Χαιρετισμούς από τον Έκτορα !!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Γειά σας παιδιά, είμαι ο Έκτωρ. Κατά κόσμον ο σκύλος της Andromeda - στην πραγματικότητα όμως εγώ είμαι το αφεντικό. Η δικιά μου άργησε πολύ να κάνει την παρουσίαση μου. Ας είναι καλά η Veronica που την προέτρεψε !!!

Λοιπόν, γεννήθηκα το καλοκαίρι των Ολυμπιακών της Αθήνας, και είμαι 28 κιλά, αρκετά μεγαλόσωμος και ψηλός (δεν καθόμουν να με μετρήσει η δικιά μου - τί είμαι, κανένας φλώρος ;). Χαρακτηριστικό μου τα μακριά ψηλά μπροστινά μου πόδια, τα οποία χρησιμοποιώ πάρα πολύ, όπως εσείς τα χέρια σας. Το καλύτερο μου ήταν όταν με έψελνε η δικιά μου για μία παρεξήγηση που είχε γίνει (αλήθεια, ένα άλλο σκυλί μπήκε από το παράθυρο και έφαγε αυτά τα παπούτσια) και της έκλεισα το στόμα με το μπροστινό δεξί μου πόδι ! :D

Δεν είμαι ράτσας, αλλά παρακαλώ προσέξτε στο άλμπουμ με τις φωτογραφίες μου την καφέ καρδιά που έχω στο πλευρό μου ! Έτσι αποπροσανατολίζω όσους ρωτούν για ράτσες ... ;) Έχω την συμπεριφορά κυνηγόσκυλου, και έχω πιάσει αρκέτά περιστέρια που έρχονται στο μπαλκόνι μας. Τα πηγαίνω στην δικιά μου, και αυτή τα ελευθερώνει - καθόλου μυαλό αυτό το κορίτσι ! :mad:

Η ιστορία μου κοινή με εκείνη όλων των υιοθετημένων αδέσποτων. Με πετάξανε κουταβάκι στην εξοχή, όπου έτρωγα ακόμη και χώμα για να επιβιώσω. Έτρωγα ακόμη πέτρες και ξύλο. Κάποιοι προσπάθησαν να με πνίξουν στην θάλασσα, ενώ μου πάτησαν με δίκυκλο την ουρά (ευτυχώς ήταν μόνο μία εξάρθρωση και την έβαλε στην θέση της η γιατρός μου). Από τότε απεχθάνομαι μηχανάκια και ποδήλατα, ενώ φοβάμαι όταν μου κάνουν μπάνιο. Ευτυχώς κάποια στιγμή με βρήκαν αποστεωμένο κάποιοι φιλόζωοι, οι οποίοι άρχισαν να με ταΐζουν μαζί με άλλα αδέσποτα. Έπειτα έβαλαν αγγελία για να μου βρούν σπίτι, και όταν ήμουν 6 μηνών ήλθε και με πήρε η δικιά μου.

Βρέθηκα λοιπόν από τους αγρούς και τις εξοχές, σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Όλοι έλεγαν ότι δεν θα προσαρμοστώ, αλλά έγινα ο νούμερο ένα σπιτόσκυλος (η λέξη σπιτόγατος είναι απλώς λάθος και αρνούμαι να την χρησιμοποιήσω). Βέβαια τον πρώτο μήνα ήμουν σοκαρισμένος - τρία γεύματα με μαγειρεμένο φαγητό την ημέρα, δικό μου κρεβάτι και παιχνίδια, ζέστη, χάδια, αγάπη, και καθόλου ξύλο ; Η δικιά μου έγινε αμέσως αλοιφή, και από τότε της πήρα τον αέρα (και δεν της τον έχω δώσει πίσω) :p Και η διοίκηση (μαμά, μπαμπάς) εξαιρετική, αν και τον μπαμπά τον έτρεμα (όπως όλους τους άντρες) στην αρχή. Τώρα είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής μου, και μου κάνει όλα τα χατήρια. Είναι πολύ καλό να ξέρεις που να απευθυνθείς σε κάθε περίπτωση ... ;)

