδη δεν εχω πιει καφε πρωι πρωι , γιατι ρε φιλε ? δεν χωραει ο καναπες ? τελος παντων καλη τυχη
Παιδιά καλημέρα,
προσπαθήστε να ηρεμήσετε και βάλτε λίγο στο μυαλό σας ότι υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες που κάνουν έναν αποχωρισμό - ανάγκη! Πιστεύεται ότι δεν τον θέλω? Αν ήταν έτσι θα τον πούλαγα, δεν θα τον χάριζα! Μόνο τον χρόνο μου που έχω αφιερώσει για την Ήρα μου δεν υπάρχει. Οπότε καλό να ηρεμήσετε και να μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα - που μπορεί να πικραίνουν ακόμα περισσότερο τον άλλον. Ή μήπως δεν τον σκέφτεσται

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Θα πρέπει να απολογηθεί; Τη χαρίζει και τέλος. Εγώ προωθώ για οποιοδήποτε λόγο το κάνεις.

Μπορείς μόνο να πεις περισσότερες λεπτομέρεις; Αν είναι εκπαιδευμένη, αν υπάρχει κάτι σημαντικό για το χαρακτήρα της που πρέπει να ξέρει ο επόμενος ιδιοκτήτης. Καλό θα ήταν να γίνει με συμβόλαιο η υιοθεσία ή μέσω φιλοζωικής. Έτσι, το σκυλί θα έχει μια ασφάλεια ευζωίας.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
ε καλα τωρα για ονομα του θεου,,,, ολοι ξερουμε οτι για να φθασει ενα σκυλι 10 μηνων εχουμε επενδυσει επανω του και χρονο και χρημα και συναισθημα,,,, σιγουρα κατι σοβαρο παιζει και το δινει το σκυλι,,,,,, εδω αδεσποτο βρισκουμε και το βαζουμε στη ζωη μας και τωρα μας δινουν σκυλι με εμβολια κλπ και ζηταμε να ειναι και πιστοποιημενο,,??? ,,, καλυτερα μην απαντησεις αν εχει η δεν εχει πιστοποιητικο γνησιοτητας,,,, οποιος θελει να παει να αγορασει,,,,, και σε οποιον τη δωσεις κανε συμφωνια να την βλεπεις μια στο τοσο οποτε ειναι εφικτο..,,, γιατι βλεπω οτι πολλοι σκεπτονται εμπορικα με τροπο εχω εχω σκυλο με εκατο ποιστοποιητικα και οχι φιλοζωικα,,,, με την καλη την εννοια παντα ==)) πρωτα κοιταμε να παρει το σκυλι μας καποιος που θα του δωσει αγαπη και χρονο και θα το φροντιζει ασχετα αν ειναι ρατσας η αν ειναι εκτροφειου η αν ειναι περιπλανομενος !!!! γνωμη μου,,,!!

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
ε καλα τωρα για ονομα του θεου,,,, ολοι ξερουμε οτι για να φθασει ενα σκυλι 10 μηνων εχουμε επενδυσει επανω του και χρονο και χρημα και συναισθημα,,,, σιγουρα κατι σοβαρο παιζει και το δινει το σκυλι,,,,,, εδω αδεσποτο βρισκουμε και το βαζουμε στη ζωη μας και τωρα μας δινουν σκυλι με εμβολια κλπ και ζηταμε να ειναι και πιστοποιημενο,,??? ,,, καλυτερα μην απαντησεις αν εχει η δεν εχει πιστοποιητικο γνησιοτητας,,,, οποιος θελει να παει να αγορασει,,,,, και σε οποιον τη δωσεις κανε συμφωνια να την βλεπεις μια στο τοσο οποτε ειναι εφικτο..,,, γιατι βλεπω οτι πολλοι σκεπτονται εμπορικα με τροπο εχω εχω σκυλο με εκατο ποιστοποιητικα και οχι φιλοζωικα,,,, με την καλη την εννοια παντα ==)) πρωτα κοιταμε να παρει το σκυλι μας καποιος που θα του δωσει αγαπη και χρονο και θα το φροντιζει ασχετα αν ειναι ρατσας η αν ειναι εκτροφειου η αν ειναι περιπλανομενος !!!! γνωμη μου,,,!!
Πολυ σωστο!!!!!!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
χριστε μου τι κουκλα ειναι και με ποση εμπιστοσυνη καθεται στην αγκαλια σας ..κριμα...μη τη δωσετε στον πρωτο τυχοντα σας παρακαλω.

pasulisdog

Active Member
11 Φεβρουαρίου 2012
36
0
Παιδιά καλημέρα,
προσπαθήστε να ηρεμήσετε και βάλτε λίγο στο μυαλό σας ότι υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες που κάνουν έναν αποχωρισμό - ανάγκη! Πιστεύεται ότι δεν τον θέλω? Αν ήταν έτσι θα τον πούλαγα, δεν θα τον χάριζα! Μόνο τον χρόνο μου που έχω αφιερώσει για την Ήρα μου δεν υπάρχει. Οπότε καλό να ηρεμήσετε και να μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα - που μπορεί να πικραίνουν ακόμα περισσότερο τον άλλον. Ή μήπως δεν τον σκέφτεσται
Ζούμε σε μέρες όπου ο καθένας κουβαλώντας τα δικά του προβλήματα δεν βλέπει τίποτα παραπέρα από αυτό που ο ίδιος βιώνει. Δεν τολμούν οι περισσότεροι να αποδώσουν ευθύνη σε αυτό που είναι η αιτία του προβλήματος και βγάζουν τα απωθημένα τους με τον διπλανό τους που μπορεί να τους λέει τον καημό του. Είδες ο άλλος με ύφος εισαγγελέα? Αμέσως την ανάκριση. " Ποιοί είναι οι αστάθμητοι παράγοντες? "
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ !!!

