Χαίρετε!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Έχω ένα ημίαιμο γκριφόν κανεις+pomeranian αρσενικό 7 χρόνον τον "Che" που ζει πλέον με τους γονείς μου
Kαλώς ήρθες :)

Το ξέρεις σίγουρα ότι είναι αυτή η μίξη?
Γιατί φέρνει λίγο και σε κοκονάκι...

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Αυτα ειναι..Σαν να πηγαινεις στην ολλανδια και να παιρνεις γκουντα.Εσυ πηγες μεχρι εκει ρε τρελοκομειο να παρεις γρενενταλ;;;Ευγε..Να τους χαιρεσαι και καλες σκυλοβολτες.Και αν θες πες μας λιγο για το εκτροφειο και πως ειναι κυνολογικα τα πραγματα εκει...

Baxes

Member
4 Μαρτίου 2012
16
0
Σας ευχαριστω ολους για το θερμο καλοσορισμα σας.Ναι ο Τσέ ειναι απο τετοια μιξη(τον υοθετησα οποτε δεν ειδα τιποτα αλλα δεν με νοιαζει..ειναι ανεξυπνος κ πολυ καλος κ εχει περασει πολλα....) αλλα τωρα πως βγηκε ετσι κ εγω ειμαι περιεργος...χαχαχαχ.

Η αληθεια ειναι οτι εψαχνα σωστο γκρενενταλ γυρω στουσ 7 μηνες.τα εφερναν ολα απο ουγκαρια η απο οπουδιποτε εκτοσ ελλαδος κ σε φωναζαν στο εκτροφειο δηθεν να δεισ τα κουταβια χαχαχ μεγαλοι απατεωνες λεμε...κ γνωστα ονοματα στον χωρο,λιγοι ηταν αυτοι που ελεγαν την αληθεια αλλα χωρισ εγγυησεις,μονο με ενα pedigree οεεεοοο.Ετσι λοιπον εμαθα περισσοτερα κ μεσω καπιον γνωστων ηρθα σε επαφη με εξωτερικο αλλα κ παλι ηθελα ενα σκυλο απο ελλαδα που να μην φαει ολο αυτο το Delivery...αφου εψαχνα κ εδω δεν βρηκα τιποτα κ ηταν να παρω εναν απο το Βελγιο απο κατι εκρτοφεια αλλα μιλαμε; πανακριβα διοτι ζηταγα το καλυτερο.Μην σασ τα πολυλογω εκει που προγραμματιζα να παω βελγιο να τον φερω ο ιδιος την επομενη μερα με πηραν τηλεφωνο κ μου ειπαν γιαα αυτη τη γενα εδω...να ειμαι ειλικρινης το αρσενικο ζοριστικα να το παρω διοτι απο τα 11 τα 2 ηταν αρσενικα...δεν το εδιναν αλλα οπως βλεπετε τα καταφερα :).

Betty παω καθε Σ/Κ απο το πρωι εωσ ο σουρουπο,δεν εχω δει αλλο βελγο.μαλλον τον θυμαμαι...

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
βαλε μας καμια φωτο ακομα απο βελγο γιατι εχω τρελα και εγω πολυ.απο πιο εκτροφειω αν επιτρεπεται;

Baxes

Member
4 Μαρτίου 2012
16
0
απο ιδιωτη το πηρα τελικα αλλα γωστα σκυλια.επλως δεν ηταν δηλωμενη η γενα.Αυριο αν δεν βρεχει θα παω στο παρκο κ θα τον τραβηξω πολλες φωτο κ βιντεο κ θα αναρτησω γιατι σε αυτο το λαπτοπ δεν εχω καμια.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Baxes δεν υπάρχει μεγαλύτερη εγγύηση για καθαρόαιμο σκύλο, από το pedigree του.
Και τα καλά σκυλιά με τα καλά pedigree και ότι αυτά συνεπάγονται, είναι πανάκριβα, ναι.
Αρα τελικά...μετά από τόσο ψάξιμο και θεωρητικά σωστό προσανατολισμό, κατέληξες σε εκτροφείο εδώ ή όχι;

Baxes

Member
4 Μαρτίου 2012
16
0
ναι οντως mareco εχεισ δικιο σχετικα με τα χαρτια.. αλλα οπωσ κ να εχει κ να μεταμορφωθει σε κατι αλλο που λει ο λογοσ παλι θα τον αγαπω κ θα τον φροντιζω οπωσ κανει κ αυτος....κατουροντας το παρκε απο την χαρα του χαχαχαχαχαχ

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Baxes σου έγραψα και σε π.μ. ότι το να μην σου λένε-για λόγους όπως λες ''εχεμύθιας''- το όνομα του ''πρωταθλητή'' μπαμπά όπως και το όνομα της μαμάς....είναι λόγοι για να ανησυχείς πολύ για την αξιοπιστία των ανθρώπων που σου πούλησαν το κουτάβι....
η αδήλωτη γέννα θα έπρεπε να σε προβληματίσει........

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
όχι δυστυχώς χωρίς pedigree δεν μπορείς να συμμετέχεις σε εξετάσεις μορφολογίας και βέβαια τώρα δεν εκδίδεται pedigree...
νομίζω ότι το να μιλάμε δημόσια βοηθά και τα μέλη που παρακολουθούν το θέμα να κατανοήσουν καλύτερα τα γεγονότα....:)

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
και εγω περιμενα να ακουσω καπιο εκτροφειο απο βελγιο γιατι μας ειχες πει πιο πανω οτι εφτασες μεχρι εκει και θα ακουγοταν ενδιαφερον.πως πιστευεις οτι κατεληξες στην καλυτερη επιλογη groenendael ωπος μα λες ;

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Καλοσωρίσατε κ κρίμα που δεν πήγες στο βέλγιο τελικά... Α κ από Ελλάδα αν το έψαχνες καλύτερα, υπάρχει επίσημο εκτροφείο groenendal.

Εύχομαι να ζήσετε μία απροβλημάτιστη ζωή με το μικρό. ;-)

Baxes

Member
4 Μαρτίου 2012
16
0
συμφωνω Ταρα.βεβαια δεν ειναι λιγο παραλογο χωρις pedigree να μην μπορεις να βγαλεις στην πορεια?Δεν υπαρχει κανενα παραθυρακι πιστοπιησησ ειδικα απο την οβεπε η την κοε?Black εψαχνα μεσω ιντερνετ κ μεσω mail κ θα το επαιρνα αλλα αφου βρηκα εδω το παρατησα.παντως ειδα κ την θηλυκια κ ηταν καθαρο βελγικο.Τωρα οσον αφορα την εμφανιση τουλλαχιστον απο αυτα τα βασικα που ξερω κ συμφωνα με το πορισμα του κτηνιατρου μου.τωρα εδω που τα λεμε εχετε δικιο με τα χαρτια,ειναι μια πιστοποιηση...αλλα οπως κ να εχει δηλαδη ειναι δεν ειναι γκρενενταλ στην τελικη το ιδιο τον αγαπαω κ τον σεβομαι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
ναι οντως mareco εχεισ δικιο σχετικα με τα χαρτια.. αλλα οπωσ κ να εχει κ να μεταμορφωθει σε κατι αλλο που λει ο λογοσ παλι θα τον αγαπω κ θα τον φροντιζω οπωσ κανει κ αυτος....κατουροντας το παρκε απο την χαρα του χαχαχαχαχαχ
Αυτό εννοείται και δεν το αμφισβητεί κανείς.
Το μοναδικό μας θέμα όμως, είναι να μην υποστηρίζουμε τέτοιες γέννες.

Baxes

Member
4 Μαρτίου 2012
16
0
ευχαριστω Natassa.κ εσυ να χαιρεσε την κουκλαρα σου ¨) παρεπιπτοντοσ πολυ ωραια παρουσιαση κ με πλουσιο φωτογραφικο υλικο...
βασικα οπωσ ειπα εψαχνα πολυ καιρο εδω..επειτα απο πολυ αναζητηση κατεληξα οτι ο πιο αξιολογος εκτροφεας εδω ηταν ο Ιωαννιδης ο οπιοσ δεν ειχε ουτε περιμενε γενα.Βρηκα καπιοα αλλα δεν μου καθοταν καλα η ολη φαση,πολυ αναμονη κ δεν επιτρεποταν να δω τα κουταβια εκτοσ κ αν εβαζα την προκαταβολη κ πηγαινα απο εκει στην πορεια..δηθεν οτι ηταν τα κουταβια στο γαλα η οτιδιποτε κ επισημενω οτι ηταν γνωστα εκτροφεια..ενασ οικογενειακοσ φιλοσ που ειχε pet shop πιο παλια με ενημερωσε οι πολλα ερχονται απο εξω κ τα πουλανε ωσ ελληνικης προελευσης.παιζουν πολλα..τουλαχιστον τον Αραμις τον πηρα απο ενα μοναστηρι που μεγαλωσε κανονικα απο μια αβιαστη γεννα σε εναν υπεροχο χωρο με λιμνουλεσ κ πρασινο..αν εφαγα φολα ας ειναι..το αποτελεσμα δεν αλλαζει κ ουτε πρεπει να αλλαξει :)

Baxes

Member
4 Μαρτίου 2012
16
0
οσο ζεισ μαθαινεις...μεσα απο τισ συμβουλες σας μαθαινω κ εγω , ευχαριστω για την ενημερωση κ την γνωση στα θεματα που ημουν η θα ειμαι μελλοντικα ολιγν ασχετος :) ,τελικα καλη φαση αυτο το forum ¨)

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
να μασ βαζεις και καμια φωτο ταχτικα να βλεοιυμε πως μεγαλωνει και φυσικα να μας λες νεα