Οι φήμες που λένε ότι εξακολουθώ να συμπεριφέρομαι σαν μεγάλο κουτάβι είναι ανυπόστατες και τις διαψεύδω. Σημειώστε παρακαλώ ότι δεν χρειάστηκε να με μάθουν να μην λερώνω μέσα - προτιμώ να σκάσω, παρά να λερώσω. Στην ανάγκη χτυπώ την πόρτα και κλαίω. Ούτε εμετό δεν κάνω στο σπίτι (βγαίνω στο μπαλκόνι). Είμαι επίσης πολύ καθαρός - δεν πατάω ποτέ σε λάσπες. Για αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί σκουπίζουν συνέχεια στο σπίτι - εγώ έχω κοντό τρίχωμα, αλλά η δικιά μου έχει μακρύ μαλλί και μάλλον αυτή μαδάει. :D Επίσης γλύφομαι και χτενίζομαι σαλιώνοντας τα νύχια μου (κάνω ΤΗ χωρίστρα). Η δικιά μου με φωνάζει γάτα και ωραιοπαθή, αλλά αυτή την ανατροφή της έχει δώσει η διοίκηση ! :mad:

Τρελαίνομαι να κάνω τον τροχονόμο από το μπαλκόνι σε όσα μηχανάκια ανεβαίνουν τον δρόμο μας που είναι κάθοδος. Γενικά το καλύτερο μου είναι να διαφεντεύω την περιοχή από το μπαλκόνι, και όσο μεγαλύτερος χαμός γίνεται (μποτιλιάρισμα, διαδηλώσεις), τόσο το καλύτερο. Επίσης λατρεύω να βλέπω τηλεόραση - διαφημίσεις, ντοκυμανταίρ, ταινίες με ζώα (αγαπημένη μου τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας), αλλά όχι αισθηματικά που τα βαριέμαι. Η διοίκηση δεν ανοίγει πάντοτε την τηλεόραση όταν το θέλω, οπότε είδα πως το κάνουν και τώρα μπορώ να την ανοίξω όποτε έχω όρεξη. Αν η δικιά μου σας πεί για τότε που άνοιξε η τηλεόραση στις 2 το πρωί και τους έκοψε το αίμα, εγώ πάντως κοιμόμουν και δεν ξέρω τίποτε. :cool:

Ελαττώματα δεν έχω, αλλά έχω ευαισθησίες. Η κτηνίατρος λέει πως είμαι φοβικός ως πρώην αδέσποτο. Φοβάμαι τους ανθρώπους, και ιδιαίτερα τα παιδιά και τους άνδρες. Δεν θέλω να με πλησιάζουν άγνωστοι, και κυρίως να πλησιάζουν τους δικούς μου. Όταν βγάινω βόλτα κοιτάω γύρω μου σαν περισκόπιο, μήπως μας ακολουθεί κανείς, ή μας την έχει στημένη σε καμιά γωνία. Επίσης τρώω τα πάντα όπως όταν ήμουν αδέσποτο. Το πιό περίεργο που έφαγα λένε πως είναι το κομπολόι του μπαμπά. Δεν καταλαβαίνω γιατί αναστατώθηκαν τόσο, αφού το επέστρεψα κατά την βραδυνή βόλτα. Τέλος πάντων, επειδή η περιοχή μας έχει φόλες, εμένα μου φοράνε φίμωτρο που δεν μου αρέσει καθόλου γιατί μου χαλάει και την μόστρα. Τέλος πάντων, επειδή κυκλοφορώ σαν τον Χάνιμπαλ Λέκτωρ και γαβγίζω όποιον άγνωστο πλησιάσει εμένα ή τους δικούς μου, στην γειτονιά πολλοί με κακολογούν και με λένε άγριο. Εδώ κάποιες συμβουλές σας τις χρειάζομαι, μήπως και ξεφορτωθώ το φίμωτρο και σταματήσω να φοβάμαι.

