ΧΑΘΗΚΑΝ 2 ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΟ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αυτό που μπορείς να κανεις είναι να ενημερώσεις τον κτηνιατρικό σύλλογο και να πάρεις την λίστα απο τους κτηνιάτρους που έχει και να αρχίσεις να ενημερώνεις έναν έναν (το ξέρω είναι πολύ δουλειά..βάλε φίλους να το κάνουν) με τον αριθμό από το τσιπάκι δηλώνοντας απώλεια.., ενημέρωσε και τις αρχές..:)

Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? Δηλαδή , βλέπω ένα σκυλί αδέσποτο, χαμένο, παρατημένο, χωρίς λουρί τέλος πάντων να περιφέρεται στη γειτονιά. Ειδοποιώ ποιόν, τη Φιλοζωική, την Αστυνομία, το Δήμο...γιατί καλά να βρω ένα μικρό (του χεριού μου τέλος πάντων) που να κάνει μπαμ πως έχει χαθεί, το παίρνω σπίτι μου να βγάλει το βράδυ μην παγώσει και την άλλη μέρα αρχίζω το ψάξιμο.
Πρώτη δουλειά είναι να δεις αν έχει κάποιο στοιχειο πάνω το λουρί, μετά να δεις αν έχει κάποιο τσιπάκι και αν υπάρχουν καταγεγραμμένα στοιχεια για τον ιδιοκτητη. Μετά μπορείς να αναρτήσεις φυλλάδια στους δρόμους αντίστοιχα με τα χάθηκαν ως βρέθηκε..σε internet κλπ..

Last edited:

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Δεν είχα σκεφτεί το γιατρό παιδιά, σας ευχαριστώ!Πάντως την πρώτη φορά που είδα άγνωστο σκυλί στη γειτονιά ήταν φοβικό και παρατημένο, δεν με πλησίασε καν και τώρα δεν τόλμησα εγώ να πλησιάσω :)()!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Το θέμα είναι μην την 'εχει βρει κάποιος ο οποίος θέλει να τη "κρατήσει"...
Αρα, το πιό βασικό είναι να κάνετε τα τηλεφωνήματα στους κτηνιάτρους...και να επιμείνετε πολύ.
Ακόμα καλύτερα θα ήταν να πάτε να βάλετε φωτογραφίες της σκύλας στα ιατρεία τους...έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι θα τη δούνε...:)