Χάθηκαν οι φωτογραφίες απο τα προφίλ ;

10 Νοεμβρίου 2011
17
0
Αθήνα
Προσπάθησε να βρεις ποιο ActiveX σου λείπει... και πήγαινε να κάνεις επαναφορά προεπιλογών στην τελευταία καρτέλα των ιδιοτήτων του Browser σου. Αν πραγματικά έχεις πρόβλημα μίλα μαζί μου... Μπορώ να σε βοηθήσω...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Προσπάθησε να βρεις ποιο ActiveX σου λείπει... και πήγαινε να κάνεις επαναφορά προεπιλογών στην τελευταία καρτέλα των ιδιοτήτων του Browser σου. Αν πραγματικά έχεις πρόβλημα μίλα μαζί μου... Μπορώ να σε βοηθήσω...
Το εχω σκεφτει και το εχω ψαξει απο νωρις αυτο, αλλα αν διαβασεις το θεμα λιγο πιο πισω θα δεις οτι με βαση καποιες αλλαγες που εγιναν εστω και στιγμιαια απο τον admin μας δουλεψε κανονικα. Φαινεται οτι το φορουμ βρισκεται σε μια φαση ''επεξεργασιας'' και θα κανουμε υπομονη.

Το φιλοσοφικο και κατ΄επεκταση τεχνικο ερωτημα για μενα ειναι, οχι το γιατι δεν τις βλεπω(θα τις δω καποια στιγμη:cool:), αλλα γιατι εγω αυτο το διαστημα δεν τις βλεπω, ενω καποιοι αλλοι ναι, και παλι εγω απο αλλη συνδεση ναι...:eek::confused:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μια εικόνα χίλιες λέξεις, και εν προκειμένω εσύ έχεις τρεις χιλιάδες λέξεις στην υπογραφή σου. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσες πολλές για να ορίσεις τι είναι γλύκα. :D:D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ειμαι σε αλλη συνδεση τωρα και βλεπω τις φωτο κανονικα. Δεν μπορω ομως να ανεβασω καποια νεα φωτο στο προφιλ μου. Δοκιμασα και την δημιουργια ενος δευτερου αλμπουμ και αφενος ουτε σε αυτο μπορω να ανεβασω, αφεταιρου ουτε να το διαγραψω μπορω...

Εσεις μπορειτε να επεξεργαζεστε τα αλμπουμ σας αυτη τη στιγμη;

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Εγώ δεν μπορώ να δω φωτός από ορισμένα Μέλη...Δεν είμαι σίγουρος αν είναι από τα ποιο πρόσφατα μέλη....
Από τα δικά μου Αλμπουμ μπορώ να δω μόνο το 1 από τα 2 που έχω δημιουργήσει...
Υπόψην μπαίνω από σπίτι, από δουλειά, με διαφορετικούς Η/Υ.
Με I.E., Firefox, Chrome... Παντού τα ίδια...
Φαντάζομαι είναι κάτι γενικό....Περιμένουμε...

Πετρος+Μαρια

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2011
201
0
Αθήνα
ουτε εμεις μπορουμε να δουμε κανενα αλμπουμ ουτε το δικο μας!!! και γενικα ενω δειχνει οτι ειμαι μεσα δεν με αφηνει να μπω στο προφιλ μου!!!

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
ουτε εμεις μπορουμε να δουμε κανενα αλμπουμ ουτε το δικο μας!!! και γενικα ενω δειχνει οτι ειμαι μεσα δεν με αφηνει να μπω στο προφιλ μου!!!
ΧαΧα...ΝΑΙ!!!!
Βγάζει αυτό το μήνυμα....

Μήνυμα vBulletin
Αυτός ο χρήστης δεν έχει εγγραφεί και για αυτό το λόγο δε μπορείτε να εμφανίσετε το προφίλ του.

Νομίζω ο Admin δεν σας συμπαθεί, και σας λέει με ευγενικό τρόπο να φύγετε να πάτε αλλού.... :-D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Χαχαχαχαχα, τοτε εμενα με αντιπαθει πιο πολυ απο ολους! Ειμαι ο πρωτος που ειχα προβλημα(δεν εβλεπα τιποτα, οταν ολοι βλεπατε:eek:) και ο χειροτερος απο αποψη ''βλαβών''...:p:D

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε.
Εύρεση απολεσθέντων φωτογραφιών
// ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ//

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Εμενα τωρα τελευταια σε μερικα αλμπουμ μου βγαζει αυτο : http://www.dogforum.gr/v3/members/sara-albums-%CE%AC%CF%84%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%82.%CE%B1%CE%84.%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%86.%CF%83%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%81.%CE%BA%CE%B1%CE%B9.%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%82.html Συγκεκριμενα τωρα μου το εβγαλε οταν πατησα να δω το αλμπουμ του Μουφ της sara! Αλλα μου το εχει βγαλει κ αλλες φορες!