ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΥ...!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εμένα πάλι ποτέ δεν μου άρεσε η κουταβοπερίοδος....ώραία είναι να τα βλέπεις, γλυκούλικα, αλλά προτιμώ χίλιες φορές ένα σοβαρό, πολύ σοβαρό, ενήλικο...Μου ταιριάζει περισσότερο!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
εγω παλι θα διαφωνησω με την αποψη αυτη...

η κουταβο-περιοδος,ειναι σαφως πιο δυσκολη απο την ενηλικη,αλλα αξεχαστη και νομιζω πρεπει να την ζησει ενας ιδιοκτητης σκυλου.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ναι θα την περάσω, και την έχω περάσει, αλλά το βλέπω σαν αναγκαίο κακό....
Προτιμώ να έχω δίπλα μου έναν πολυ, πολύ σοβαρό σκυλο!Ταιριάζει ίσως περισσότερο στο χαρακτήρα μου....

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
Ναι θα την περάσω, και την έχω περάσει, αλλά το βλέπω σαν αναγκαίο κακό....
Προτιμώ να έχω δίπλα μου έναν πολυ, πολύ σοβαρό σκυλο!Ταιριάζει ίσως περισσότερο στο χαρακτήρα μου....
νομιζω πως το ξαναπες αυτο με τα ιδια ακριβως λογια....:p:p:D

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
λοιπον...το θεμα εχει και συνεχεια!
γυρισα χθες το απογευμα απο τη δουλεια και μολις ειχε γυρισει και η χιονη σπιτι,ειχε βγει σουλατσο με τον πατερα μου.
και εκει που λεω "ελα μωρε η μπεμπα μου ειναι" βγαινω στο μπαλκονι και μου ειχε φαει και τα μανταλακια!!!!:eek:
ε δεν ξερω αν θα φανω ασπλαχνη αλλα ηταν η πρωτη φορα που την εδεσα για 2 ωρες... και δεν μιλιομασταν καν!
την ειχα τετοιο αχτι...σαν να ελεγε θα στα καταστρεψω ολα μεχρι να αξιωθεις να με μαλωσεις!
σημερα το πρωι με φιλαγε αλλα της κραταω μουτρα...
μουτρα τουτετστιν απλες αγκαλιες και οχι να κυλιεμαι μαζι της στα πατωματα!
οταν ηταν πιο μωρο ηταν πιο ...πως να το πω ...πιο ενηλικη ρε γμτ!!!

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
Eμενα αν πεσει μανταλακι κατω εχει εξαφανιστει σε χρονο dt!

Λετε για σκανταλιες...για ακουστε κι αυτο...
5 το πρωι με ξυπνα η κυρα να μου δειξει τι εκανε με χαρα! Ανοιγω ματια...τι να δω..Πορτοφολι κατω και παντου σκορπισμενα πενηνταευρα. Ειχε ανοιξει τη τσαντα (δικο μου λαθος που ηταν προσβασιμη, την ξεχασα κατω) και ειχε βγαλει το πορτοφολι με 800 ευρω μεσα (ενοικια, λογαριασμοι κλπ)! Για πολυυυυυυυυ καλη μου τυχη της εκαναν περισσοτερο εντυπωση οι καρτες και μασουλαγε αυτες και η ζημια ηταν ενα 50ευρω. Αλλιως την επομενη μερα που ειχε λαικη απο κατω θα της κρεμαγα ντενεκεδακι στο λαιμο να κατεβουμε να βγαλουμε τα σπασμενα να πληρωσουμε το νοικι :p

