Ωωω!!!Berna!!!Φωτο που θα ηθελα προσωπικα να δω στον τελευταιο Διαγωνισμο!!!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!Μπραβο σου!
Ωωω!!!Berna!!!Φωτο που θα ηθελα προσωπικα να δω στον τελευταιο Διαγωνισμο!!!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!Μπραβο σου!
Εσύ αγόρι μου θέλεις χαλκά για να μην το ξεριζώσει...berna,ασχετο,το ματακι στο περιλαιμιο με τι το εχεις πιασει?μου εχει ξεριζωσει 2-3 με το ξυσιμο....
Ε δεν υπάρχει!!!! Δεν το είχα δει μέχρι που το είπες ](*,)](*,)Εν τω μεταξύ εγώ έτσι πως κοιτούσα αυτήν την φωτογραφία έβλεπα μόνο τον Κούκη μετά συνειδητοποίησα και είδα το μαύρο Λαμπραντόρ γιατί είναι ένα με το περιβάλλον και σκάλωσα!
Πωπω προχωρημένη περίπτωση, αφού όταν έγραψε ο Mathosalas ότι κάνει για τον διαγωνισμό σκέφτηκα να του πω ότι είναι οφφ τοπικ αφού είναι μόνος του ο cookie !!!!τα δυο σας κανετε τρελο ζευγαρι για find it!!!!ιεσους!!!!!!!!!!!!!!
Αυτός κάνει photobombingαφου ειδατε κ τον μπισκοτο,παλι καλα!!!!!!!καλα που δεν ειπα δλδ ,οτι με ενοχλει ο τυπος στο βαθος με τα μπλε!χαλαει την φωτο!θα σας ειχα αποπροσανατολισει τελειως!!!!!
Στελιο,οτι βλεπεις στο ματι σου το "εργαζεσαι" με καλυτερο αποτελεσμα...θελοντας να πω,προσπαθησε να συνηθισεις τη σκοπευση απο το "ματακι"...ισως βελτιωσεις τη διαδρομη απο το κλικ ως την οθονηΒασικά ρε παιδιά εγώ έχω το εξής πρόβλημα, ενώ κάνω αρκετά καλές λήψεις στην οθονίτσα της φωτογραφικής φαίνονται πολύ ωραίες, αλλά όταν τις βλέπω στον υπολογιστή μερικές είναι για τον κάδο!
berna,ασχετο,το ματακι στο περιλαιμιο με τι το εχεις πιασει?μου εχει ξεριζωσει 2-3 με το ξυσιμο....
Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Γοογλε βρήκα αυτό Flash Photography with Canon EOS Cameras - Part I.Για το f καλα θα ηταν να μπορουσα να το παω πιο κατω.. Το iso oντως Berna εχεις δικιο.Οταν λες external φλας τι εννοεις πλακα πλακα?
Kopritis ακριβως ετσι το εκανα...Παει που παει σαν διαολακι το μικρο δεν ειχα και πολυ φως, ετρεχε η καμερα να προλαβει την ζιζελοβολιδα