Φόλες σε όλη την Ελλάδα

Christos Argentina

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2013
77
0
1) Να ξερεις οτι αμα ''πικαρεις'' τον αλλο θα σε πικάρει και αυτος. Εσυ ξεκινησες την επιθεση.

2) Οντως δεν εχει καμια, οπως δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση αυτο που εγραψες εσυ με αυτο που ειχα γραψει εγω στο αρχικο μηνυμα.

3) Να χαρώ εγώ επίπεδο. Παιξε με φατσουλες, καλή διασκεδαση.

Christos Argentina

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2013
77
0
Ναι καλά που δεν ξέρουν. Ειδικά στις μικρές κοινωνίες ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι υπεύθυνοι αλλά δε μιλάνε είτε από φόβο είτε για να μη χαλάσουν τις σχέσεις τους με τα ''σημαίνοντα'' πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας.

Oι φολες είναι μια πολύ δυσκολη μορφη τρομοκρατίας.
Είναι τρομοκρατικη πραξη, διότι δεν ξερεις ποιός, που, πότε, αλλα και πολλες φορες και γιατί! (διότι μπορει να γινει και για λόγους άσχετους από τους προφανεις, οπως πχ δυφημιση, αντεκδικηση, προκληση επαγγελματικής ζημιας από ανταγωνιστή κλπ κλπ
Οι δραστες δεν έχουν συγκεκριμένα ηλικιακα χαρακτηριστικά ώστε να μειωθουν και να εντοπιστουν οι ύποπτοι και επειδή δεν χρειάζεται σχηματισμός εγκληματικής οργανωσης, δρουν μόνοι τους και επομένως δεν μπορει να διαρευσει το «μυστικό».
Το κακό γινεται αρκετα μετα την αποχώρηση του δραστη και επομένως δεν είναι ευκολο να συνδεθει με το γεγονός και μπορει να συλληφθει μόνο αν πιαστει επ αυτοφόρω πραγμα εξαιρετικά δυσκολο.

Εναι δε απαράδεκτο να δικάζουμε και να καταδικάζουμε με υποψίες, όπως και να δυφημούμε και να γενικεύουμε...

Christos Argentina

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2013
77
0
Όντως το thread αυτό έχει άλλο σκοπό. Απλά έγραψα μια αποψη και έπεσαν 3 να με φάνε. Τέρμα η συζήτηση, άλλωστε δεν έχει νόημα να συζητάς με άτομα που σε ειρωνέυονται επειδή τυχαίνει να διαφωνούν.

Christos Argentina

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2013
77
0
Νεκρές γάτες από φόλα στα Καμάρια της Ιστιαίας. Πριν ένα μήνα είχε χάσει τη ζωή του από φόλα στην ίδια περιοχή δεσποζόμενο σκυλάκι. Οι τοπικοί φορείς αδιαφορούν, ως συνήθως στην Ελλάδα, και οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ξεσηκωθεί. Ιστιαία News (istiaianews): ΞΑΝΑ ΦΟΛΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Christos Argentina

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2013
77
0
Και στη Δράμα δυο νεκρά σκυλιά δίπλα στα Lidl. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ψυχανώμαλο που δε σχετίζεται με το κατάστημα καθώς τα συγκεκριμένα σκυλιά τα φρόντιζαν υπάλληλοι του καταστήματος τα τελευταία 4 χρόνια. Πάντως στον ίδιο χώρο είχαν δηλητηριαστεί πριν 4 μήνες αλλά 3 αδέσποτα. Δράμα: Βρέθηκαν και πάλι δηλητηριασμένα σκυλιά στην περιοχή του Lidl

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Μήπως θα ήταν καλύτερα να γράφαμε τα μέρη που δεν έχει φόλες; Νομίζω θα ήταν ευκολότερο

Christos Argentina

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2013
77
0
ΑΠΟ ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ:

Ξανά φόλες στην Ψαρρών!
(Κοντά στην κεντρική πλατεία)
Μεγάλη προσοχή στα κατοικίδιά σας και στα παιδιά σας. Κάποιος ανώμαλος ρίχνει επανειλημμένα φόλες στην οδο Ψαρρών στην Ηλιούπολη.
Έχουν εξαφανιστεί όλες οι γάτες της περιοχής.

Δικό μου σχόλιο: Ισως η πιο επικινδυνη περιοχη της Αθηνας γιατι υπαρχει και μεγαλος ζωοφιλικος συλλογο εκει και ουσιαστικα υπαρχει πόλεμος.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
Δηλαδή αν εγώ τώρα μετά τον καφέ μου ετοιμάσω 5-6 ωραια πικάντικα μπιφτεκάκια και παω και τα μοιράσω στην γύρω περιοχή, το κάνω με την κάλυψη του δήμου μου ε?
η ανοχή των δήμων είναι δεδομένη απο την στιγμή και δεν ακολουθείται καμία συγκεκριμένη πολιτική απέναντι στο πρόβλημα του φωλιάσματος......

απο την ανοχή εως την έμμεση ή και την άμεση κάλυψη των δραστών, η απόσταση δεν είναι μεγάλη...

Last edited by a moderator:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Το φώλιασμα είναι παράνομο, και η σύλληψη του δράστη δεν είναι δουλειά κανενός Δήμου αλλά της αστυνομίας!
Δηλαδή τι θα μπορούσε να κάνει ο δήμος για τα φωλιάσματα και δεν κάνει? Ποια θα μπορούσε να είναι η πολιτική του απέναντι στην πράξη "φώλιασμα"? Να βάλει τους υπάλληλους της πολεοδομίας να παρακολουθούν την νύχτα τα αδέσποτα?
Να πληρώνει μπράβους να βαράνε όσους κατηγορούνται χωρίς απόφαση της δικαιοσύνης?

Christos Argentina

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2013
77
0
Να φροντιζει να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αδεσποτα με το να τα φιλοξενει σε συγχρονα και ασφαλη καταφυγια απο οπου θα προωθουνται σε οικογενειες. Ολοι οι δημοι εχουν λαβει επιδοτησεις για αυτο το σκοπό.
Το φώλιασμα είναι παράνομο, και η σύλληψη του δράστη δεν είναι δουλειά κανενός Δήμου αλλά της αστυνομίας!
Δηλαδή τι θα μπορούσε να κάνει ο δήμος για τα φωλιάσματα και δεν κάνει? Ποια θα μπορούσε να είναι η πολιτική του απέναντι στην πράξη "φώλιασμα"? Να βάλει τους υπάλληλους της πολεοδομίας να παρακολουθούν την νύχτα τα αδέσποτα?
Να πληρώνει μπράβους να βαράνε όσους κατηγορούνται χωρίς απόφαση της δικαιοσύνης?

Christos Argentina

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2013
77
0
Ετσι ακριβως, συμφωνω!

Δηλαδή αν εγώ τώρα μετά τον καφέ μου ετοιμάσω 5-6 ωραια πικάντικα μπιφτεκάκια και παω και τα μοιράσω στην γύρω περιοχή, το κάνω με την κάλυψη του δήμου μου ε?
η ανοχή των δήμων είναι δεδομένη απο την στιγμή και δεν ακολουθείται καμία συγκεκριμένη πολιτική απέναντι στο πρόβλημα του φωλιάσματος......

απο την ανοχή εως την έμμεση ή και την άμεση κάλυψη των δραστών, η απόσταση δεν είναι μεγάλη...

Last edited by a moderator:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Από το αν κάνουν σωστά την δουλειά τους σε σχέση με τα αδέσποτα, μέχρι την υπόθαλψη κάποιου που φωλιάζει, υπάρχει κατα την γνώμη μου απόσταση.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Από το αν κάνουν σωστά την δουλειά τους σε σχέση με τα αδέσποτα, μέχρι την υπόθαλψη κάποιου που φωλιάζει, υπάρχει κατα την γνώμη μου απόσταση.
Κοίτα η πολιτεία δεν είναι άμοιρη ευθυνών όσον αφορά τις φόλες. Το 2004 το κράτος σκότωσε τόσα ζώα για να είναι η Αθήνα "ευπαρουσίαστη" στους ξένους επισκέπτες.
Δεν υποθάπτουν τους ανεξάρτητους πολίτες που φολιάζουν. Ωστόσο κάποιοι Δήμοι φωλιάζουν αυτοί. Θα βρω λινκς να βάλω, έχω διαβάσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Δηλαδη αποφασιζει ο δήμαρχος να φολιασει!
Φωναζει υπαλληλους διευθυντες και τους λέει αποφάσισα να βαλουμε φόλες!
Δινουν εντολή οι διευθυντες σε κάποιους υπαλλήλους να αγοράσουν τα υλικά και να παρασκευάσουν τις φόλες.
Μετα πάνε κάποιοι καθ ύλην αρμόδιοι και βαζουν τις φόλες...
Και δεν διαρρεει τιποτα... Μάλιστα...
Ουτε μπορουν να βρεθουν αποδειξεις, καταθεσεις κλπ κλπ διότι όλο το σύμπαν και οι κρατικοί μηχανισμοί έχουν εντολή να κανουν τα στραβά μάτια. ( αλλα ουτε η εντολή των στραβων ματιών διαρρεει και ως το ποιός την έδωσε φυσικά)
Εκτος αν βαζει μονος του ο δήμαρχος κρυφά τις φόλες!

Last edited:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Ρε παιδιά, σημαντική συζήτηση, όλα ωραία, αλλά όχι εδώ. Μπορεί κάποιος μοντ να τα μεταφέρει σε καινούριο θρεντ?