ΧΑΘΗΚΕ Ο ΜΠΡΟΥΝΑΚΟΣ ΜΟΥ, ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΝΙΔΙΟΥ - ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.

28 Ιουλίου 2010
17
0
Ναι έτσι μου είπαν και απο την ασφάλεια. Μα είμαι τόσο χαζή και ξανθιά............από την χαρά μου ότι είναι καλά, ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ τίποτα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Βεβαίως σε πήραν από απόκρυψη ε;
Να σου πω; Δεν βάζεις άλλη μια αγγελία, ότι δίνεται αμοιβή, μήπως σε ξαναπάρουν;
Αρκεί να μην διαβάζουν το φόρουμ...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ο σκύλος είναι κλεμμένος,εφόσον είναι καθαρόαιμος Θρακομακεδόνες = Μενίδι = Τσιγγάνοι = Σχιστό /κουτάβια

28 Ιουλίου 2010
17
0
Σίγουρα διαβάζει το φόρουμ!!! Καταρχήν δεν έβαλα αφισα στους θρακομακεδονες.Ξερω πως λειτουργεί η περιοχη. Αυτος μου ειπε οτι ειδε αφισσα στους θρακ/νες. Λεπτομέρειες ειπα μονο εδω μεσα. !!!! Και η ασφαλεια μου το ειπε.
Θα ρωτησω το βραδυ και δυο γειτονες αν ειχαν παρομοια τηλ γιατι τους εκλεψαν τα σκυλια μεσα απο τις αυλες τους , αυτη την βδομαδα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Να σου πω όμως κάτι; Οταν ξελαρυγγιαζόμαστε να λέμε, ΟΧΙ τα σκυλιά στις αυλές, μας θεωρούν γραφικούς, υπερβολικούς, επιθετικούς, είρωνες, εξυπνάκηδες, αστείους ....
Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω ε;
Τα βλέπεις τα αποτελέσματα; Αν έμπαινε στο φόρουμ ένας γείτονάς σου, πριν 10 μέρες και του λέγαμε κάτι τέτοιο, ή θα μας έβριζε ή θα γέλαγε και θα μας έκλεινε την πόρτα στα μούτρα. Σήμερα τι θα μας έλεγε;
Τι να σου πω. Δεν ξέρω αν ο σκυλάκος σου είναι τελικά κλεμμένος. Ελπίζω όχι γιατί φοβάμαι να σκεφτώ ποιά θα είναι η κατάληξή του. Ελπίζω να είναι απλώς χαμένος και να τον βρει κάποιος καλός άνθρωπος...

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
..Kι εγω που μένω κοντά στη περιοχή θα έχω το νου μου.

Ελπίζω κι εγώ απλως να χάθηκε... :(

Σχετικά με τον τύπο που σου παρουσιάστηκε σαν ιδιοκτήτης, δεν ξέρω τί να πω. Πάντως μόνη σου σίγουρα μη πας και ζήτα απο πριν φωτο και λεπτομερειες που ξέρεις εσυ για τον σκύλο.

Εύχομαι να πανε ολα καλα

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Pely καλως ηρθες!
Αν θελεις περασε και απο τα Νεα Μελη να μας συστηθεις!
Επισης αν θελεις γραφε με ελληνικα γιατι τα greeklish δεν επιτρεπονται.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τραγική εξέλιξη.....
Τι να πω....Μακάρι να βγάλετε άκρη πάντως!!!!!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μα υποψιαζεσαι ο απατεωνας οτι διαβαζει το φορουμ και συνεχιζεις να το συζητας και να αναφερεις τι σου ειπε η αστυνομια;
Κι εμεις της απανταμε;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Δεν την βρήκε ρε συ από το φόρουμ λέμε.
Αλλωστε του έδωσε ήδη αρνητική απάντηση, οπότε δεν θα επικοινωνήσει ξανά έτσι κι αλλιώς.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Αν έγραψε και στο FB ότι τον είχε βρεί τον σκύλο (παλιά) τότε από εκεί την βρήκε ο τύπος.

Αν όχι, τότε από εδώ.

Εκτός αν τις έλεγε αλήθεια!!!!! (ότι τον είχε χάσει και γύρισε σπίτι του, και τώρα τον πουλάει 2000)!

Τίποτα δεν μ'εκπλήσσει πλέον...

Εκτός από ένα πράγμα: το ότι δεν είχε περιέργεια η Κατερίνα να πάει να τον δει (έστω να τον αποχαιρετήσει).

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Εγώ θα του έλεγα βεβαίως, αμέσως, που θέλεις να συναντηθούμε; Στείλε μου και μια φωτό του εκεί που τον έχεις τώρα, να δω αν όντως είναι αυτός, μην τρέχω τσάμπα για ξένο σκύλο. Και μετά θα πήγαινα στην ασφάλεια, να οργανώσουμε μαζί την συνάντηση.

Κι εγώ αυτό θα είχα κάνει.... δεν θα άντεχα να είχα "απορείες" για τον σκύλο μου.
99% δεν το έχει τον σκύλο ο τύπος, αλλά θα έπρεπε να μάθω όπως και να έχει.

28 Ιουλίου 2010
17
0
Συγνώμη αλλά δεν μου είχε ξανατύχει!!!! Οποτε αντέδρασα ΗΛΙΘΙΑ!!! Φυσικά και ζήτησα να δω τον σκυλάκο, να τον αποχαιρετισω. Αλλά δεν μου αφήσε περιθώρια. Δεν σταματώ να ψάχνω............ και ελπίζω!!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Εννοείς, αρνήθηκε να στον δείξει;
Καλά, πιθανότατα τον έχει δει μόνο στην φωτογραφία.
Να συνεχίσεις να ψάχνεις. Ποτέ δεν ξέρεις.