Χαιρετώ και εγώ με τη σειρά μου!!!

thortherot

Active Member
11 Ιουλίου 2011
36
0
Αγριά,Βόλου
:D :D :D

καλα τα ροτι κουταβια μαρεσουν απιστευτα πολυ!!!!!!!!!!!! ειναι τοσο χνουδωτα ντολμαδακια! για φαγωμα!!

αλλα και μεγαλυτερος.. σωστος Θορ!!
έχει μεγαλώσει και άλλο τώρα απλά περιμένω να κάνουμε τώρα το Σ/Κ μια εξόρμηση με ένα φιλαράκι που έχει ένα cane corso
για να ανεβάσω καινούργιες φωτο γεμάτες χαρά και παιχνίδια..... :)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Συμφωνώ απόλυτα με τα κείμενα που ανάρτησες παρ'όλα αυτά όμως δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες
1) γιατί και οι δύο γονείς ήταν από εκτροφείο
2)γιατί απλά ήθελα ένα σκυλί συντροφιάς που να έχει όμως και κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που ήθελα και μετά από 2 χρόνια
που έψαχνα και ρωτούσα κατέληξα στο rottweiler
Φιλε που εισαι και απο την Αγρια που συμπαθω και εχετε και το Ουζερι του Αλεκου(Βαρελα) το καλο, το δικο σου κουταβι ομως οπως και ολα τα υπολοιπα της γεννας ΔΕΝ ειναι απο εκτροφειο. Και εδω αρχιζει το προβλημα...;):( Εσυ πχ, μπορει να μην το βαλεις...Οι αλλοι ολοι ξερεις τι θα κανουν ;;;

thortherot

Active Member
11 Ιουλίου 2011
36
0
Αγριά,Βόλου
Φιλε που εισαι και απο την Αγρια που συμπαθω και εχετε και το Ουζερι του Αλεκου(Βαρελα) το καλο, το δικο σου κουταβι ομως οπως και ολα τα υπολοιπα της γεννας ΔΕΝ ειναι απο εκτροφειο. Και εδω αρχιζει το προβλημα...;):( Εσυ πχ, μπορει να μην το βαλεις...Οι αλλοι ολοι ξερεις τι θα κανουν ;;;
φίλε ICE άμα είχα πάρει το σκυλί από εκτροφείο ξέρεις αν και με τι σκυλί θα το έβαζα να ζευγαρώσει;
προσωπική μου άποψη είναι ότι εάν έδινα κανένα χιλιάρικο για την απόκτηση του σκύλου μου θα το έβαζα να ζευγαρώσει πιο
εύκολα για να πάρω και κανένα φράγκο πίσω,τουλάχιστον ένας γνωστός μου που πλήρωσε 1500 ευρώ για το δικό του(presa canario)
ψάχνει να βρει θηλυκό να το ζευγαρώσει και όχι από εκτροφείο γιατί πιστεύει ότι θα τον ρίξουν στην μοιρασιά!
φιλικά πάντα και αν σε φέρει ο δρόμος προς τα μέρη μου πάμε και για κανένα τσιπουράκι στο τσιπουράδικο το καλό! ;)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εγω εδω να κανω το "δικηγορο του διαβολου" και να πω οτι το οτι ειναι ενα κουταβι ΔΕΝ ειναι απο εκτροφειο δεν ειναι απαραιτητως κακο....αν εχουν γινει εξετασεις στους γεννητορες, εχουν διακρισεις σε εκθεσεις μορφολογιας, εχουν το αντιπροσωπευτικο χαρακτηρα της φυλης και βεβαια ειναι δηλωμένη η γεννα...
Οταν πηρες το Thor τα εξασφαλισες αυτα?? Καλως ηρθες κιολας :)

οff Πολυ ωραια η Αγρια... αν προλαβεις απο την τσιπουροκατανυξη και τη δεις :p

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
thortherot, Δεν εχω χρονο τωρα. Διαβασε καποια στιγμη με ησυχια αυτα που σου παρεθεσε η mareco...:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Μπορεί κάποιος να μου βρει ένα e-moticon, που να του πέφτουν τα αφτιά, please;;; :(

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εγω εδω να κανω το δικηγορο του διαβολου και να πω οτι το οτι ειναι ενα κουταβι ΔΕΝ ειναι απο εκτροφειο δεν ειναι απαραιτητως κακο....αν εχουν γινει εξετασεις στους γεννητορες, εχουν διακρισεις σε εκθεσεις μορφολογιας, εχουν το αντιπροσωπευτικο χαρακτηρα της φυλης και βεβαια ειναι δηλωμένη η γεννα...
Οταν πηρες το Thor τα εξασφαλισες αυτα?? Καλως ηρθες κιολας :)

οff Πολυ ωραια η Αγρια... αν προλαβεις απο την τσιπουροκατανυξη και τη δεις :p
Aμαλια το θεμα δεν ειναι μονο ο φιλος, αλλα και καμια 10αρια τουλαχιστον ακομη που πηραν κουταβια απο την συγκεκριμενη γεννα...Δηλαδη το θεμα ειναι η γεννα και τα κουταβια και οι Χ ιδιοκτητες x 10 κουταβια ο καθενας(ισως), κοκ...