σε τι θα σε εξυπηρετησει το τσιπακι?Εννοειτε !! Και απο δευτερα τσιπακι α-π-α-ρ-α-ι-τ-η-τ-ω-ς !!!
Θα εξυπηρετούσε! Μπορεί αυτοί που την ταϊζαν να είχαν δοκιμασει να βρουν το αφεντικό της και να είχαν επισκεφτεί κτηνίατρο!σε τι θα σε εξυπηρετησει το τσιπακι?
δεν έχεις αδικο.... αλλά ας έχει το κεφάλι του ήσυχο...... (μπορει να το πετύχει κανας ξένος....). Δραματική η κατάσταση στην Κρήτη...... αυτό το συνήθειο με το βαρέλι είναι ότι χειρότερο..... είδα ένα λυκάκι την τελευταια φορά δεμένο με αλυσίδα σ'ενα βαρέλι στη μέση του πουθενά, μια ωρα μακριά από το τελευταίο σπίτι.... κόντεψα να το πάρω και να φύγω.....νομιζω σε χωριο μενει
ναι..βρες μου εσυ κρητικο(ειδικα) που ειδε ημιαιμο στο δρομο και το πηγε σε κτηνιατρο της πολης , μπας και εχει τσιπακι...βαριεμαι και να γελασω:-|
μπραβο ωραια νεαΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!!
και "ψωμι και αλλατσι" με οσους γραπτοφεραμε εδω....
Η Λακτα βρεθηκε σε ενα σπιτι σε στην Ν,Αλικαρνασσο ! Την βρηκε ο πεθερος μου και μου το ειπε πριν 1 λεπτο!!!
YESSSSS.... υπάρχει ελπίδα!!!Οταν πρωτοβρηκα την λακτα και την πηγα στον κτηνιατρο και ειπα οτι την βρηκα, την ελεγξε για τσιπακι χωρις να του το πω