Χαίρετε

Gallakos

Member
27 Νοεμβρίου 2008
11
0
(Καταρχήν συγγνώμη για τα greeklish αλλά το pc αυτό για την ώρα μόνο αγγλικά αλλά θα διορθωθεί άμεσα)

Ξέρετε είμαι ο Γιώργος και εδώ και 5 μέρες ΜΕ έχει στα χερια του ένας γάλλος αιχμάλωτο με την γλύκα του! είναι 63 ημερών...από ότι ξεφύλλισα το φορούν 99% είναι δυστυχώς από κάποιο puppy mill :( και είναι λίγο αρρωστουλης (αυτό θα το αναφέρω στο ανάλογο μέρος) ήρθε στα χέρια μου ταλαιπωρημένο και τώρα προσπαθούμε να γίνουμε καλά αλλά θα τα καταφέρουμε γρήγορα!!!:)

* Η δημοσίευση γράφτηκε στα Ελληνικά

Gallakos

Member
27 Νοεμβρίου 2008
11
0
καλως ηρθατε και γρηγορα περαστικα στο μικρο
ευχαριστώ πολύ, καλός σας βρήκαμε! O μικρός είναι δυνατός και γρήγορα θα τα ξεπεράσουμε όλα! :)

Gallakos

Member
27 Νοεμβρίου 2008
11
0
Ευχαριστώ πολύ για το άμεσο καλωσόρισμα (νιώθω λίγο άβολα με τα greeklish με την πρώτη ευκαιρία θα το διορθώσω) δεν είναι τίποτα σοβαρό ο μικρός απλά ήρθε από ότι έμαθα μετά και τσαντίστηκα από Τσεχία μέσο Βουλγαρίας...και έχει kannel cough (μιξούλες, βιχαλάκι και λόγο ράτσας με την στενή αναπνευστική οδό του κάνει όταν βήχει λίγο δύσπνοια στιγμιαία) και έχει και αρκετό φορτίο εσωπαρασιτων μάλλον (είναι λίγο τούμπανο η κοιλιά του) αλλά παίρνουμε αντιβίωση-σιροπάκι για τον βήχα-και αλοιφουλα για τα παράσιτα(από μόνος μου του δίνω και λίγο μέλι ξέρω ότι βοηθάει....δεκτά κάθε σχόλιο και πρότασεις.

Ευχαριστω

Gallakos

Member
27 Νοεμβρίου 2008
11
0
ευχάριστο πολύ για το προγραμματάκι πολύ χρήσιμο με γλίτωσες από διαδικασίες!:)

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Γιωργο καλως ηρθες και απο εμενα..και ειπαμε οτι θες και μπορω να βοηθησω πες μου..
Να στε καλα και περιμενουμε νεα οτι το σκυλακι τα παει καλυτερα!!!

Gallakos

Member
27 Νοεμβρίου 2008
11
0
καλημέρα καλο μηνα να έχουμε με υγεία όλοι μας!ο μικρός είναι πολύ πολύ καλλίτερα όλοι μέρα εχθές έbηξε μονο κάνα 2 φορες και αυτές για να τον πάρουμε αγκαλιά...η κοιλίτσα του έχει συνέλθει από τα "εσωπαρασιτα" και γενικά δείχνει καλa

να τος ο μικρός μου:D:D:D:D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
έbηξε μονο κάνα 2 φορες και αυτές για να τον πάρουμε αγκαλιά...
Μην το πιστεύεις αυτό!
Δεν βήχουν για τέτοιους λόγους! Κι εγώ είχα πέσει σ' αυτή την παγίδα!
Χαίρομαι πάντως που είναι καλύτερα :D

Gallakos

Member
27 Νοεμβρίου 2008
11
0
ναι έχεις δίκαιο δεν το διατύπωσα σωστά..εννοούσα ότι ίσος είναι ψυχολογικό πιο πολύ...ίσος λόγο άγχους,προσαρμογής ktlp....όχι ότι το κάνει επίτηδες...!!!!όντως είναι πολύ καλλίτερα το θηριάκι!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αυτο δεν υπαρχει..
Δεν βυχουν ποτε επιτηδες..
Οι εξετασεις δινουν μονο την απαντηση..