Χάθηκε μόλις στο Νέο Κόσμο!

καψοραχη

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2011
78
0
γεια σας
ειμαι η Μαρια(καψοραχη) νεο μελος και ...μαμα του νεαρου που βρηκε τον ΦΙΛΑΡΑΚΟ σας και επισης μαμα του Τζο (bullterrier)που δεν ειναι σκυλος φονιας(!!!!!!!) απλα ...ειναι ενα φιλικοτατο με ολους σκυλι που απλα εχει θεμα με αλλα αρσενικα ....και στο ιδιο σπιτι θα γινοταν χαμος ειδικα αν αυτος που θα κραταγε τον Φιλαρακο θα ηταν το αφεντικο του! εχουμε ομως σκυλι και ξερουμε και καταλαβαινουμε τι θα πει να χασεις το σκυλι σου! ειμασταν διατεθιμενοι να κανουμε βαρδιες μεχρι να ερθει η Μαρια να τον παραλαβει....παντως τελειως πληροφοριακα.....δεν υπαρχουν σκυλοι φονιαδες.....αφεντικα που κανουν τα σκυλια φονιαδες υπαρχουν!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μαρία καλώς όρισες. Είμαι σίγουρη οτι όλο το φόρουμ θα σε ευχαριστήσει που βρήκατε και πάνω απο όλα κρατήσατε τον Φιλαράκο μέχρι να τον παραλάβει η ιδιοκτήτρια. Μπράβο σας που φερθήκατε όπως όλοι όσοι αγαπούν τα σκυλιά. Σε ευχαριστούμε:)

καψοραχη

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2011
78
0
μην ευχαριστεις για το αυτονοητο...οσοι εχουμε σκυλουνια ξερουμε!!!
και εγω χαρηκα που σας βρηκα!

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
γεια σας
ειμαι η Μαρια(καψοραχη) νεο μελος και ...μαμα του νεαρου που βρηκε τον ΦΙΛΑΡΑΚΟ σας και επισης μαμα του Τζο (bullterrier)που δεν ειναι σκυλος φονιας(!!!!!!!) απλα ...ειναι ενα φιλικοτατο με ολους σκυλι που απλα εχει θεμα με αλλα αρσενικα ....και στο ιδιο σπιτι θα γινοταν χαμος ειδικα αν αυτος που θα κραταγε τον Φιλαρακο θα ηταν το αφεντικο του! εχουμε ομως σκυλι και ξερουμε και καταλαβαινουμε τι θα πει να χασεις το σκυλι σου! ειμασταν διατεθιμενοι να κανουμε βαρδιες μεχρι να ερθει η Μαρια να τον παραλαβει....παντως τελειως πληροφοριακα.....δεν υπαρχουν σκυλοι φονιαδες.....αφεντικα που κανουν τα σκυλια φονιαδες υπαρχουν!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

εγω μολις ειχα σχολασει ημουν στο Χαλανδρι..ειχε απεργιες..δεν ειχα λεφτα για ταξι κ αγχωθηκα που θα επρεπε να περιμενει κανα2ωρο κοντα εξω ο γιος της Μαριας ( απο την χαρα μου δεν ρωτησα καν το ονομα του!) ( ευγενεστατος , υπομονετικος, να τον χαιρεσαι κ να ειναι παντα ευτυχισμενος!)

ετσι εστειλα μια φιλη μου με αυτοκινητο να τον παραλαβει..
μολις φτασαμε σπιτι..

εξουθενωμενοι ...
ο Φιλακος ειναι καλα πολυ ταλαιπωρημενος..οι πατουσιτσες του πονανε κ ειναι κοκκινες..
αραγε να πατησε κατι ? απο την ταλαιπωρια με τοσο περπατημα? δεν ξερω..

του εβαλα σπρευ αντιμικροβιακο..ελεγα να τον κανω κ μπανιο γιατι βρωμαει
αλλα ειναι πτωμα..δεν σηκωνεται με τπτ...( κ εγω επισης..)

Σας ευχαριστω ολους!

Last edited:

καψοραχη

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2011
78
0
να εισαι καλα και να τον χαιρεσαι! τον ειδα και εγω και ειναι κουκλος! αντε...τελος καλο ολα καλα!

καψοραχη

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2011
78
0
Τέλεια!! Καλώς τον δεχτήκατε!

Καψοράχη, προφανώς δεν κατάλαβες οτι αστειευόμουν με το σχόλιο περι bull terrier....

να σου πω την αληθεια δεν το καταλαβα! τωρα το επιασα...αλλα ξερεις πολυς κοσμος εχει αυτην την εντυπωση για τα μπουλτεριε λογω οψης!
σιγουρα ομως δεν παρεξηγω! να εισαι καλα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Σ' αυτό το φόρουμ τουλάχιστον [αλήθεια πως ενημερώθηκες για το φόρουμ;], δεν κρίνουμε λόγω όψης :)
Να είσαστε καλά οικογενειακώς, δίποδοι και τετράποδοι, που φροντίσατε τον μικρούλη, ελπίζουμε να παραμείνετε και να συμμετέχετε στο φόρουμ και να μας παρουσιάσετε και τον τσουληθρομούρη σας [μην παρεξηγηθείς...έτσι λέει ένας φίλος τον δικό του] :)

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
δεν τον εσωσε το ταμπελακι..γυρισε χωρις τα "χαρτια" του ο μικρος...

ο γιος της Μαριας ,ειδε την αγγελια στο ιντερνετ κ ειπε να εχει το νου του..μετα πηγε το σκυλο του βολτα κ επεσε πανω στον ΦΙΛ !

Σοφουλι.. ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ! εδω βρεθηκε ο αλητηριος τυπος ο δικος μου..δεν θα βρεθει μια κοπελιτσα ντελικατη σαν την δικη σου?

καψοραχη

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2011
78
0
τσουληθρομουρης!!!!! φιβερο!! θα λεω και τον δικο μου ετσι!!!!
το φορουμ το βρηκαμε απο τον "φιλαρακο" που βρηκαμε σημερα ....(δες στο θεμα χαθηκε στον Ν Κοσμο) η ιδιοκτητρια του ειπε τηλεφωνικα στον γιο μου οτι θα βρει εναν απο το φορουμ να ερθει να τον παρει.....ε! πηραμε σβαρνα τα σκυλοφορουμ και σας βρηκαμε! και ...λεμε να μεινουμε!

φωτο του Τζο (Τζοϊ ειναι το κανονικο του ονομα απο τον χαρακτηρα του Τζοϊ στα φιλαρακια!) θα ανεβασω συντομα....

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
τσουληθρομουρης!!!!! φιβερο!! θα λεω και τον δικο μου ετσι!!!!
το φορουμ το βρηκαμε απο τον "φιλαρακο" που βρηκαμε σημερα ....(δες στο θεμα χαθηκε στον Ν Κοσμο) η ιδιοκτητρια του ειπε τηλεφωνικα στον γιο μου οτι θα βρει εναν απο το φορουμ να ερθει να τον παρει.....ε! πηραμε σβαρνα τα σκυλοφορουμ και σας βρηκαμε! και ...λεμε να μεινουμε!

φωτο του Τζο (Τζοϊ ειναι το κανονικο του ονομα απο τον χαρακτηρα του Τζοϊ στα φιλαρακια!) θα ανεβασω συντομα....
how u doin? :D
μαρια εχεις μηνυμα ( δες επανω που λεει "ειδοποιησεις" )

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Ουαου λολιποπ!!
καταρχην θελω να πω , ποσο σημαντικο ειναι οι "φιλοι" ακομα και αν ειναι ιντερνετικοι.. δεν ειχει σημασια, αυτο που μας δενει εδω μεσα ( γυναικειες ευαισθησιες.. θα πουν οι αντρες τωρα..) ειναι πολυ δυνατο, η αγαπη για τα ζωα μας...
Χτες με το που βρεθηκε ο Φιλαρακος, πεσαν τηλεφωνα, συνενοησεις, ραντεβου... μεταξυ ανθρωπων που δεν γνωριζομαστε καλα καλα μεταξυ μας.. αλλα με τοσο καλη προθεση και ζεστασια.. πιο πριν, κινητοποιηθκαν αλλοι τοσοι να βοηθησουν στο ψαξιμο με ολη τους την ορεξη (μαρεκο εισαι θησαυρος! )
...
dogforum...you never walk alone... χεχεχεχε..
Να στε καλα ολοι !!!

και Μαρακι.. βαλε ενα συρτη να ξεμπερδευουμε βρε παιδακι μου!!

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
μεχρι στιγμης δεν τρελλαινεται για φιλια..χαδια κλπ
μαλλον το μετανοιωσε που τον μαζεψαμε..

δεν ξερω..μου κανει μουτρα ή του αρεσε περισσοτερο εξω?