Φυσιολογικές τιμές κτηνιατρείων

kiarakita

New Member
7 Νοεμβρίου 2017
1
0
33
καλησπέρα σας,

θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις τιμές που με χρεώνουν στο κτηνιατρείο και αν αυτές είναι φυσιολογικές

το κουτάβι μου είναι πλέον 3ων μηνών. όταν μου το έδωσε η κοπέλα που είχε τα κουταβάκια είχε κάνει το πρώτο εμβόλιο και είχε πάρει κάποια χάπια για τα σκουληκάκια

εγώ λοιπόν της έκανα τα επόμενα 2 εμβόλια (απομένει άλλο ένα σε λίγες ημέρες), της έβαλα μικροτσίπ, και της έδωσα και χάπι για τα σκουληκάκια.

κάθε φορά που πηγαίνω να της κάνω εμβόλιο, πληρώνω 35 ευρώ. και την μέρα που της έκανε την τρίτη δόση και της έβαλε και το μικροτσίπ πλήρωσα 70, (35 για το εμβόλιο και 35 για το μικροτσίπ). χθες λοιπόν που πήγα για να πάρει μόνο ένα χάπι για τα σκουλήκια, μου πήρε πάλι 35, και αυτό είναι η αλήθεια πως με παραξένεψε.

θα ήθελα την δική σας άποψη για το αν αυτές είναι οι φυσιολογικές τιμές.

ευχαριστώ

doli

Member
21 Οκτωβρίου 2017
11
19
40
Καλημέρα . Το χάπι που σου έδωσε τοσο κάνει γιατι κ εγω το ιδιο της επερνα.
Τωρα για τα εμβόλια ειναι αν θυμάμαι καλα 30 € κοντα .
Και για το τσιπακι επειδή εμενα μου το είχε δώσει ο εκτροφέας ειχα πληρώσει 10€ .
Νομίζω ότι είναι καλα τα λεφτά που έχεις δώσει.
Τα πρώτα έξοδα για ένα κουτάβι ειναι λιγο ακριβά.

• Like
Reactions: kiarakita

p_gper

Well-Known Member
25 Αυγούστου 2016
48
59
44
Ο κτηνίατρος σου χρεώνει και επίσκεψη! Τα 35 που σου χρέωσε είναι καλά, εμένα για το εμβόλιο μου πήρε 40€. Αυτό που μπορείς α να κάνεις για να σώσεις κάποια χρήματα είναι κάποια πράγματα να τα κάνεις μόνος σου. Όπως το χάπι για τα σκουλήκια (αντιπαρασιτικό) να το πάρεις από ένα pet shop και να το δώσεις μόνος σου (κάθε 3ς μήνες). Έχει διάφορες μάρκες. Αν έχεις τα κότσια να κάνεις και τα εμβόλια μόνος σου καλύτερα! :) Τα εμβόλια από φαρμακείο τα παίρνεις.

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
31
Πανακριβα μ φαινονται εμενα τουλαχιστον!!! καμια σχεση με αυτα π εχω δωσει εγω στον κτηνιατρο

• Like
Reactions: archodea

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Αν έχεις τα κότσια να κάνεις και τα εμβόλια μόνος σου καλύτερα! :) Τα εμβόλια από φαρμακείο τα παίρνεις.
να δωσει τα χαπια,αμπουλες για να μην πληρωνει επισκεψη οκ,μαζι σου...αν και την αμπουλα ακομα πολοι δεν την βαζουν σωστα.
να κανεις ομως και το εμβολιο (αφου θα ταφερει μαζι επαναλυπτικο και λυσσας,εκτος αν τον τσιμπαει ο κτηνιατρος.) ωστε να μην πληρωνει 35 ευρω τον χρονο ε οχι.
σιγα το εξοδο,ενας καφες τον μηνα βγαινει συν οτι δεν θα εχει υπογραφη αρα σαν ακυρο θα ειναι το εμβολιο

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
31
Πρωτα απο ολα αυτο με το χαπι π εδωσε μονο και πηρα 35 ευρω ειναι κλεψια!!! Αν ειναι να σ παινρει τοσα καθε φορα για το χαπι καλυτερα αλλαξε κτηνιατρο η δινε το μονος σου!!! Για το εμβολιο παλι παει και ερχεται 35 ευρω! Εγω εκανα χθες το 3ο εμβολιο με λυσσα κλπ εδωσα χαπι για σκουληκια και χαπι για παρασιτα και μ πηρα 30 ευρω + γενικη εξεταση! το χαπι κανει το πολυ 5 ευρω,,, τα 35 πως προεκυψαν δεν ξερω

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Ηταν σιγουρα απλο χαπι τυπου drontal η εδωσε μηπως κανα τυπου bravecto?

Απο εκει και περα ο καθενας κοστολογεί οσο θέλει το χρονο του οποτε υπαρχουν διακυμανσεις μεγαλες. Παντως εχω ακουσει και υψηλοτερα ποσα, μια φιλη μου εδινε 50 με το που παταγε στο ιατρειο.
Γενικα τα χαπια και αμπουλες ειναι μια διαδικασια συχνη οποτε δεν ειναι και βολικο να στηνεσαι στο γιατρο για κατι σχετικα απλο.

Προσωπικα δινω 20 για εμβολια. Εξτρα χρεωση επισκεψης δε μου περνει οταν παω για εμβολια. Επισκεψη /βασικος ελεγχος τις υπολοιπες φορες χρεωνει γυρω στα 10-15. Τσιπ πληρωσα ή 30 ή 35 νομιζω. Και ειναι πολυ τυπικος στις αποδειξεις που κοβει.

• Like
Reactions: StergiosMpa

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
31
Ηταν σιγουρα απλο χαπι τυπου drontal η εδωσε μηπως κανα τυπου bravecto?

Απο εκει και περα ο καθενας κοστολογεί οσο θέλει το χρονο του οποτε υπαρχουν διακυμανσεις μεγαλες. Παντως εχω ακουσει και υψηλοτερα ποσα, μια φιλη μου εδινε 50 με το που παταγε στο ιατρειο.
Γενικα τα χαπια και αμπουλες ειναι μια διαδικασια συχνη οποτε δεν ειναι και βολικο να στηνεσαι στο γιατρο για κατι σχετικα απλο.

Προσωπικα δινω 20 για εμβολια. Εξτρα χρεωση επισκεψης δε μου περνει οταν παω για εμβολια. Επισκεψη /βασικος ελεγχος τις υπολοιπες φορες χρεωνει γυρω στα 10-15. Τσιπ πληρωσα ή 30 ή 35 νομιζω. Και ειναι πολυ τυπικος στις αποδειξεις που κοβει.
εγω 20 ευρω τσιπακι και ολες οι τιμες πολυ λογικες

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
νορμαλ ειναι οι τιμες.. τωρα οσο αναφορα το χαπι και τα 35 ειναι ayto που με παρεξενευει λιγο... ισως εδωσε κανα bravecto...

• Like

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Εμένα το χάπι κάνει 11, αμπούλα, 5απλό και βιβλιάριο αν θυμάμαι καλά έδωσα γύρω στο 30άρι, εξέτασεις είναι 15€ η κάθε μια (άνευ αποδείξεως). Επίσκεψη δεν παίρνει ποτέ και όποτε περνάω με τον σκύλο πχ. σαν βόλτα να πάρω το χάπι της ρίχνει πάντα μια ματιά.

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Δεν κάνει 35 το χάπι, πλήρωσε επίσκεψη. Και μένα η πρώην κτηνίατρος αυτό ήθελε (να περνάω για χάπι και αμπούλα) αλλά μετά από κάποιες άλλες @@ που έκανε έγινε πρώην.

Τα εμβόλια μόνο σε γιατρό αλλιώς δεν έχει ισχύ.

• Like

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν