ΧΑΘΗΚΑΝ 2 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ 11/9

hlianama

Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
9
0
Κοίτα η φιλοζωική Χαλανδρίου τωρα μας τα μασάει και λέει ότι δεν είναι ενεργό μέλος και ότι απλα έρχεται και ότι προσπαθούν να βρουν στοιχεία της αλλά ακόμα τίποτα. τι να πω δεν ξέρω και εγώ μάλλον όμως τα κάνει για τα λεφτά πιστεύω

Last edited by a moderator:

M.L.

New Member
23 Σεπτεμβρίου 2008
2
0
ΝΑΙ ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΆ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΠΕΥΟΥ ΟΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.

παρακαλώ μην γράφετε με κεφαλαία. Chloe

Last edited by a moderator:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Επειδή μετά μεγάλης μου λύπης διαπιστώνω πως παρ’ όλο που γίνονται κατ’ εξακολούθηση συστάσεις για τα greeklish σε αυτό το νήμα (μέχρι στιγμής 4), εξακολουθούν κάποιοι και γράφουν με λατινικούς χαρακτήρες, βάζοντας μας στην διαδικασία να διορθώνουμε τις δημοσιεύσεις τους, σας ενημερώνω πως από τώρα και στο εξής οι δημοσίευσεις σε greeklish θα διαγράφονται άμεσα.

Ευχαριστώ.

Last edited:

hlianama

Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
9
0
λεω μπορει η κυρια που τα χει να το κανει για τα λεφτα.μας ταλαιπορει και δεν μας τα δινει για να ζητησει λεφτα.
προφανως δεν εννοω την φιλοζωικη,οπως ειπα και προηγουμενο η φιλοζωικη ισχυριζεται οτι την ξερει και οτι ήταν παλια στο συλλογο και οτι δεν εχει τα στοιχεια της(εαν αυτο ειναι αληθεια γιατι να την κατηγορησω για κατι που δεν φταει,απλα μερικες φορες δεν εχουνε γνωση για τα ατομα που τους βοηθανε,υποθετικα μιλοντας,δεν θεωρειται βοηθεια αυτο)
εγω εχω ανοιξει το θεμα δεν το κανω για καποιο λογο αλλα με ρωτατε και σας απανταω και ο κυριος λογος ειναι για να βρω τα σκυλακια μου και ισως μηπως βρω καποιον που εχει πληροφοριες για αυτην την κυρια η μπορει να βοηθησει.
συγνωμη αν νομιζατε οτι το κανα για αλλο λογο.
απλα οπως καταλαβαινετε δεν μπορω να αρχισω να γραφω ονοματα δεν θα ηταν σωστο και θα ηταν και δυσθημιση,οποιος θεωρει οτι λεω ανακρυβιες μπορει να μου ζητησει περισσοτερες πληροφοριες σε προσωπικο μνμ