ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΗΜΙΑΙΜΑ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡΑΚΙΑ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Βρέθηκαν στην Αγία Παρασκευή αυτά τα δύο αγοράκια, περίπου ενός μηνός, μοιάζουν με ροτβαϊλεράκια. Προφανώς κάποιος ήθελε να κάνει την σκύλα του μάνα και μόλις τέλειωσαν με τον θηλασμό τα πέταξε στο μοναστήρι της περιοχής.
Βρίσκονται υπό την προστασία της φιλοζωϊκής αλλά δυστυχώς φιλοξενούνται σε εξωτερικό χώρο. Επείγει να βρουν τα δικά τους σπίτια.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946537062

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Δυστυχώς κανείς δεν έχει πάρει σπίτι του αυτά τα κουτάβια.
Πολύ αμφιβάλλω ότι θα επιβιώσουν σε εξωτερικό χώρο μαζί με άλλα κουτάβια μάλιστα..
Η φιλοζωϊκή σε αυτές τις περιπτώσεις δεν κάνει απολύτως τίποτα γιατί δεν υπάρχει χώρος. Ούτε καν κοινοποιήσεις δεν κάνουν για να φιλοξενηθούν. Μπήκα στον πειρασμό να τα φιλοξενήσω αλλά συνήρθα γρήγορα. Δεν μου είναι καθόλου εύκολο με τρεις σκύλους. Όχι ότι θα τα πείραζαν , ίσα ίσα ο Τζιμάκος τα πρόσεχε ιδιαίτερα όση ώρα μείναμε μαζί τους.
Κοινοποιήστε και στο fb το link αυτό μήπως γίνει κάτι σας παρακαλώ.

https://www.facebook.com/l.kyveli/media_set?set=a.589026704508451.1073741830.100002033819024&type=1

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Έχει μεγάλη λογική αυτό που λες, το σκέφτηκα αφού είχα φτιάξει την αγγελία.
Μπορεί να είναι και ιχνηλατάκια τα μικράκια.
Όσο για την ηλικία, τα κουτάβια τα βρήκαν χθες και δεν τα έχουν πάει κτηνίατρο ακόμη. Πριν λίγο έστειλα μήνυμα για να δω αν σκοπεύουν να τα πάνε στον κτηνίατρο τους . Οπότε η ηλικία είναι απλή εκτίμηση. Ξέρω ότι έχουν δοντάκια και νομίζω ότι πρέπει να είναι γύρω στα 20-30 ημερών.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Μόλις με πήραν από την φιλοζωική.
Τα κουταβάκια βρήκαν φιλοξενία! Μια κοπέλα που πάει κι εκείνη τον σκύλο της στο πάρκο προσφέρθηκε να τα φιλοξενήσει μέχρι να υιοθετηθούν! Πήγαν στον κτηνίατορ, είπε ότι είναι γύρω στα 40 ημερών με 2 μηνών το πολύ και έκαναν το πρώτο εμβόλιο!
Ισχύει κανονικά η αγγελία για υιοθεσία καθώς και το τηλέφωνο. Σώθηκαν παιδιά! Έξω δεν θα την έβγαζαν!!!!