Πολλοί από εσάς μέσα στο forum γνωρίζετε την ιστορια μου με την Fayette, το Αγίου Βερνάρδου που είχα φέρει πριν από 6 χρόνια από το κορυφαίο εκτροφείο Bernegradens. Τη μεγάλωσα μέχρι ενός έτους και μετά για κάποιους προσωπικους λόγους αναγκαστηκα να την αποχωριστώ (για να είμαι ακριβής,μου τη πήρανε)...Anyway...η κούκλα μου ξαναγύρισε σε μένα πριν από μια εβδομάδα γιατί ο μπαμπάς της φευγει για το εξωτερικό (για τους γνωστούς πλέον λόγους) και είναι αδύνατον να την πάρει μαζί του. Εγω δεν μπορώ να την κρατησω για καθαρά οικονομικούς λόγους...plus ακόμα και αν το ξεπ'ερναγα αυτό θα έπρεπε να μετακομίσω γιατί με 2 Golden και ένα Αγίου Βερναρδου 90 κιλά δεν χωραμε..με τίποτα...Δυστυχώς πρέπει να της βρω σπίτι. Και σύντομα. Η κοριτσάρα μου είναι 6 χρονων, στειρωμένη, σε απίστευτη κατάσταση, τρομερά κοινωνική με άλλα σκυλιά, απίστευτος χαρακτήρας, απολύτως κανένα πρόβλημα υγείας και μορφολογίας (που βλέπουμε συχνά σε Αγίου Βερνάρδου κακής εκτροφής)...΄πολύ τρυφερή...απίστευτα μπουνταλού και αμπλαούμπλας...!! Έχει μάθει να μένει και στο κήπο αλλά τρελλαίνεται να κάθεται μπορστά στο τζάκι τον χειμώνα...και λατρεύει όλο τον κόσμο...
Πραγματικά ειναι σπάνιος χαρακτήρας...
Θα την δωσω μόνο σε περιοχή κοντά σε μένα για να μπορώ να την ελέγχω...οπότε αποκλείεται το εκτός Αττικής..και φυσικά μετά από ανακρίσεις τουλάχιστον τρίτου βαθμού...Αυτά. Αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται μ[πορεί να μου στείλει mail στο [email protected]
Πραγματικά ειναι σπάνιος χαρακτήρας...
Θα την δωσω μόνο σε περιοχή κοντά σε μένα για να μπορώ να την ελέγχω...οπότε αποκλείεται το εκτός Αττικής..και φυσικά μετά από ανακρίσεις τουλάχιστον τρίτου βαθμού...Αυτά. Αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται μ[πορεί να μου στείλει mail στο [email protected]
Attachments
-
36,1 KB Προβολές: 197
-
64,2 KB Προβολές: 199
-
41,5 KB Προβολές: 197