Λοιπόν αυτά. Ελπίζω να σας άρεσε η παρουσίαση. Αν δεν σας άρεσε ζητήστε τα ρέστα από την δικιά μου ... :D

• Like
Reactions: Giwrgosm

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Καλά καταπληκτική παρουσίαση. Το διάβαζα και χαμογελούσα ενώ σε κάποια σημεία έσκασα στο γέλιο!! Τέλεια. Συγχαρητήρια!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Γεια σου, Έκτωρ! :love:*agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas*

Μοιάζεις πολύ με το μικρό μου Αστερώτο! :D
Κάνετε τις ίδιες άγαρμπες, αλλά χαριτωμένες κινήσεις με τα χεράκια σας, είστε φοβισμένα και τρυφερά, καταφέρατε να γίνετε τα αγαπημένα της διοίκησης και να κοιμάστε και στο κρεβάτι της! :eek::p
Αν δεν ειχατε διαφορά ηλικίας, θα έλεγα ότι ειστε αδερφάκια! :)

Σ' ευχαριστώ, Ανδρομέδα, για την παρουσίαση! Μου άρεσε πολυ! c033..gif

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Να είστε καλά, παιδιά ! Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε ! :):):) Ο Έκτωρ έχει σηκώσει μύτη μέχρι το ταβάνι. Μου είπε δε ότι σκοπεύει να δημιουργήσει φάν κλάμπ για την μούρη του, και να απαιτήσει διάφορα από την διοίκηση ... ;)

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Γεια σου, Έκτωρ!

Μοιάζεις πολύ με το μικρό μου Αστερώτο! :D
Κάνετε τις ίδιες άγαρμπες, αλλά χαριτωμένες κινήσεις με τα χεράκια σας, είστε φοβισμένα και τρυφερά, καταφέρατε να γίνετε τα αγαπημένα της διοίκησης και να κοιμάστε και στο κρεβάτι της! :eek::p
Αν δεν ειχατε διαφορά ηλικίας, θα έλεγα ότι ειστε αδερφάκια! :)

Σ' ευχαριστώ, Ανδρομέδα, για την παρουσίαση! Μου άρεσε πολυ! View attachment 17464
Γειά σου Βερόνικα μου ! Χαίρομαι πολύ που σού άρεσε η παρουσίαση ! Είστε πολύ τυχερές που μας έχετε εμάς τα καταπληκτικά σκυλιά (αλλά και εμείς που σας έχουμε στην ζωή μας - δεν το λέμε συχνά όμως για να μην παίρνετε θάρρος) ! Πολλά φιλιά στο μωρό σου, Έκτωρ *agapoylas**agapoylas**agapoylas*

Τί υπέροχο όνομα που έχει το κουκλάκι σου ! Αν είναι αυτό που βλέπω στην φωτογραφία, τότε έχω πάθει πλάκα !!! Να μου το φιλήσεις !!! Ανδρομέδα :love:*agapoylas**agapoylas*

