BiggBilly ενωητε πως αν δεν εκλπηρωνεις αυτα που απαιτει ο καθε σκυλος θα το σκασουν. οσο αφωρα ομως τα χασκυ ειναι πως παρα την βολτα τους αρεσουν οι μεγαλες βολτες και οπως ειπε ο grifos τους αρεσει η εξερευνιση αρα και ενας σιμαντικος λογο να μην γυρισουν πισω οσωτου τουλαχιστον εξερευνισουν τα παντα.
στο αλλο ποστ σου Γριφε ειπε πως δεν εχουν καλο προσανατολισμο και γιαυτο χανονται. ειχα διαβασει ομως πως εχουν τελειο προσανατολισμο :/ (απορια τι γινεται τελικα?) ειπησης ειχα διαβασει μια ιστορια που ενα χασκι χαθηκε οταν ηταν 8 μηνων και βρεθηκε στην πορτα του σπιτιου μετα απο 13 χρονια και θυμοταν τα παντα. και ο Τζερυ οταν περπαταμε ολο τον βυρωνα εχει μαθει
και οταν ακουει την λεξη καισαριανη θα κειταει μονιμος απο την μερια της καισαριανης μεχρη και εγω μπερδευομαι και τελικα ο Τζερυ βγαινει σωστος
εχω οδηγο
οσο αφωρα για την περιφραξη ελευθερο θα αφινα τον Τζερυ σε περιφραξη που θα παιζω και εγω μαζι του αρα δεν υπαρχει λογος να το σκασει για να φυγει (το προβλημα ειναι πως δεν υπαρχει -.- και σε ενα γυπαιδο που ειχα κλισει τις τρυπες με σπαγκο για να μην το σκασει τις χαλασανε)
τελικα ομως τι γινεται πραγματικα με τα χασκι? χανονται η οχι?
οσο αφωρα τον Τζερυ αγχονομαι εστω και μια μικρη τρυπα να εχει η περιφραξη μηπως το κατεβει να φυγει. αλλα και με μακρι λουρι οταν τον εχω τον Τζερυ (οταν ξερουμε πως δεν υπαρχουν σκυλια η γατες κλπ) παει πολυ μακρια χωρις καν να μας υπολογισει παραμονο οταν κρυφτω η σταματησω να περπαταω τοτε χαμπαριαζει πως δεν ειμαι πισω του. ομως και παλι παει μακρια και ισως να σταματαει οταν κρυβομαι γιατι ξερει πως ειναι δεμενος, βεβαια δεν μπορω να ξερω τι θα εκανε αν δεν ηταν δεμενος γιατι δεν τον εχω αφισει ποτε λυτο