Καλημερα.να κάνω μια ερώτηση.τον αριθμό απο το τσιπ που πρεπει να το δηλώσουμε;;Πριν την βόλτα στην θάλασσα, να φροντίσουν [όσο περνάει απ'το χέρι τους] να δηλώσουν το chip και αφού τον έχουν σε αυλή [με όλα αυτά τα αυξημένα ρίσκα], να του φορέσουν και ταυτότητα. Για να μην κινδυνεύσουν πάλι [δίκαια ίσως τελικά], τα κοσμήματά του.
Καλημερα.να κάνω μια ερώτηση.τον αριθμό απο το τσιπ που πρεπει να το δηλώσουμε;;Πριν την βόλτα στην θάλασσα, να φροντίσουν [όσο περνάει απ'το χέρι τους] να δηλώσουν το chip και αφού τον έχουν σε αυλή [με όλα αυτά τα αυξημένα ρίσκα], να του φορέσουν και ταυτότητα. Για να μην κινδυνεύσουν πάλι [δίκαια ίσως τελικά], τα κοσμήματά του.
@mareco σε ευχαριστω πολυΟ κτηνίατρος το δηλώνει, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Ο ιδιοκτήτης, πρέπει όμως, να επιβεβαιώνει την καταχώρησή του, με τηλέφωνο στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αρμόδιους:
Γενικό Διευθυντή κ. Ντουντουνάκη τηλέφωνο 2102125735 -738
Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Αληφραγκή τηλέφωνο 2102125357 και στα παρακάτω e-mails: [email protected], [email protected]
Εγώ δεν έχω πάρει κανέναν τηλέφωνο.Ο κτηνίατρος το δηλώνει, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Ο ιδιοκτήτης, πρέπει όμως, να επιβεβαιώνει την καταχώρησή του, με τηλέφωνο στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αρμόδιους:
Γενικό Διευθυντή κ. Ντουντουνάκη τηλέφωνο 2102125735 -738
Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Αληφραγκή τηλέφωνο 2102125357 και στα παρακάτω e-mails: [email protected], [email protected]
Κορίτσι είσαι ε; Γιατί αλλιώς θα το είχες πιάσει στον αέρα τον συμβολισμόΩ σχωράτε με, δεν κατάλαβα τον συμβολισμό... Μόλις έφτιαξα και τον καφέ... ε...
Ε ναι... Άργησα να πάρω χαμπάρι ότι η λέξη "κόσμημα" έχει πολύ ευρεία έννοιαΚορίτσι είσαι ε; Γιατί αλλιώς θα το είχες πιάσει στον αέρα τον συμβολισμό
Εννοείται. Που ζεις;Πρέπει να πάρω και τηλέφωνο τώρα;
Ναι...έτερο θέμα αυτό. Δεν έχει να κάνει, με την αναζήτησή του, αν χρειαστείΔεν πρέπει να πας και στο Δήμο;
Δηλαδή τους ρώτησες, και σου απάντησαν έτσι;Μου είπαν ότι δεν είναι καν έτοιμοι ακόμα και να πάω δηλαδή. Αλλά αν δε μου δημιουργεί πρόβλημα, οκ.
Εσύ λες να γίνεται δηλαδή?Πρέπει αν παμε από εκεί? με email λες να μην γίνεται?
Classic αλλά...εσύ, είσαι υποχρεωμένος να το στείλεις/πας και να έχεις και απόδειξη επί αυτού. Ο Νόμος έχει ψηφιστεί και ισχύει. Το τι θα το κάνουν εκείνοι, δεν είναι δικό σου πρόβλημαΟπότε το πας δεν το πας...εκεί θα μείνει.
Όχι "κόσμημα"...Ε ναι... Άργησα να πάρω χαμπάρι ότι η λέξη "κόσμημα" έχει πολύ ευρεία έννοια
Πληθυντικός !..τα κοσμήματα του