Χαλκίδα...

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
http://press-gr.blogspot.com/2008/09/blog-post_9633.html

Αδέσποτα στη Χαλκίδα...

.
Επαναφέρω το θέμα των αδέσποτων σκυλιών στην ευρύτερη περιοχή του Φάρου στη Χαλκίδα το οποίο όσο πάει γίνεται και πιο έντονο χωρίς να βλέπουμε να κάνει κάτι κάποιος αρμόδιος φορέας. Τα θύματα των αδέσποτων σκυλιών έχουν ξεπεράσει τα δεκαπέντε (κυρίως παιδάκια και γυναίκες) τους τελευταίους μήνες και κάνουμε λόγο για τραυματισμούς που χρήζουν ιατρικής βοήθειας. Ο Δήμος έχει κυνοκομείο το οποίο είναι σε θέση να φιλοξενήσει αρκετά από τα αδέσποτα αλλά δεν το λειτουργεί γιατί «φωνάζουν» οι φιλοζωικές οργανώσεις της Χαλκίδας. Το φωνάζουν σημαίνει πως οι οργανώσεις αυτές έχουν δικό τους κυνοκομείο (το οποίο επιχορηγείται) στο Βασιλικό Χαλκίδας και δεν θέλουν να χάσουν τα «τυχερά» από τις τροφές. Προφανώς δεν κάνουν αυτό που πρέπει γιατί η Χαλκίδα βρίθει από αδέσποτα. Υπάρχει κάποια ανεύθυνη υπεύθυνη ........ λέγεται, η οποία ηγείται της κίνησης «σώστε τα αδέσποτα» αλλά πιστέψτε το μόνο φιλόζωη δεν είναι.
Αγαπητέ μας κε Δήμαρχε, κινδυνεύετε να χαρακτηρισθείτε σαν ο μοναδικός Δήμαρχος που δεν έχει κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα για την πόλη του, τουλάχιστον μαζέψτε τα αδέσποτα μήπως αυτά σας λυπηθούν και σας δώσουν κάνα ψήφο.

Last edited by a moderator:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγώ δεν γνωρίζω το blog. Θα ήθελα όμως, από τη στιγμή που γίνεται καταγγελία που αφορά συγκεκριμένο άτομο με αναφορές στο όνομα και το επίθετο του, να ξέρω ποιος κάνει την καταγγελία. Aνώνυμα και χωρίς να φοβάται νομικές συνέπειες, μπορεί οποιοσδηποτε να κατηγορήσει οποιονδήποτε για οτιδήποτε.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ακούω ότι στο κυνοκομείο του δήμου δεν εργάζεται κανένας και τα σκυλιά μπαίνουν απλά στα κλουβιά και μένουν εκεί μέχρι ...κάποιος να φιλοτημηθεί να τα ταίσει

δεν έχω πάει να δώ-δεν ξέρω-τι ακούω γράφω

το ονοματεπώνυμο της κυρίας πιστεύω είναι παράνομο που αναφέρεται.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν