Φόλες σε όλη την Ελλάδα

cesar millan

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2012
101
0
Ποντικοφάρμακο χρειάζεται η ίδια η κυρία(κυρία να την κάνει ο θεός) να της το δώσεις με το ζόρι μέχρι να δεις ότι αφρίζει και ξεψυχάει, βρόμες !

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Φόλες στην Τούμπα Θεσσαλονίκη στο ρέμα σήμερα.
Δύο σκυλία φάγανε αλλά τα πρόλαβαν οι ιδιοκτήτες τους, κροκέτες ήταν ποτισμένες ποίος ξέρει με τι.

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Σήμερα το πρωί(κατα τις 8-8 κ 30)που πήγαμε την πρωινή μας βόλτα στην περιοχή Καμάρας δίπλα στα παρκάκια του ΕΥΑΘ η μικρή μου βρήκε ένα μπιφτεκάκι και άρχισε να του γαβγίζει.Το μάζεψα και το έχω σε ένα σακουλάκι για να το πάω στο κτηνίατρο για να μου πεί αν ξέρει τι είναι.Έψαξα μήπως έχει και κανένα άλλο τριγύρω αλλα δεν βρήκα κάτι.

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατω Πατησια-Αγιος Ελευθεριος στο παρκο παραλληλα με την Αχαρνων (διπλα στο πρων ΣΤΕΡ)!

Βρεθηκαν 3 νεκρα σκυλακια, και αλλο ενα μετα απο μια βδομαδα!

xristina+tobby

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2012
67
0
δυστυχως φολες πεφτουν παντου! και στην περιοχη μου πεφτουν ανα καιρους και το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να προστατευσεις το σκυλακι σου 100%. :( και φυσικα τα αδεσποτα τις περιοχης σου.
ειναι τοοσο κριμα...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Μόλις διάβασα για την οδό Αιγίου στο Ναύπλιο ότι είναι γεμάτη φόλες. Προσοχή όποιος μένει Ναύπλιο!

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Σήμερα το πρωί στην πλατεία Παυσίλυπου στην Καρδίτσα βρέθηκαν δηλητηριασμένα περισσότερα από 10 σκυλιά αδέσποτα και οικόσιτα.
Ανθρώπινα κτήνη θέλησαν με τον τρόπο αυτό να εξαφανίσουν τα σκυλιά από την Καρδίτσα.

Αυτή την ώρα ευαισθητοποιημένοι πολίτες της Καρδίτσας φιλόζωοι μεταφέρουν σε τοπικούς κτηνίατρους τα ζώα μήπως και σώσουν μερικά. Ήδη 6 σκυλιά δεν τα πρόλαβαν.

Να σημειώσουμε ότι υπεύθυνος για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων είναι ο Δήμος Καρδίτσας και ενώ προ μηνών ο τοπικός Τύπος είχε ασχοληθεί με το θέμα αυτό, ο δήμος δεν ευαισθητοποιήθηκε.

Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι τα σκυλιά δηλητηριάστηκαν από οργανοφωσφορικές ουσίες (εμπεριέχονται σε φυτοφάρμακα). Την Τοξικολογική εξέταση θα κάνει η κτηνιατρική σχολή της Καρδίτσας.

Πηγή και φωτό (δείτε με δική σας ευθύνη) : enikos.gr - Κοινωνία: Δηλητηρίασαν σκυλιά

sevita

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
97
0
Εγω θα την τραβουσα φωτογραφια και θα την εβαζα στις κολωνες με σχολιο απο κατω για να γινει τελειως ρεζίλη.!!!