Φόλες στο πάρκο Μπαρουτάδικο, Αιγάλεω?

costakiss

Active Member
23 Οκτωβρίου 2013
28
0
Χαιρετώ, έχω την Reina για όσους δεν με ξέρετε, έχουμε αρχίσει τις πρώτες βόλτες σε πάρκο κοντά μας, όχι στο Μπαρουτάδικο. Έχουμε ξεκινήσει και μιλάμε λοιπόν με ανθρώπους στις βόλτες αυτές που βγάζουν τα δικά τους.:) Σήμερα λοιπόν κάποια παιδιά μας προειδοποίησαν ότι στο Πάρκο στο Αιγάλεω που ονομάζεται Μπαρουτάδικο τον τελευταίο καιρό βάζουν ένα σπρεϊ φόλα στο χορτάρι όπως είπαν, το οποίο προσβάλει τα σκυλάκια με την εισπνοή, και βρίσκουν γρήγορο θάνατο. Δεν έχουν λόγω να μου πουν ψέματα και σκέφτηκα για εκείνους που είναι κοντά η τα βγάζουν εκεί να έχουν το νου τους. Μάλιστα είπαν ότι έχουν πεθάνει πάνω από 10 το τελευταίο διάστημα. Αν κάποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει καλώς. Αλλιώς ας έχουν το νου τους όσοι είναι εκεί κοντά . . .

jimar

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
46
75
Καλημερα , τουλαχιστον 2-3 φορες την μερα διασχιζω με τον σκυλο το μπαρουταδικο, απο την Ιερα οδο εως τα Τει.Δεν εχει πεσει κατι τετοιο στην αντιληψη μου, δεν εχω μιλησει με καποιον αλλο σκυλοιδιοκτητη ομως και αποφευγω το δικο μου σκυλι να μυριζει περα-δωθε.Μηπως ξερεις περισσοτερες λεπτομερειες , που περιπου εχουν συμβει περιστατικα ? Μονο το μπαλκονι μας θα ειναι ασφαλες σε λιγο :mad:

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
:( πωπωπω - αλήθεια??? και εμείς πάμε κάποιες φορές στο Μπαρουτάδικο, και στο χώρο με το γκαζόν κοντά στην Αλέα και 'μέσα' -- με λαχτάρησες τώρα, γιατί ειδικά το να καταφέρω να μη μυρίζει το γκαζόν όπως περπατάει μου φαίνεται ακατόρθωτο!
σκέφτομαι βέβαια ότι πολύ περίεργο πράγμα ακούγεται αυτό το σπρέυ - πώς να λειτουργεί και πόσο πια να κρατάει η δράση του, αλλά από την άλλη, είναι γεγονός ότι τελευταία φορά που πήγα είδα ελάχιστα σκυλιά σε σύγκριση με το καλοκαίρι που γινόταν χαμός. ίσως να' ναι και τυχαίο, αλλά....μ' έβαλες σε σκέψη! ξέρει κανείς άλλος κάτι σχετικό;

jimar

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
46
75
θα προσπαθησω να ερθω σε επαφη με αλλους σκυλογονιους και θα ενημερωσω....αν και βλεπω καθημερινα σχεδον τα ιδια σκυλια ...αναλογως των καιρικων συνθηκων βεβαια και της ωρας

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Πάντως, με τόση βροχή αυτές τις μέρες, ούτε σκόνη θα έχει μείνει, ούτε τίποτα.

costakiss

Active Member
23 Οκτωβρίου 2013
28
0
Η αλήθεια είναι ότι είναι περίεργο με το σπρευ και πως θα λειτουργεί, απλά θεώρησα καλό να το πω για αυτό και έβαλα ερωτηματικό...αν μάθει κάποιος κάτι λοιπόν ας ενημερώσει...ο θεός μαζί μας