Χαίρετε.

YOTA

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2008
130
0
Thessaloniki
Με λένε Γιώτα και έχουμε ένα μπάσετ θηλυκό (όπως προφανώς καταλάβατε). Από τότε που θυμάμαι τον ευατό μου είχα πάντα σκυλιά (κυρίως ντόμπερμαν αλλά και ένα παγκ) αλλά τώρα εκτός από την Τζέσυ η οποία είναι περίπου 8 χρονών (λέω περίπου γιατί την πήραμε μεγάλη - ο κτηνίατρος είπε τότε ότι ήταν περίπου 6-7 χρονών) έχουμε και 3 γάτες! Η τελευταία ντομπερμανίτσα που είχαμε πέθανε πριν 1 χρόνο από λεισμανίαση σε ηλικία 3,5 χρονών. Μας στοίχισε πολύ αλλά τώρα είμαστε σε αναζήτηση νέου ντομπερμανακίου:). Αυτά τα ολίγα για μένα. Καλώς σας βρήκα.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Καλως την! Πως πηρατε τη Τζεσυ?
Λυπαμαι για το Ντοπερμανακι σου:(

YOTA

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2008
130
0
Thessaloniki
Την Τζέσυ την είχαν αφήσει σε μία πανσιόν που πηγαίναμε την ντομπερμανίτσα όταν λείπαμε. Φιλοξενούνταν εκεί για αρκετούς μήνες, την λυπηθήκαμε και την πήραμε. Επικοινωνήσαμε με τον τύπο που την είχε πριν ο οποίος δεν ήξερε καν πόσο χρονών ήταν ακριβώς το σκυλί! (πόσο μάλλον για εμβόλια, χαρτιά κλπ) Το μόνο που ήξερε και μου επαναλάμβανε συνέχεια ήταν ότι την είχε αγοράσει ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ από petshop. Δεν ασχολήθηκα άλλο μαζί του. Τουλάχιστον δεν την είχε αφήσει στον δρόμο. Κάτι είναι και αυτό:(

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Γεια σου YOTA.Καλωσόρισες...
Πραγματικά με τέτοιους ανθρώπους δεν είναι για να ασχολείσαι...και που την άφησε στην πανσιόν πολύ ήταν...:mad:

YOTA

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2008
130
0
Thessaloniki
Σας ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλωσόρισμα:). Όταν μπορέσω θα βάλω και φωτό της Τζέσυ να θαυμάσετε ομορφιά:p. Το πιο αστείο είναι ότι όταν μυρίζει το χώμα (κηνυγόσκυλο γαρ) κάποιες φορές πατάει τα αυτιά της και σκοντάφτει:eek:. Είναι γλύκα πάντως αν και φαίνεται ότι έχει περάσει πολλά στην προηγούμενη ζωή της:mad:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Χα και μενα το κανει αυτο η χαζη. Σκεψου εσενα που εχει και πιο μακριες αυτουμπες:)

olga

Active Member
10 Ιουλίου 2008
29
0
Αθηνα
Γεια σου Yota!Εγω εχω ενα σκυλακο 10 μηνων και πριν απο αυτον ειχα τον Φοιβο που τον ειχα βρει στο δρομο και τελικα πεθανε απο καρδιακη ανεπαρκεια τον Ιανουαρι που μας περασε.:(

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Εν τωμεταξυ εχετε και οι δυο τρελες φωτο!! Ρε Λιζα οπως βλεπω το Παιδι εδω, σε κοκερακι μου φερνει:p
Να συγκρινε το με τη δικια μου!!

YOTA

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2008
130
0
Thessaloniki
Ωχ, sorry αν σας μπέρδεψα. Η κούκλα-ος στο avatar δεν είναι η δικιά μας κούκλα. Αν αφαιρέσεις όμως τα γυαλιά και το καπέλο, της μοιάζει πολύ. Αυτή την φωτό την κατέβασα από το ιντερνετ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν