Γράφει/ξερεις σε ποσο διάστημα ενεργεί η φόλα αυτή; Πέθανε ενα γατάκι που φροντιζε γνωστή μου και αναρωτιόμαστε πως έφαγε μόνο εκείνο και κανενα αλλο..
Γράφει/ξερεις σε ποσο διάστημα ενεργεί η φόλα αυτή; Πέθανε ενα γατάκι που φροντιζε γνωστή μου και αναρωτιόμαστε πως έφαγε μόνο εκείνο και κανενα αλλο..
Προσωπικά δεν ξέρω αλλά ρώτησα και αναμένω την απάντηση εφόσον γνωρίζουν.Γράφει/ξερεις σε ποσο διάστημα ενεργεί η φόλα αυτή; Πέθανε ενα γατάκι που φροντιζε γνωστή μου και αναρωτιόμαστε πως έφαγε μόνο εκείνο και κανενα αλλο..
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σε καθε περίπτωση , υποθέτουμε φόλα γιατι κατα τα αλλα δεν ειχε δείξει συμπτώματα οτι εχει κατι και αλητευε και εξω απο το οικόπεδο που το τάιζαν. Ηλικια δε γνωριζω.Προσωπικά δεν ξέρω αλλά ρώτησα και αναμένω την απάντηση εφόσον γνωρίζουν.
Τι ηλικίας ήταν το γατάκι; Ήταν σίγουρα από φόλα ή αυτό αναρωτιέστε;
Edit: Μόλις πήρα την απάντηση και δυστυχώς δεν γνωρίζουν τίποτα για την φόλα.
Δε το θεώρησα σημαντικό να το αναφέρω γιατί ζω σ ένα μικρό χωριό της Χαλκιδικής (Νέα Σκιωνη) και μάλλον ξέρεις πως είναι στα χωριά τα "νέα". Ήδη το ξέρουν όλοι. 4ος θάνατος σκύλου είναι από φόλα αυτό το μήνα. Οι 2 απόψε :-(@Enotik δεν λες και σε ποια περιοχη εγινε αυτό να έχουμε το νου μας και οι υπόλοιποι?
Λυπάμαι για αυτό που συνέβη. Μπορείς να συμβουλευτείς τον κτηνίατρο σου για το ποια σκευάσματα μπορείς να χορηγήσεις και πως.
αν o σκύλος σου ειναι τοσο ασχημα που να μην μπορει καν να κανει εμετό θα τον πνίξεις εσύ η ίδια με την ατροπίνη.Παιδιά καλησπέρα! Διάβασα σήμερα οτι καλό είναι να βρίσκεται στο σπίτι μας θεϊκή ατροπίνη. Είναι το αντίδοτο της φόλας και πρέπει να κάνουμε ένεση στον ποπό του σκύλου και κατευθείαν κτηνίατρο.. Τρέμω μήπως μας συμβεί, πιστεύω θα χάσω την ψυχραιμία μου εντελως.. Γενικά τι μπορούμε να κάνουμε πριν το μεταφέρουμε στον κτηνίατρο, ώστε να το σώσουμε? ήξερα οτι καλό είναι να προκληθεί εμετός στο ζώο αλλά σήμερα διάβασα ότι αυτό εξαρτάται από το τι δηλητήριο έχει καταπιεί και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και ο εμετός να αποβεί μοιραίος..
Αλήτες!!Φόλες στο άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας
http://www.filadelfia-xalkidona.gr/2016/02/προσοχη-στα-ζώα-σας-φολεσ-στο-άλσος-νέ/
Πολύ θα ήθελα να πετύχω κάποιον τέτοιο και να του την δώσω να την φαει.!Φόλες στο άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας
http://www.filadelfia-xalkidona.gr/2016/02/προσοχη-στα-ζώα-σας-φολεσ-στο-άλσος-νέ/