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Καλά καταπληκτική παρουσίαση. Το διάβαζα και χαμογελούσα ενώ σε κάποια σημεία έσκασα στο γέλιο!! Τέλεια. Συγχαρητήρια!
Ελπίζω τότε Θάνο ότι θα με υποστηρίξεις στα νέα αιτήματα μου πρός την διοίκηση, αφού σε διασκέδασα. Αίτημα 1) Όχι μπάνιο, αφού είμαι από την φύση μου καθαρός. Αίτημα 2) Όχι κτηνίατρο, γιατί είναι δύσκολοι καιροί και δεν πρέπει να ξοδεύουμε αλόγιστα. Αίτημα 3) Περισσότερα μπισκότα - τί πάει να πεί μέχρι 3 την ημέρα ; Την δικιά μου να κατεβάζει σοκολάτες την έχετε δεί ; :):):)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Τί υπέροχο όνομα που έχει το κουκλάκι σου ! Αν είναι αυτό που βλέπω στην φωτογραφία, τότε έχω πάθει πλάκα !!! Να μου το φιλήσεις !!! Ανδρομέδα :love:*agapoylas**agapoylas*
Βερόνικα είναι η μικρή, λευκή, αθώα μέρκελ (γερμανικο σπιτς), Αστέρω (έχει μια βούλα σαν αστέρι στο κεφαλάκι) ειναι η μικρή, ημίαιμη αδέσποτη, σχεδόν δίδυμη με τον Έκτορα, και Φρέντυ ο παππούς, ημιαιμος γιορκι-κανις. Μονο τη Βερονικα εχω σπίτι μου και προσεχώς το Αστερώτο. Για την ωρα η φιλενάδα του Έκτορα είναι στην Αθηνα με τον Φρέντυ, και φέρνει ισορροπία στο σπίτι καθώς ο Πρόεδρος του ΔΣ μας έχει μια κόρη που του εφυγε στα ξένα και βρήκε άλλη να φροντίζει! Τουλάχιστον αυτή του βγήκε πιο ήσυχη! :lol:

Ε+Α=:love: :D:D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Βερόνικα είναι η μικρή, λευκή, αθώα μέρκελ (γερμανικο σπιτς), Αστέρω (έχει μια βούλα σαν αστέρι στο κεφαλάκι) ειναι η μικρή, ημίαιμη αδέσποτη, σχεδόν δίδυμη με τον Έκτορα, και Φρέντυ ο παππούς, ημιαιμος γιορκι-κανις. Μονο τη Βερονικα εχω σπίτι μου και προσεχώς το Αστερώτο. Για την ωρα η φιλενάδα του Έκτορα είναι στην Αθηνα με τον Φρέντυ, και φέρνει ισορροπία στο σπίτι καθώς ο Πρόεδρος του ΔΣ μας έχει μια κόρη που του εφυγε στα ξένα και βρήκε άλλη να φροντίζει! Τουλάχιστον αυτή του βγήκε πιο ήσυχη! :lol:
Τρία αγγελούδια - είσαι τόσο τυχερή !!! Αυτά τα σημάδια που έχουν βρέ παιδί μου είναι απίστευτα ! Εσένα αστέρι, εμένα καρδιά ... Θα μας τρελάνουν στο τέλος ! Πρέπει να είναι απίστευτα σκυλιά και τα τρία. Δύο κούκλες και ο φατσούλας ο Φρέντυ στην μέση ! *agapoylas**agapoylas**agapoylas*

Ο Πρόεδρος του ΔΣ σας μοιάζει πολύ με τον δικό μας ! Καλοπερνάνε τα καμάρια μας και τα κακομαθαίνουν μέχρι αηδίας ... :p

Μήνυμα από τον Έκτορα: Λοιπόν, θα το σταματήσετε αυτό το πανηγυράκι με τα παρατσούκλια ; Η δικιά μου με φωνάζει "χωρικό" - λές και αυτή μεγάλωσε στα ανάκτορα των Βερσαλλιών. Και τώρα βλέπω ότι λέτε την μικρή Βερόνικα Μέρκελ. Και μάλιστα "αθώα Μέρκελ" που είναι ακόμη χειρότερο, γιατί αθώα Μέρκελ δεν υπάρχει. Αν το συνεχίσετε, θα απευθυνθούμε στους Προέδρους των ΔΣ και στο ανώτατο δικαστήριο της Χάγης ...

Ε+Α RULE !!! :D

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μερκελάκι είναι, καλά λέω. Το δικό της περνάει πάντα, αφού μας σπάσει τα.. νεύρα, και έχει δικό της ταμείο για τα έξοδά της.:eek:
Ασε που για τις καταστροφές που έκανε (στα λουριά της, τις κάλτσες μας και ένα μπαμπουειδές καλάθι απλύτων) δε μας επέστρεψε τίποτα και δεν αναγνώρισε τίποτα, αλλά πήρε και αυτο το ύφος της αθώας περιστεράς που με σκοτώνει. :D
Κατα τα άλλα, αθωοτάτη! :p

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μερκελάκι είναι, καλά λέω. Το δικό της περνάει πάντα, αφού μας σπάσει τα.. νεύρα, και έχει δικό της ταμείο για τα έξοδά της.:eek:
Ασε που για τις καταστροφές που έκανε (στα λουριά της, τις κάλτσες μας και ένα μπαμπουειδές καλάθι απλύτων) δε μας επέστρεψε τίποτα και δεν αναγνώρισε τίποτα, αλλά πήρε και αυτο το ύφος της αθώας περιστεράς που με σκοτώνει. :D
Κατα τα άλλα, αθωοτάτη! :p
Χά Χά Χά ! Απίθανη είσαι ! Το μόνο που μένει να ακούσω είναι ότι το αστεράκι ζητά οικονομική βοήθεια από το ταμείο της Βερόνικα και εκείνη της κάνει την ζόρικη ... :p:lol::lol::lol:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Οοοχι, η Αστερία πάει στον παππού της, ενω ο Φρεντυ στη γιαγιά. Μοιρασμένα πράγματα! :lol: :lol:
Η Μέρκελ πάντως μπορεί να φαει ή να πιει απο το μπωλ του Φρεντυ όταν αυτος τρώει ή πίνει (μαζί τα φάγαμε, μαζί τα ήπιαμε! χαχααχχαχαχα), ενώ το φτωχοαστερώτο, το σκουπιδάκι, περιμένει το δικό της μπωλάκι υπομονετικά και δεν ορμάει να φάει τίποτα όταν τρώνε τα άλλα... Παιδικά τραύματα...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Η Μέρκελ πάντως μπορεί να φαει ή να πιει απο το μπωλ του Φρεντυ όταν αυτος τρώει ή πίνει (μαζί τα φάγαμε, μαζί τα ήπιαμε! χαχααχχαχαχα), ενώ το φτωχοαστερώτο, το σκουπιδάκι, περιμένει το δικό της μπωλάκι υπομονετικά και δεν ορμάει να φάει τίποτα όταν τρώνε τα άλλα... Παιδικά τραύματα...
Ψυχούλα μου ! Να είσαι καλά που την πήρες από τον δρόμο και της έδωσες μία τόσο όμορφη οικογένεια. :) Τελικά τα τραύματα της αδέσποτης ζωής δεν τα ξεπερνούν ποτέ ... :(

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Είναι πολύ συναισθηματική και τα μάτια της με κάνουν και τα χάνω. Την αγαπάω πάρα πολύ! :):)
Και εγώ το ίδιο παθαίνω με τον Έκτορα. Τα μάτια τους σε "σφάζουν" και δεν μπορείς να τους αντισταθείς με τίποτε ... :):):)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Εκτορα να σε χαιρεται η δικια σου,εισαι ενας κουκλος:p!!!Η παρουσιαση σου ηταν Τελεια και θα την ξαναδιαβασω γιατι μου αρεσε πολυ!!!:eek:;):p
Ευχομαι ομορφα και υγιει χρονια να περνας με την δικια σου(και με τους γονεις):D:D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Εκτορα να σε χαιρεται η δικια σου,εισαι ενας κουκλος:p!!!Η παρουσιαση σου ηταν Τελεια και θα την ξαναδιαβασω γιατι μου αρεσε πολυ!!!:eek:;):p
Ευχομαι ομορφα και υγιει χρονια να περνας με την δικια σου(και με τους γονεις):D:D
Να είσαι και εσύ καλά Fani, και να χαίρεσαι το κουκλί σου. Πολύ όμορφο σκυλί, από ότι βλέπω στην φωτογραφία. :):):) Ανδρομέδα

Fani σε παρακαλώ εξήγησε στην δικιά μου ότι πλέον έχω φάν κλάμπ, και αν δεν μου κάνει όλα τα χατήρια θα έχει να κάνει μαζί σας. Όχι παίζουμε ! Έκτωρ :D