Γεια σας, χαριζει κανεις bull terrier σκυλακια? θελουμε με τον συζυγο να παρουμε ενα κουταβακι αλλα ειναι λιγο ακριβο για μας, μενουμε σε διαμερισμα, θα βγει εξω 2-3 φορες την ημερα, θα καλυπτουμε ολα τα εξοδα στον κτηνιατρος, φαγητα.
Αυτό αγαπητή φίλη, εξυπακούεται. Αλλοίμονο αν το "χρησιμοποιείς" ως θετικό κριτήριο για να βρεις σκυλάκι......που δεν θα βρεις, με την έννοια που την έχεις στο μυαλό σου.Γεια σας, χαριζει κανεις bull terrier σκυλακια? θελουμε με τον συζυγο να παρουμε ενα κουταβακι αλλα ειναι λιγο ακριβο για μας, μενουμε σε διαμερισμα, θα βγει εξω 2-3 φορες την ημερα, θα καλυπτουμε ολα τα εξοδα στον κτηνιατρος, φαγητα.
Καλή σου μέρα. Επειδή δεν θα βρεις ....πάρε κάποιο απο καταφύγιο είναι δωρεάν και αγαπησιάρικα.Γεια σας, χαριζει κανεις bull terrier σκυλακια? θελουμε με τον συζυγο να παρουμε ενα κουταβακι αλλα ειναι λιγο ακριβο για μας, μενουμε σε διαμερισμα, θα βγει εξω 2-3 φορες την ημερα, θα καλυπτουμε ολα τα εξοδα στον κτηνιατρος, φαγητα.
Απο το "σκυλάκια" καταλαβαίνω οτι μάλλον δεν ξέρεις που πας να μπλέξειςΓεια σας, χαριζει κανεις bull terrier σκυλακια? θελουμε με τον συζυγο να παρουμε ενα κουταβακι αλλα ειναι λιγο ακριβο για μας, μενουμε σε διαμερισμα, θα βγει εξω 2-3 φορες την ημερα, θα καλυπτουμε ολα τα εξοδα στον κτηνιατρος, φαγητα.
Είναι το ίδιο φαινόμενο με το πρεζάκι που ζητάει "ευρώ". Όσο του δίνουν "ευρώ", δεν θα "κόψει" ποτέ.Να ρωτησω εγω κατι που το βλεπω απο οοολους στο φορουμ και να μου πειτε γιατι δεν ξερω πολλα πραγματα? Συγγεκριμενα για μια αγορα απο ιδιωτη που γεννησε η σκυλα του κουταβια ρατσας. απ τη στιγμη που εγινε το "λαθος" κ εγινε η γεννα, γ αυτα τα σκυλακια δεν πρεπει να βρεθει καποιος να τα υοθετηση??? αυτα δηλαδη δεν εχουν αναγκη απο σπιτι και στοργη επειδη ειναι απο ιδιωτη?? και το να σταματησουν ολοι να αγοραζουν απο ιδιωτες διαπαντως δεν προκειται να γινει και πιστευω οτι το ξερουμε ολοι καλα. Αυτο το πραγμα θα γινεται συνεχως γιατι δεν υπαρχει ενοιμερωση για ολλους δυστυχως...
Ω ναι!!!!!Υπαρχουν παραπανω πιθανοτητες σκυλακι απο ιδιωτη, ρατσας, να εμφανησει κληρονομικες ασθενειες απο ενα ημιαιμο που χαριζεται???
Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Να ενημερώσουμε.και το να σταματησουν ολοι να αγοραζουν απο ιδιωτες διαπαντως δεν προκειται να γινει και πιστευω οτι το ξερουμε ολοι καλα. Αυτο το πραγμα θα γινεται συνεχως γιατι δεν υπαρχει ενοιμερωση για ολλους δυστυχως...
Είναι τελείως λάθος η λογική σου.Αφού δεν διαθέτετε τα χρήματα (δεν το λέω με κακή έννοια σε παρακαλώ) γιατί δεν υιοθετείτε ένα σκυλάκι, που και ανάγκη το έχει και δεν κοστίζει και τίποτα...??
Αυτό κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί.Συγγεκριμενα για μια αγορα απο ιδιωτη που γεννησε η σκυλα του κουταβια ρατσας.
Βεβαίος και έχουνε,όπως και δεκάδες άλλα ''σκυλιά ράτσας'' που περιμένουν να βρουν σπίτι.αυτα δηλαδη δεν εχουν αναγκη απο σπιτι και στοργη επειδη ειναι απο ιδιωτη??
Εχουν τις ίδιες πιθανότητες.Ακομα για κληρονομικες ασθενειες που λετε.Υπαρχουν παραπανω πιθανοτητες σκυλακι απο ιδιωτη, ρατσας, να εμφανησει κληρονομικες ασθενειες απο ενα ημιαιμο που χαριζεται???
Εγώ θα έλεγα περισσότερες.Εχουν τις ίδιες πιθανότητες.
Μάλλον δεν μπορεί κανείς να υπολογίσει πιθανότητες,είναι καθαρά θέμα τύχης.Εγώ θα έλεγα περισσότερες.
Ειδικά αν πρόκειται για ΒΥΒ.
Δεν είχα ακριβώς αυτό στο μυαλό μου...δεν ξέρω αν ακούστηκε λάθος!Είναι τελείως λάθος η λογική σου.
Ποτέ μα ποτέ δεν θα πρέπει να επιλέξουμε σκύλο καταφυγίου για να γλιτώσουμε τα χρήματα.
Θα πρέπει να είναι άλλοι οι λόγοι..
Και γιατί να του δώσει ο εκτροφέας συνιδιοκτησία? Με ποια λογική? Επειδή δεν θέλει να πληρώσει ο πελάτης?Μίλα με κάποιον εκτροφέα και ρώτα τον για συνιδιοκτησία!
Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν πληρώνεις.