ΧΑΘΗΚΕ Ο ΜΠΡΟΥΝΑΚΟΣ ΜΟΥ, ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΝΙΔΙΟΥ - ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.

28 Ιουλίου 2010
17
0
ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΝΙΔΙ-ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ .ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΡΟΥΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΓΚΟ ΑΡΤΖΕΝΤΙΝΟ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΟΣ ΟΥΤΕ ΠΕΡΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΗ.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Κατερινα καλωσηρθες!
Φοραει τσιπακι? Εχει κομενα αυτια?]
Βαλε και μια φοτο...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Aν μπορείς βάλε και κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας ή κάποιο mail!

28 Ιουλίου 2010
17
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ. ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΘΩΣ ΨΙΛΟΑΣΧΕΤΗ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ. ΤΣΙΠΑΚΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΤΥΠΗΜΕΝΟ. ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ .ΧΑΖΟΜΑΡΑ.

28 Ιουλίου 2010
17
0
ΟΧΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟΣ. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ 2. Ο ΕΝΑΣ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΣΚΙ . Ο ΑΡΗΣ ΖΗΛΕΥΕ ΤΟΝ ΜΠΡΟΥΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΒΟΛΤΑ Ο ΜΠΡΟΥΝΟ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΑ ΓΑΒΓΙΣΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΑΜΕ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΞΕΜΑΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ. ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ 1 ΜΕΡΑ. ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Μπορειτε να βγαλετε καμια αφισα να κολλησετε στην περιοχη? Σιγουρα θα πλησιασει καποιον ανθρωπο να τον φροντισει!

Εχεις βαλει και αλλου την αγγελια? Στο adespoto.gr? pets.gr? interpet.gr?lostandfound.gr?

Last edited:

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Εύχομαι να τον βρεις τον Μπρουνάκο..
Δοκίμασε κι αυτό που σου είπε η Αμαλία. Δημοσίευσέ το σε όσα περισσότερα site μπορείς.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Βρίσκομαι στην περιοχή Αχαρναις και βγαίνω συνέχεια βόλτες μεγάλες με την Ζήβα, αν δώ κάτι θα σε ενημερώσω.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
ΟΧΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟΣ. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ 2. Ο ΕΝΑΣ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΣΚΙ . Ο ΑΡΗΣ ΖΗΛΕΥΕ ΤΟΝ ΜΠΡΟΥΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΒΟΛΤΑ Ο ΜΠΡΟΥΝΟ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΑ ΓΑΒΓΙΣΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΑΜΕ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΞΕΜΑΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ. ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ 1 ΜΕΡΑ. ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Συγνώμη, μόνος του έβγαινε βόλτα ο Μπρούνο; Κι ο Άρης ; όποτε θέλει φεύγει;

Με μπέρδεψες κάπως, ομολογώ.

Στην αστυνομία πήγες;

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Είναι σίγουρα ένα πολύ δυσάρεστο θέμα η απώλεια ενός σκύλου, ίσως μόνο όποιος την έχει βιώσει μπορεί να την αντιληφθεί, όμως στην προκειμένη περίπτωση θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να σταθούμε σε ένα επιπλέον σημείο!

Αν κατάλαβα καλά, αγαπητή μου ΚΑΤΕΡΙΝΑ Λ, αφήνετε τα σκυλιά σας να βγαίνουν βόλτα "μόνα" τους χωρίς την δική σας επίβλεψη!
ΑΝ δεν ισχύει, τα παρακάτω αναφέρονται σε όποιον άλλον ακολουθεί αντίστοιχη συνήθεια!

Αυτό, αν και ίσως εμάς μας βολεύει, πέρα από παράνομο ενέχει όπως δυστυχώς αντιληφθήκατε πάρα πολλούς κινδύνους για τα κατοικίδιά μας!
Μόνα τους χωρίς να είναι στο λουρί είναι εκτεθημένα σε κάθε πιθανό κίνδυνο, στο τόσο αφιλόξενο περιβάλλον των πόλεών μας!
Επίσης, είδικά αν δεν είναι και στειρωμενα "ενισχύουν" τον ήδη τεράστιο πληθυσμό των αδέσποτων.....

Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να βγαίνουν τα σκυλιά μας από τον χώρο μας χωρίς να είναι υπό τον απόλυτο έλεγχό κι επιτήρηση μας!!!!

Ελπίζω μόλις ξαναβρείτε τον Μπρουνάκο σας να μην χρειαστεί να ξαγχωθείτε ότι ο σκύλος σας δεν γύρισε ακόμα σπίτι!

edit: Dr την ίδια σκέψη είχαμε!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΑ ΓΑΒΓΙΣΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΑΜΕ.
Κατερίνα Λ., ως "παθούσα" που άφηνε το σκύλο να "βγαίνει βόλτα μόνος του" στο παρελθόν, συμφωνώ κι εγώ με το Φοίβο οτι πρόκειται για κάκιστη και άκρως επικίνδυνη και ανεύθυνη συνήθεια. Ευχομαι με το καλό να τον βρεις αυτή τη φορά και να μην ξαναγίνει.

Αν τον έχεις βάλει και στο facebook, βάλε το λινκ εδώ για να το προωθήσουμε κι απο κει το θέμα.

Και κάτι τελευταίο, μη γράφεις με κεφαλαία, σε παρακαλούμε, δεν ενδείκνυται στο φόρουμ.

28 Ιουλίου 2010
17
0
Καλημέρα σας. Ευχαριστώ για την συμμετοχή σας στην απώλεια μου. Ομολογώ οτι έχετε δίκιο σε ότι αφορά την βόλτα χωρίς επιτήρηση. Στη δική μας όμως περίπτωση τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Καταρχήν ζούμε σε μια πολύ ήσυχη περιοχή , και δεν υπάρχουν αδέσποτα. Ο δρόμος μας ειναι αδιέξοδο με 2 σπίτια ,οπότε βολτάρουν άνετα, αφού υπάρχει ίιπλα μας και ένα οικόπεδο. Όλα τα σκυλιά της γειτονιάς βολτάρουν μόνα τους. Δυστυχώς όμως χωρίς επίβλεψη όπως και να το κάνουμε είναι επικύνδινο.
Το παθημα θα μου γινει μαθημα!!!!!!! Τωρα τα εχω δεμενα και τα αλλα δυο αλλα ο Αρης (το χασκι) κλαιει ολη μερα και ολη νυχτα.
Αυτος ο κοπριτης δεν μαζευεται με τιποτα.!!!!!!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Κατερινα συγνωμη ειναι μαρτυριο να ειναι δεμενα τα σκυλια! Φτιαξτε τους ενα χωρο να μπορουν να ειναι ελευθερα αλλα και να μην βγαινουν εξω μονα τους.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ή δεμένα στον καύσωνα ή στο δρόμο...

Καλή τύχη, ελπίζω να βρεθεί ο Μπρουνάκος και να ελευθερωθεί ο Άρης...