Χαιρετε!

Aurelio

Member
29 Μαϊου 2009
11
0
Γεια σας. Αν και μεγάλωσα με σκυλιά, τα τελευταία χρόνια, λόγω κυρίως επαγγελματικών υποχρεώσεων, στερήθηκα συνειδητά την συντροφιά ενός τετράποδου φίλου στη ζωή μου. Πλέον ωρίμασαν οι συνθήκες και εδώ και καιρό αρχίζω και σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχομενο απόκτησης σκύλου.

Καλώς σας βρήκα.

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Καλως ορισες καλη τυχη με την επιλογη του , και να εισαι σιγουρος οτι θα βοηθηθεις εδω μεσα!!!
Για ποια ρατσα σκεφτεσαι;

Aurelio

Member
29 Μαϊου 2009
11
0
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Έχω μια συμπάθεια στα μολοσσοειδη, αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα σε συγκεκριμένη φυλή.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Καλώς όρισες!
Καλή τύχη στην επιλογή σου.
(η υπογραφή σου - στίχος απ' το αγαπημένο μου τραγούδι :) )
Και το Nickname σου ήρωας από το αγαπημένο μου βιβλίο! :)

Καλως ήρθες

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Kαλλιεργημενος :),
καλως ηρθες λοιπον και καλη υπομονετικη αναζητηση!

Aurelio

Member
29 Μαϊου 2009
11
0
Σας ευχαριστώ όλους.
Αγάπη για την μουσική, τα βιβλία και τα σκυλιά.
Κάτι μου λέει πως βρήκα αδελφές ψυχές εδώ μέσα και η παραμονή μου θα είναι ευχάριστη.

Aurelio

Member
29 Μαϊου 2009
11
0
Solco99 εξακολουθούν να έχουν θαυμαστές τα Dogue de bordeaux ή μετά από το Turner & Hooch έφυγαν από τη μόδα;

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Solco99 εξακολουθούν να έχουν θαυμαστές τα Dogue de bordeaux ή μετά από το Turner & Hooch έφυγαν από τη μόδα;
Υπαρχουν θαυμαστες σιγουρα. Η ταινια ηταν απλα μια ευκαιρια για να γινει γνωστη η φυλη. Τα σαλια τους ομως παραμενουν ενα μειονεκτημα για πολλους που ενδιαφερονται να αποκτησουν ενα. Ο χαρακτηρας δυστυχως δεν ειναι κατι που μπορεις να το δεις με την πρωτη ματια για να σε κερδισει και να σου διωξει τις αναστολες.

Πιστευω οτι ειναι μια φυλη που μειονεκτει σε φιλους γιατι δεν μπορει να δειξει της αρετες της παρα μονο σε οποιον τη ζησει οπως πολλες αλλες αλλωστε και συνηθως η εξωτερικη εμφανιση της σε απωθει παρα σε ελκυει.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Γεια σου Aurelio:):):)
Στην Γερμανια παντως τα παει καλα η ρατσα,στις εκθεσεις του VDH εχουν παντα πανω απο 100-150 συμμετοχες,εχω πετυχει και Ελληνες εκει.

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Γεια σου Aurelio:):):)
Στην Γερμανια παντως τα παει καλα η ρατσα,στις εκθεσεις του VDH εχουν παντα πανω απο 100-150 συμμετοχες,εχω πετυχει και Ελληνες εκει.
Ειδες διαφορα μεταξυ Ελλαδας και υπολοιπης Ευρωπης σε κυνοφιλικη παιδεια, αλλα και σε επιπεδο κυνοφιλιας; Εδω μετα βιας φτανουν τις 10 συμμετοχες σε εκθεσεις μια φορα καθε 2 χρονια.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Επισκεπτες 250.000 περιπου,συμμετοχες σκυλων γενικα απο 10.000 νορμαλ μεχρι και 20.000 στο παγκοσμιο(Ντορτμουντ παλι),απο 240 μεχρι 320 ρατσες,αυτα ειναι μεγεθη ετσι?2 φορες το χρονο

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie