Το εχω σκεφτει και το εχω ψαξει απο νωρις αυτο, αλλα αν διαβασεις το θεμα λιγο πιο πισω θα δεις οτι με βαση καποιες αλλαγες που εγιναν εστω και στιγμιαια απο τον admin μας δουλεψε κανονικα. Φαινεται οτι το φορουμ βρισκεται σε μια φαση ''επεξεργασιας'' και θα κανουμε υπομονη.Προσπάθησε να βρεις ποιο ActiveX σου λείπει... και πήγαινε να κάνεις επαναφορά προεπιλογών στην τελευταία καρτέλα των ιδιοτήτων του Browser σου. Αν πραγματικά έχεις πρόβλημα μίλα μαζί μου... Μπορώ να σε βοηθήσω...
Και που το κάνουμε..αυτό μας κοροιδεύει...Κι εγω το βλέπω σε πολλές υπογραφές και απορώ γιατί δεν το κάνετε.
ΧαΧα...ΝΑΙ!!!!ουτε εμεις μπορουμε να δουμε κανενα αλμπουμ ουτε το δικο μας!!! και γενικα ενω δειχνει οτι ειμαι μεσα δεν με αφηνει να μπω στο προφιλ μου!!!
Επιβεβαίωσε τον λογαριασμό από το mail σουουτε εμεις μπορουμε να δουμε κανενα αλμπουμ ουτε το δικο μας!!! και γενικα ενω δειχνει οτι ειμαι μεσα δεν με αφηνει να μπω στο προφιλ μου!!!
Κοίταξε στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam) και θα το βρεις.δεν εχει ερθει καποιο μηνυμα για να επιβεβαιωσω το λογαριασμο..