Κι εγώ το ελπίζω......Eλπίζω οτι ο Φιλαράκος είναι ήδη στο σπίτι του!
Εχουμε κανένα νέο, ή η μαμά του έχει αφοσιωθεί στα χάδια και μας ξέχασε?
Κι εγώ το ελπίζω......Eλπίζω οτι ο Φιλαράκος είναι ήδη στο σπίτι του!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !γεια σας
ειμαι η Μαρια(καψοραχη) νεο μελος και ...μαμα του νεαρου που βρηκε τον ΦΙΛΑΡΑΚΟ σας και επισης μαμα του Τζο (bullterrier)που δεν ειναι σκυλος φονιας(!!!!!!!) απλα ...ειναι ενα φιλικοτατο με ολους σκυλι που απλα εχει θεμα με αλλα αρσενικα ....και στο ιδιο σπιτι θα γινοταν χαμος ειδικα αν αυτος που θα κραταγε τον Φιλαρακο θα ηταν το αφεντικο του! εχουμε ομως σκυλι και ξερουμε και καταλαβαινουμε τι θα πει να χασεις το σκυλι σου! ειμασταν διατεθιμενοι να κανουμε βαρδιες μεχρι να ερθει η Μαρια να τον παραλαβει....παντως τελειως πληροφοριακα.....δεν υπαρχουν σκυλοι φονιαδες.....αφεντικα που κανουν τα σκυλια φονιαδες υπαρχουν!
Τέλεια!! Καλώς τον δεχτήκατε!
Καψοράχη, προφανώς δεν κατάλαβες οτι αστειευόμουν με το σχόλιο περι bull terrier....
how u doin?τσουληθρομουρης!!!!! φιβερο!! θα λεω και τον δικο μου ετσι!!!!
το φορουμ το βρηκαμε απο τον "φιλαρακο" που βρηκαμε σημερα ....(δες στο θεμα χαθηκε στον Ν Κοσμο) η ιδιοκτητρια του ειπε τηλεφωνικα στον γιο μου οτι θα βρει εναν απο το φορουμ να ερθει να τον παρει.....ε! πηραμε σβαρνα τα σκυλοφορουμ και σας βρηκαμε! και ...λεμε να μεινουμε!
φωτο του Τζο (Τζοϊ ειναι το κανονικο του ονομα απο τον χαρακτηρα του Τζοϊ στα φιλαρακια!) θα ανεβασω συντομα....