Σπασμενο εννοεις? Νομιζω πως εχω δει κι εγω καπου...:-kνομιζω οτι το ριζοσκυλο ειναι πιο μικρο,εχει αλλη μορφη κοπης?κατι τετοιο παντως δεν ειναι σαν τα ρυζια που περνουμε εμεις εμφανισιακα.
εγω βαζω και μπασματι
Σπασμενο εννοεις? Νομιζω πως εχω δει κι εγω καπου...:-kνομιζω οτι το ριζοσκυλο ειναι πιο μικρο,εχει αλλη μορφη κοπης?κατι τετοιο παντως δεν ειναι σαν τα ρυζια που περνουμε εμεις εμφανισιακα.
εγω βαζω και μπασματι
Χαχα, Aρη, εμεις εχουμε μεινει ακομα στο ''Μπάρμπα Μπέν''?Ρε συ, προσπαθω να πω οτι δεν ξερω τι ειναι το μπασματι !!
Το μπασματι ειναι αρωματικο ρυζι..κατι τετοιο εχω δει στο σουπερ δεν ειναι ακριβως οπως τα δικα μας δεν ξερω τη διαφορα.
αρη γιατι τι εχει το μπασματι ?μπομπα ειναι
Το πιθανο λιπος της κoτας εννοεις υποθετω..να μην τραβηξει το λιπος-λαδι
Το κοτοπουλο το ξεψαχνιζεις τελειως, το κανεις τριμματα και το ανακατευεις με το ρυζι. Δεν θα μπορεσει ετσι να το διαλεξει. Συμφωνω με το ρυζι γλασέ (για γεμιστα), αυτο βγαζει περισσοτερη "κολλα" που ειναι κι αυτο που θελουμε για το εντερο.Το πιθανο λιπος της κoτας εννοεις υποθετω..
Εγω δεν το ξερα κ τα εβραζα μαζι γιατι μια φορα που ετυχε να δοκιμασω χωρια εφαγε μονο το κοτοπουλο κ αφησε το ρυζι κ αντε παλι απο την αρχη..
Θα το'χω υποψιν ομως.
Ευχαριστω