Τι να πεις βρε AlexisCh.....μπραβο παντως στα ατομα που μαζευτηκαν.....μπραβο!εστω και αυτο το λίγο....το αξιζουν τα σκυλούνια!
+1000Μονο και μονο για ολα αυτα το Σαββατο το βραδυ πρεπει ολοι μαζι με τα αγαπημενα μας σκυλακια να κατακλυσουμε τα Δημαρχεια!
Ας αφησουμε τα σχολια... και ας κανουμε εργα!
Eγώ έχω απογοητευτεί πλήρως..... δεν υπάρχει ελπίδα..... χέστηκε το Δημαρχείο για 10 γραφικούς που θα μαζευτούν απ'έξω (γιατι τόσοι είμαστε και το ξέρετε). (Μην το πάρετε στραβά, να πάμε, δε λέω το αντίθετο, αλλά να ξέρουμε και τι να περιμένουμε). Πάντως το θέμα δε λύνεται έτσι..... απο το παιδάκι πρεπει να ξεκινήσουμε.... οι αλλοι είναι τελειώμενοι, δεν αλλάζουν. Αλλά απο που να το πιάσεις και που να το αφήσεις το παιδάκι.....Μονο και μονο για ολα αυτα το Σαββατο το βραδυ πρεπει ολοι μαζι με τα αγαπημενα μας σκυλακια να κατακλυσουμε τα Δημαρχεια!
Ας αφησουμε τα σχολια... και ας κανουμε εργα!
δε μπορώ να περιμένω μέχρι να γεννηθεί το παιδί μου, να μεγαλώσει για να το ενημερωσω σωστά και να δράσω μέσω αυτού...άλλωστε το δικό μου παιδί με την Κιλλίτσα μου θα μεγαλώσει. Το θέμα είναι να γίνει κάτι για όλους αυτούς που θα μεγαλώνουν παιδιά παράλληλα με μένα, ειδικά όταν πριν 3 μέρες, ακουσα άτομο της ηλικίας μου να λέει στα παιδια του προσπερνώντας μας "κάτσε φρόνιμα μη σε φάει το σκυλί"... και τα δικά του παιδιά στην ίδια γενιά με το δικό μου θα ανήκουν οπότε????? (τουλάχιστον δε τσακώθηκα, συζήτησα ήρεμα μαζί του εξηγώντας του το πόσο λάθος είναι)kopritis said:απο το παιδάκι πρεπει να ξεκινήσουμε.... οι αλλοι είναι τελειώμενοι, δεν αλλάζουν. Αλλά απο που να το πιάσεις και που να το αφήσεις το παιδάκι.....
Αν με απειλησει στα ισια πιστευω οτι θα χτυπησω "κοκκινα" και θα σκοτωθουμε!!!Αν καταφερω να μεινω ψυχραιμος,θα τον απειλησω και εγω,λεγοντας του οτι αν παθει κατι το σκυλι μου θα την πληρωσει αυτος και μονο που το σκεφτηκε!Ισως καλο θα ηταν να τον απειλησεις με αστυνομια και φιλοζωικη,εκει μπορει να κολωσει λιγο...Αφου και μονο που το σκεφτομαι τρελαινομαι!!!ρε παιδια δεν καταλαβαινω οταν σας απειλουν οτι θα ριξουν φολες στον σκυλο ΣΑΣ καθεστε και τους κοιτατε ;
ΣΩΘΗΚΕ?Αλεξανδρούπολη - Έριξαν φόλα σε σκύλο μπροστά στα μάτια των παιδιών
(Βίντεο από τον σκύλο στον κτηνίατρο)
Ευχομαι να ειναι ραδιο-αρβυλα....Καποια απο τις προσεχεις μερες θα γινει η ορκομοσια νεοσυλεκτων στο στρατοπεδο του Αυλωνα.
Δυο στρατιωτες που απολυονται σε μερικες μερες ελαβαν εντολη απο αξιωματικο που ηταν υπευθυνος για την προετοιμασια του χωρου για την τελετη να πεταξουν καποιες σακουλες σκουπιδιων που τους παρεδωσε.
Αρκετες, ωστε να χρειαστει "Καναδεζα" για τη δουλεια.
Οι φανταροι διαπιστωσαν οτι οι σακουλες περιεχουν πτωματα σκυλων, τα οποια προφανος ειχε φολιασει ο αξιωματικος , στα πλαισια της "καθαριοτητας" για την ορκομοσια.
Προσπαθω απεγνωσμενα να παρω το ονομα του, αλλα οπως καταλαβαινεται τα παιδια φοβουνται οτι δεν θα απολυθουν ποτε...
και που λένε οτι τα πέταξαν?Οι φανταροι διαπιστωσαν οτι οι σακουλες περιεχουν πτωματα σκυλων