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
τωρα που μου το θυμισες...
γενικοτερα επειδη η χιονη εχει ιδιαιτερο γουστο στις γευσεις..καταπινει δλδ οτι μπορει να φανταστει ανθρωπινο κεφαλι,απο τα ρελια του χαλιου που σιγα σιγα μασουλαει ,ειτε κιλα απο γρασιδι ειτε απομειναρια απο τα εκαστοτε παιχνιδια της εχω ενα συνηθειο καιρο τωρα και κοιταω τα κακα της...
ειμαστε λοιπον μια κυριακη πρωι στο γνωστο κατουρητηριο της...
καθως ελεγχω τι εχει αφησει πισω της με δυσκολια διακρινω ενα 20 ευρω...
λεω αποκλειεται !!
και ομως ειχε φαει (καταπιει) ατοφιο ενα 20 ευρω!
δε ξερω πως..το πηρα αστειευομενη λεγοντας της μου εχεις φαει πολλα λεφτα τελικα και τετοια..
δε προλαβαινω να κανω 2 βηματα και σε παλαιοτερες καταθεσεις της βρισκω μια ατοφια.αμασητη σχεδον απειραχτη καλτσα μου!!!!:eek::eek:
το γελιο ειναι πως τρομοκρατημενη περνω την μαμα μου τηλ ,της λεω τα καθεκαστα και εκεινη σαν λογια παρηγοριας μου λεει:
"μη στεναχωριεσαι παιδακι μου,ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ τη δευτερα στη λαικη" χαχαχαχαχα!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Όσες και να είναι οι ζημιές...όταν είναι μωρά...υπάρχει και η άλλη πλευρά..που δεν την αλλάζω με τιποτα
Η κουταβίσια μυρωδιά...τα κουταβίσια φιλάκια...το νυσταγμενο ύφος όταν ξυπνήσουν...ο τρόπος που πέφτουν φαρδειά πλατιά στο πάτωμα μόλις νυστάξουν...το ύφος που παίρνουν όταν κάνουν σκανταλιά...ο τρόπος που κουρνιάζουν στην αγκαλιά σου όταν θέλουν αγκαλίτσες...
Σταματάω εδώ γιατί...είναι 1.000.000 αυτά που θελω να γρα΄ψω!!!!!:):):)

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
τωρα που μου το θυμισες...
γενικοτερα επειδη η χιονη εχει ιδιαιτερο γουστο στις γευσεις..καταπινει δλδ οτι μπορει να φανταστει ανθρωπινο κεφαλι,απο τα ρελια του χαλιου που σιγα σιγα μασουλαει ,ειτε κιλα απο γρασιδι ειτε απομειναρια απο τα εκαστοτε παιχνιδια της εχω ενα συνηθειο καιρο τωρα και κοιταω τα κακα της...
ειμαστε λοιπον μια κυριακη πρωι στο γνωστο κατουρητηριο της...
καθως ελεγχω τι εχει αφησει πισω της με δυσκολια διακρινω ενα 20 ευρω...
λεω αποκλειεται !!
και ομως ειχε φαει (καταπιει) ατοφιο ενα 20 ευρω!
δε ξερω πως..το πηρα αστειευομενη λεγοντας της μου εχεις φαει πολλα λεφτα τελικα και τετοια..
δε προλαβαινω να κανω 2 βηματα και σε παλαιοτερες καταθεσεις της βρισκω μια ατοφια.αμασητη σχεδον απειραχτη καλτσα μου!!!!:eek::eek:
το γελιο ειναι πως τρομοκρατημενη περνω την μαμα μου τηλ ,της λεω τα καθεκαστα και εκεινη σαν λογια παρηγοριας μου λεει:
"μη στεναχωριεσαι παιδακι μου,ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ τη δευτερα στη λαικη" χαχαχαχαχα!!
:paja1::paja1::paja1:kinder εκπληξη ειναι τα κακα της χιονης σου!!!εχω σκασει στο γελιο!!!και μενα ειχε τσακωσει ενα λεφτο:pαλλα ευτυχως το ειδα και της το πηρα...ενα ευρωμεζεδακι το ειχε φαει παντως!!!ειναι λογικο το οτι οταν ηταν πιο μικρη δεν εκανε τοσες βλακειες,οταν ειναι μικρα οοοολοοο κοιμουνται...μολις ξεπεταχτουν λιγο αρχιζει το πανηγυρι!!!καλο κουραγιο πατριωτισσα!!(σε επιασα απο το:ΤΗΝ εχω αχτι):D:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul