ΧΑΘΗΚΕ Ο ΜΑΞ,ΘΕΣ/ΚΗ

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Χάθηκε την Παρασκευή 13/6,ο Μαξ, ημίαιμο Λαμπραντορ με κυνηγοσκυλο,1 έτους ,περίπου 17 κιλά, μεσαίου μεγέθους και φοράει κόκκινο λουρί.Χάθηκε από την περιοχή Πυλαία Θεσσαλονίκης, όποιος τον είδε ας επικοινωνήσει : 6977344586

almond

Member
18 Απριλίου 2008
6
0
Πριν ένα 2ωρο περίπου με πήρε ένας κύριος οτι είναι ενα σκυλί που μοιάζει στο Μαξ πολύ και κυκλοφορεί στη περιοχή Βαρδαρίου κοντά στην Αμερικάνικη Αγορά.
Είναι αρκετά μακριά από την περιοχή που χάθηκε αλλά μπορεί να έχει πάει οπουδήποτε.
Εγώ μόλις γύρισα από κει αλλα δεν βρήκα το Μαξ..
, όποιος περνάει από την περιοχή ας εχει το νου του μήπως τον πετύχει σε περίπτωση που έχει φτάσει ως εκεί.

Είναι ένα μαύρο που του μοιάζει πάρα πολύ,το βρήκα σε μια αλάνα εκεί κοντά...και για δευτερόλεπτα το μυαλό έπαιξε
άσχημα παιχνίδια έτσι όπως ήταν τελείως σκοτεινά και νόμισα οτι ήταν o Μαξ και άρχισα να του μιλάω "αγόρι μου σε βρήκαμε κτλ..." φυσικά δεν ήταν ο μαξ και το σκυλί με κοιτούσε λες και είδε ούφο (σίγουρα θα με περασε για ηλίθια, ποια είναι η τρελή μες τα σκοτάδια που μου μιλάει και με χαϊδευει)...

Αν δείτε λοιπόν ένα μαύρο με κόκκινο λουρί πείτε μου...εγώ θα πάω παλι αύριο με φως να δω γιατί στα σκοτάδια όλο τα σκυλιά τα περνάω για το Μαξ

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie