Γειά σας, είμαι ο Γιώργος και έχω μια πολύ όμορφη και καλή πιτμπουλινα την Σπιντα 4χρονων. Έχω ένα πρόβλημα με την συμπεριφορά της τις τελευταίες δύο εβδομάδες, δείχνει να φοβάται παρά πολύ την πολυκοσμία και τους δυνατούς θορύβους. Περίπου κάθε μέρα εδώ και 3 χρόνια την βγάζω βόλτα στο γυμνάσιο της περιοχής μέσα στο μεγαλο προαύλιο αλλά και απέξω όταν είναι κλειστές οι πόρτες και την κάνω διάφορα παιχνίδια και την γυμναστική της. Ξαφνικά τις τελευταίες δυο εβδομάδες οπως προαναφερω, μόλις πλησιάζω κοντά στην συγκεκριμένη περιοχη η σκυλίτσα μου κατεβάζει την ουρά και τα αυτιά και με τραβάει μακριά από το συγκεκριμένο σημείο.Όταν την έχω χωρις το λουρί της και ακούσει κάτι η παω προς τα εκει θα τρέξει από κοντά μου προς το σπίτι μας, πουθενα αλλου δεν αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα(3 χρόνια δεν αντιδρούσε ποτέ,ίσα ίσα που ήθελε να πηγαίνουμε εκει ηταν το μερος της). Θα ηθελα να μου πει καποιος αν το εχει περασει αυτο και αν υπάρχει καποιος τροπος να γίνουν όλα όπως πριν, να μπορώ να την βγάζω ξανά βόλτα στο συγκεκριμένο σημείο χωρίς τρέξιμο και φοβίες διότι δεν είναι και εύκολο να τρέχω στα γήπεδα και τα λοιπά.
Ευχαριστώ πολύ!
Ευχαριστώ πολύ!
Last edited: