Χάθηκε απο το Αιγάλεω

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Τα τρία παιδιά της κυρίας τι ηλικίας είναι?

Δεν σκεφτήκαμε το ενδεχόμενο να είναι τα παιδιά υπεύθυνα για όλη αυτή την ιστορία...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ευτυχώς που είδαν τον σκύλο Εγω πίστευα ότι τον είχε στείλει στο χωριό της να φυλάει κανένα κτήμα,δεμένος,η βλαχάρα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ή να τον εγκατέλειπε σε κανά βουνό όπως κάνουν άλλοι! :( Από τη μια έχουν τα μικροαστικά τους που τους δίνουν την ψευδαίσθηση ότι είναι κανονικοί αστοί δυτικοί (που δεν είναι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!) και από την άλλη έχουν διατηρήσει τις καταπληκτικές τουρκικές συνήθειες με τους σκύλους, κατάλοιπο της πραγματικής οθωμανικής σκούφιας από την οποία κατάγονται. Κοινώς έχουν διατηρήσει τη νοοτροπία της οθωμανικής επαρχίας που ήταν κάποτε η Ελλάδα.

Και πριν βγει κανείς να με κράξει, ναι, έχω το γνώθι σεαυτόν ότι είμαι τελείως μικροαστή και όχι δυτική αστή! Το αποδεικνύουν τα χαλιά μου, τα προικιά μου και οι πορσελάνες μου. Μάλιστα μόλις παράγγειλα από το Βέλγιο τέσσερεις βελγικές δαντέλλες-εργόχειρα για το σαλόνι διότι δε μου κάνουν τα αμερικάνικα! Και το τι λινό έχω αγοράσει από το Ebay από τα προικιά γριών των αρχών του εικοστού αιώνα που είχαν ολόκληρα μπαούλα και τα δισέγγονά τους τα πουλάν κοψοχρονιά, δεν περιγράφεται!! Διαφέρω από κάτι "κυρίες" του Αιγάλεω σε δυο πράγματα: δεν έχω ψευδαισθήσεις και αγαπάω πάρα πολύ τα σκυλιά!! Όσο πιο μακρύτριχα μάλιστα τόσο καλύτερα, βλέπε Μουφ...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ορίστε παρόμοια φάση που έγινε στα περίχωρα Καλαμποκιστάν. Αυστραλέζος ήτανε, "χάθηκε", τον έψαξε ο σύλλογος και ο σκύλος βρήκε μόνος του την οικογένεια που ήθελε, οπότε ο σύλλογος αποφάσισε ότι δεν πάει στο παλιό αφεντικό. Την παρακολούθησα την υπόθεση αυτή από την αρχή της τώρα τέσσερεις μήνες. Τους καλύπτει όμως το συμβόλαιο:

http://www.aussierescueil.com/rio-is-found-black-bi-australian-shepherd-is-home/