Φίλε μου στείλε μου πμ με κάποιο τηλέφωνο ή διεύθυνση μήπως μπορέσω και έρθω να δω το σκυλάκι σου.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Επειδη ακριβως οι εποχες ειναι δυσκολες σε ολους τους τομεις, πολλοι κοιτανε να ξεφορτωσουν την βαρκα πετωντας πρωτο πρωτο τον σκυλο ελαφρα την καρδια.

Γραφει λοιπον καποιος που δεν τον ξερουμε τον πονο του. Μπορει να ειναι πονος, μπορει και οχι.Και σιγουρα το χαριζεται λογω χωρου (πολυφορεμενο πια) δεν σε προδιαθετει για οτι καλυτερο.
Αν δεν ρωτησουμε πως θα μαθουμε?

Καλη τυχη στο σκυλακι.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Ο λόγος που σχολιάστηκε τόσο η αγγελία είναι αυτό το "χαρίζεται λόγω έλλειψη χώρου". Κατανοώ απόλυτα τον πόνο του να αποχωριστεί κάποιος το αγαπημένο του κατοικίδιο λόγω κάποιου σοβαρού προβλήματος και τρέμω στην ιδέα ότι κάποτε ίσως μου συμβεί κάτι και δεν θα μπορώ να τα φροντίζω πια..Κι επειδή μπορεί να συμβεί σε όλους μας (χτύπα ξύλο) είναι ανοησία να κρίνουμε. Αλλά αυτό το λόγω χώρου χτυπάει άσχημα.

Aν παρ' ελπίδα έχεις πάρει τον σκύλο σου από εκτροφέα μίλα με αυτόν πρώτα.

Last edited:

pasulisdog

Active Member
11 Φεβρουαρίου 2012
36
0
Ο λόγος που σχολιάστηκε τόσο η αγγελία είναι αυτό το "χαρίζεται λόγω έλλειψη χώρου". Κατανοώ απόλυτα τον πόνο του να αποχωριστεί κάποιος το αγαπημένο του κατοικίδιο λόγω κάποιου σοβαρού προβλήματος και τρέμω στην ιδέα ότι κάποτε ίσως μου συμβεί κάτι και δεν θα μπορώ να τα φροντίζω πια..Κι επειδή μπορεί να συμβεί σε όλους μας (χτύπα ξύλο) είναι ανοησία να κρίνουμε. Αλλά αυτό το λόγω χώρου χτυπάει άσχημα.
To άσχημο είναι πρώτα και κύρια το ότι σε κάποιον του μείωσαν το μισθό κατά 40% και δεν μπορεί να μείνει στο τριάρι που νοίκιαζε και πάει σε γκαρσονιέρα, το άσχημο είναι το οτι έμεινε άνεργος και αναγκάζεται κάποιος να γυρίσει στο πατρικό του με τους γονείς του και όχι μόνο πολλές φορές. Το άσχημο είναι οτι πολλούς μας έπεισαν οτι αλληλεγγύη είναι να αφήνεις ένα πακέτο μακαρόνια στο καλάθι του σούπερ μάρκετ ή τα ληγμένα φάρμακα στον έρανο του δήμου.
Ας απαντάει και ας σχολιάζει όποιος ενδιαφέρεται για την προσφορά του φίλου μας. Αν δεν τον ενδιέφερε το σκυλάκι θα μπορούσε να το αφήσει αδέσποτο χωρίς να γράψει τίποτα στο φόρουμ , οπότε δεν θα είχαμε να σχολιάσουμε και τίποτα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.788
20.095
Τίποτα απ'όσα αναφέρεις παραπάνω και που ασφαλώς αφορούν πολλούς από εμάς, δεν δικαιολογεί [στο δικό μου μυαλό έστω] την αποχώρηση του σκύλου μου. Τίποτα όμως. Ούτε η μείωση του μισθού μου, ούτε το μικροσκοπικό σπίτι μου, ούτε το πιάτο φαί που μπορώ να μοιραστώ μαζί του.

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Σου εύχομαι να βρεις το καλύτερο σπίτι για τη μικρή σου, που θα το βρεις... Απλά όπως σου είπαν, να τη δώσεις στειρωμένη, τσιπαρισμένη και με συμβόλαιο...Θα είσαι και εσύ πιο ήσυχος.

τελικα πεντιγκρι εχει...?
εγω μονο αυτο εχω να ρωτησω.
Δε θα το είχε αναφέρει λες?

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Τίποτα απ'όσα αναφέρεις παραπάνω και που ασφαλώς αφορούν πολλούς από εμάς, δεν δικαιολογεί [στο δικό μου μυαλό έστω] την αποχώρηση του σκύλου μου. Τίποτα όμως. Ούτε η μείωση του μισθού μου, ούτε το μικροσκοπικό σπίτι μου, ούτε το πιάτο φαί που μπορώ να μοιραστώ μαζί του.
Προσπάθησα να μη γράψω κάτι στο θέμα αλλά ήθελα να πω ότι συμφωνώ με την mareco.
Τίποτα όμως κι απο μένα.