Χάμστερ - Έκπληξη!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τι απιστευτο πλασματάκι ειναι αυτό????
Μακάρι να μπορουσα να εχω χαμστερ.... αλλά εχουμε μελοσ την οικογενεια με φοβία στα τρωκτικα... μετά εχουμε αλλο μέλος με φοβία στα φιδια και μια φίλη με φοβία στα σκυλια... ε πολλή καταπιεση περασα ...:p

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Γκέλυ, όταν πήρα το πρώτο μου χάμστερ, το πήρα με το ζόρι, γιατί είχε η μητέρα μου φοβία με τα ποντίκια. Ε..κανα δυο βράδυα μετά..σηκώθηκε μια νύχτα να πάει τουαλέτα και το χε σκάσει ο χαμστεράκος απο το κλουβί και αλώνιζε στο σπίτι. Είδε φως και μπήκε κι αυτός στην τουαλέτα. Κάθησε στα δυο πόδια και την κοιτούσε με απορία, όσο εκείνη ούρλιαζε μέσα στη μαύρη νύχτα. Ε μετά συνήθισε..Ήρθε αντιμέτωπη με τη φοβία της, ήθελε δεν ήθελε :ROFLMAO:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Γκέλυ, όταν πήρα το πρώτο μου χάμστερ, το πήρα με το ζόρι, γιατί είχε η μητέρα μου φοβία με τα ποντίκια. Ε..κανα δυο βράδυα μετά..σηκώθηκε μια νύχτα να πάει τουαλέτα και το χε σκάσει ο χαμστεράκος απο το κλουβί και αλώνιζε στο σπίτι. Είδε φως και μπήκε κι αυτός στην τουαλέτα. Κάθησε στα δυο πόδια και την κοιτούσε με απορία, όσο εκείνη ούρλιαζε μέσα στη μαύρη νύχτα. Ε μετά συνήθισε..Ήρθε αντιμέτωπη με τη φοβία της, ήθελε δεν ήθελε :ROFLMAO:
Η τελευταία φορά που αντιμετωπισε η δικιά μου τη φοβία της ηταν το 1996.... ασε μη φτάσει η πιεση σε ηλικία γάμου και την κλαιμε! :p

• Like
Reactions: d-friend

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Το πρωτο ολοδικο μου κατοικιδιο που ειχα ( περιπου στα 8 μου?) ηταν Χαμστερ. Οπος αποδειχτηκε οστοσο πολυ ακαταλληλο για μικρα παιδια- μιας και ειναι νυχτοβια.
Μετα τα χαμστερ ειχα για πολλα χρονια ινδικα χοιριδια- που λατρευω και σημερα ακομα.
και καααποια στιγμη- οταν ημουν 14 χρονων επιτελους απεκτησα και τον πρωτο δικο μου σκυλο!!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
μωρε τι ευφανταστος γινεται ο ανθρωπος οταν προκειται να αφαιρεσει μια ζωη...
μακαρι να ηταν το ιδιο ευφανταστος και στο να τη σωσει.
χλωρινη λεει. :cry: