ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΥ...!!!

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
καλησπερα σας και παλι.
ενω χθες ηταν μια πολυ καλη μερα με την χιονη (βγηκε 5 φορες βολτα,η μια εκ των οποιων ηταν 2 ωρες και μαλιστα ηταν η τελευταια.ετρεξε στο φουλ,εγω με το ποδηλατο και εκεινη διπλα μου με το λουρι της),αποκοιμηθηκα στον καναπε το οποιο σημαινει πως δεν την εβαλα στον χωρο της αλλα περιφεροταν παντου,οπως κανουμε οταν ειμαι ξυπνια.
ξυπνησα κατα τις 5 το πρωι και αντικρυσα το γκρεμισμενο μου σπιτι!!
ειχε φαει απο το χαλι ,τα παπουτσια μου,τα πακετα με τσιγαρα σκορπισμενα σε χιλια κομματια παντου και το κερασακι στη τουρτα την τσαντα μου!!!
δεν ρωταω γιατι τα εκανε...ετσι της ηρθε,η απορια μου ειναι εξης:
εχω μαθει εδω μεσα πως πρεπει να τα μαλωνουμε τη στιγμη που κανουν τη ζημια γιατι αλλιως δεν καταλαβαινουν για ποιο λογο τα ακουνε.
αν ειναι ετσι λοιπον γιατι εψαχνα να την βρω 2 ωρες το πρωι ?
ειχε κρυφτει κατω απο το κρεβατι και χωρις να πω κουβεντα επερνε το βλεμμα της,ειχε κατεβασμενο το κεφαλι της σαν να μου ελεγε τα εκανα ολα μουτι το ξερω!
φαινοταν πως ηξερε τι ειχε κανει!!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Χε,χε,χε...ήξερε μία χαρά τι είχε κάνει...
Εγώ καταλαβάινω τους δικούς μου ότι έχουν κάνει ζημιά...από τον τρόπο που με υποδέχονται όταν γυρίζω σπίτι...ακόμα και αν έχουν περάσει ώρες από την ώρα που έκαναν τη ζημιά!!!!!
Πόσο μηνών είναι η μικρή????

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
στις 20 του μηνος γινεται 7 μηνων...η κακουργα!
την εχω τετοια νευρα σημερα...!!:mad::mad::mad:
το θεμα ειναι πως εδω και ενα μηνα περιμενω τον εκπαιδευτη της να ξεκινησουμε!
τελικα αρχιζει και επειγει πολυ το θεματακι της!!

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
μάλλον σε είδε ότι είχες φάει φρίκη και σου λέει δεν θα την βγάλω καθαρή....

με απλά λόγια δεν ξέρω αν είχε αυτή τη στάση λόγω της ζημιάς ή εξαιτιας της συμπεριφοράς σου.

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
μα αυτο ακριβως λεω...δεν προλαβα να αντοδρασω καν!
εσκιψα κατω απο το κρεβατι και την κοιταξα...μονο την κοιταξα!
και ποσο μαλλον στις 5,30 το πρωι που κοιμομουν ορθια και να ηθελα δε μπορουσα να φωναξω,να την μαλωσω!
δεν ειπα λεξη...μονο απο μεσα μου!
απλα την βρηκα ,με λοξοκοιτουσε και σκυφτο κεφαλι και υποσχεθηκα στον εαυτο μου πως θα τη σκοτωσω!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ζωηρούλα η πιτσιρίκα...!!! Δεν της έχεις μάθει τα βασικά? Το βράδυ που κοιμάται???
Εντάξει μωρε...κουτάβια είναι ...θα κάνουν και τις βλακείες τους..αυτό είναι μέσα στις χαρές του να έχεις κουταβι!!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καταλαβε οτι ειχε κανει ζημιες!!! Εμενα οταν ειχε φαει την δευτερη μαξιλαρα του, ανοιγω την πορτα γυριζοντας απο τη δουλεια και βλεπω το σπιτι χιονισμενο (καθαριζα 3 ωρες) και τον Ντιεγκο κατω απο το τραπεζι της κουζινας ... ουτε χαρες που με ειδε ουτε τπτ!! Βεβαια δε τον μαλωσα γιατι δεν ειχε αξια ... αλλα ποτε δε του αφηνω τη μαξιλαρα του οταν λειπω;)
Ηταν το πρωτο βραδυ που περασε εκτος "του χωρου της" και γι αυτο αντικρυσες το "βομβαρδισμενο τοπιο".. δεν την ελεγχε και κανεις αφου κοιμοσουν και βρηκε ευκαιρια!
Καλο θα ηταν να το κανεις σαν θεατρο αυτο... κανεις οτι κοιμασαι , με το που ξεκιναει τη σκανδαλια ξυπνας δια μαγειας και φωναζεις... σιγα σιγα θα σταματησει τις καταστροφες :D

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Εγώ πάλι θα έλεγα οτι από τη στιγμή που έχεις κουτάβι δεν πρέπει να το αφήνεις ανεξέλεγχτο ποτέ.

Εδω την δικιά μου, αν κ ενήλικη, ακόμα τη παρατηρώ. Όταν κοιμόμαστε τη βάζουμε στο καλαθάκι της, στο δωμάτιό της με περιορισμένο χώρο. Κάποια πράγματά μας (αν κ δεν μασουλάει πια) τα κρατάω μαζεμμένα.

Για να μη μισήσεις τη γλυκίτατη κουταβίνα σου, θα έλεγα, όταν είσαι ξυπνια να την επιβλέπεις και να κάνεις έναν κόπο παραπάνω να βάζεις τα πράγματά σου (όσο γίνεται) σε σημείο που να μη μπορεί να τα φτάσει. Επίσης, κλείνε πόρτες! Περιόρισε το χώρο που μπορεί να κάνει ζημιά. Όταν θέλεις να κοιμηθείς ή έστω να ξαπλώσεις βάλε την σε σημείο που να μπορείς να μένεις ήσυχη.
Υπομονή, είναι για λίγο καιρο.

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
47
Αθήνα
Κουτάβι και καμία ζημιά ... εξαιρετικά σπάνιο !
Ξέρουν ότι κάνουν ζαβολιά αλλά παρόλα αυτά την κάνουν.
Ακόμα και ενήλικα κάνουν την παρασπονδία τους.
Η δική μου επτάμισι ετών και προχτές την βρήκαμε έξω απο το σπίτι να κόβει βόλτες.
Μόλις πήγαμε να ανοίξουμε η κιουρία μπήκε ξανά απο εκεί που βγήκε και χώθηκε στο σπιτάκι της σαν βρεγμένη γάτα με ύφος εγώ εδώ ήμουν εσύ δεν με είδες...

Κουράγιο Δέσποινα κουταβάκι είναι και θα μεγαλώσει και αυτό.

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
παλι καλα να λες που η ζημια που εκανε ηταν σε πραγματα αψυχα(ξερω...οσο αψυχη κι αν ειναι η τσαντα την πονας πολυ;))αλλα για φαντασου να παθαινε κακο το σκυλι??εκει θα πονουσες πολυ περισσοτερο...τη δικια μου μια μερα που γυρισα απτη δουλεια την ειδα να καθεται πανω σε 1.000.000.000 σπασμενα γυαλια!:eek::eek:την ειχα αφησει οπως παντα στο δωματιο "της".εκει εχω εναν ολοσωμο καθρεφτη ισα με το μποι μου(1.82):pο οποιος ειχε ξυλινο πλαισιο!!!μιλαμε για βαρυ πραμα!! ε λοιπον ενα τοσο δα μαλτεζακι ερικξε τον καθρεφτη και εγινε 1.000.000.000 κομματια!!ουτε μια σταλια γυαλακι δεν ειχε μεινει πανω του!κατατρομαξα οταν αντικρισα το σκυλι να καθεται πανω στα κομματια!!θα μπορουσε να χε φαει κανενα γιατι ηταν (και ειναι ακομη)κουταβι και τρωει οτι βρει!!επισης θα μπορουσε να του χει ερθει ο καθρεφτης κολαρο και να ειχε γινει το σκυλι χαλκομανιa panini:eek:...ευχομαι να νιωθεις καλυτερα τωρα που ακουσες την δικια μας ζημια!!!:rolleyes:

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
παλι καλα να λες που η ζημια που εκανε ηταν σε πραγματα αψυχα(ξερω...οσο αψυχη κι αν ειναι η τσαντα την πονας πολυ;))αλλα για φαντασου να παθαινε κακο το σκυλι??εκει θα πονουσες πολυ περισσοτερο...τη δικια μου μια μερα που γυρισα απτη δουλεια την ειδα να καθεται πανω σε 1.000.000.000 σπασμενα γυαλια!:eek::eek:την ειχα αφησει οπως παντα στο δωματιο "της".εκει εχω εναν ολοσωμο καθρεφτη ισα με το μποι μου(1.82):pο οποιος ειχε ξυλινο πλαισιο!!!μιλαμε για βαρυ πραμα!! ε λοιπον ενα τοσο δα μαλτεζακι ερικξε τον καθρεφτη και εγινε 1.000.000.000 κομματια!!ουτε μια σταλια γυαλακι δεν ειχε μεινει πανω του!κατατρομαξα οταν αντικρισα το σκυλι να καθεται πανω στα κομματια!!θα μπορουσε να χε φαει κανενα γιατι ηταν (και ειναι ακομη)κουταβι και τρωει οτι βρει!!επισης θα μπορουσε να του χει ερθει ο καθρεφτης κολαρο και να ειχε γινει το σκυλι χαλκομανιa panini:eek:...ευχομαι να νιωθεις καλυτερα τωρα που ακουσες την δικια μας ζημια!!!:rolleyes:
Εδω ενιωσα εγω καλυτερα πω πολυ φτηνα τη γλιτωσατε:eek:

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
οταν ο Παρης ηταν μικρος μου επεσε το ξυραφακι ενω ξυριζομουνα και αυτος το αρπαξε και ετρεξε

του το πηρα απο το στομα αλλα ελειπε το αποσπομενο μερος με τις λεπιδες :eyecrazy: :eek: φανταζεστε τι επαθα

σηκωνωμαι να παρω τον γιατρο και περπατωντας προς την κουζινα βρηκα το κομματι - ευτυχως :-| :paja1:

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
οταν ο Παρης ηταν μικρος μου επεσε το ξυραφακι ενω ξυριζομουνα και αυτος το αρπαξε και ετρεξε

του το πηρα απο το στομα αλλα ελειπε το αποσπομενο μερος με τις λεπιδες :eyecrazy: :eek: φανταζεστε τι επαθα

σηκωνωμαι να παρω τον γιατρο και περπατωντας προς την κουζινα βρηκα το κομματι - ευτυχως :-| :paja1:
υπαρχουν και χειροτερα:shake:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Και ο Τσούφι όταν ήταν 5 μηνων μπήκε στο δωμάτιο της αδελφής μου και κατάπιε 25 χάπια...
Μέχρι να καταλάβουμε ότι ήταν βιταμίνες και όχι κάποια άλλα που είχε στο δωμάτιό της πιό επικίνδυνα ...μου έφυγε η ψυχη!!!!!!!!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Παναγιά μου....φρίκη!!:eek::eek::eek:

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
Και ο Τσούφι όταν ήταν 5 μηνων μπήκε στο δωμάτιο της αδελφής μου και κατάπιε 25 χάπια...
Μέχρι να καταλάβουμε ότι ήταν βιταμίνες και όχι κάποια άλλα που είχε στο δωμάτιό της πιό επικίνδυνα ...μου έφυγε η ψυχη!!!!!!!!!
φανταζομαι θα ετρεχε σαν τρελο για τον επομενο μηνα με την υπερβιταμινωση που θα χε παθει!!!:D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ρε παιδια οι κουταβισιες σκανταλιες ειναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ που υπαρχουν!!!Εχετε μωρο στο σπιτι...

Απλα χαλαλι τους...με μετρο μεν αλλα χαλαλι τους...

Μεχρι και εγω κανω ζημιες τωρα σε αυτην την περιοδο...

Αφου κανει ζημιες,τον μαλωνω και μετα γελαω μονος μου μολις φευγω...

Ειναι τρελα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul