Σε συνεχεια του προσφατου θεματος μου για την διαρροια της Ηρας.
Τελικα, με την γαστροπροστατευτικη κροκετα, φανηκε ότι το προβλημα οφειλοταν στην διατροφη, όπως προεβλεψε και ο κτηνιατρος. Για την ακριβεια, στην συνεχη εναλλαγη και μεγαλη ποικιλια.
Αυτό που ψαχνω τωρα, είναι ένα προγραμμα που δεν θα την «αναστατωσει» παλι.
Τα υλικα που εχω στην διαθεση μου είναι πολλα και διάφορα και δεν είναι μονο για τα σκυλια φυσικα. Κι εμεις από αυτά τρωμε.
Ολων των ειδων τα συνηθη κρεατα, αγορασμενα από το Παγγαιο Ν. Σερρων, σε τιμη μιση από την Ξανθη και σε καλυτερη ποιοτητα.
Τα παιρνω σε αρκετα μεγαλες ποσοτητες, επειδη δεν μπορω να πηγαινω τακτικα, και τα διατηρω σε καταψυκτη.
Όλα τα συνηθη λαχανικα και ζαρζαβατικα καθε εποχης, δικης μου παραγωγης χωρις λιπασματα, , διατηρημενα κι αυτά σε καταψυκτη.
Εδώ και καιρο εχουμε σταματησει την κροκετα. Η καλη στοιχιζει πολύ, σχετικα παντα με το μαγειρευτο (το δικο μου μαγειρευτο εννοω), και επισης εχω προσεξει αξιοσημειωτη βελτιωση στην ορεξη, διαθεση και τριχωμα με το μαγειρευτο.
Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιεσδηποτε ιδεες, γνωμες και συμβουλες.
Αρης
Τελικα, με την γαστροπροστατευτικη κροκετα, φανηκε ότι το προβλημα οφειλοταν στην διατροφη, όπως προεβλεψε και ο κτηνιατρος. Για την ακριβεια, στην συνεχη εναλλαγη και μεγαλη ποικιλια.
Αυτό που ψαχνω τωρα, είναι ένα προγραμμα που δεν θα την «αναστατωσει» παλι.
Τα υλικα που εχω στην διαθεση μου είναι πολλα και διάφορα και δεν είναι μονο για τα σκυλια φυσικα. Κι εμεις από αυτά τρωμε.
Ολων των ειδων τα συνηθη κρεατα, αγορασμενα από το Παγγαιο Ν. Σερρων, σε τιμη μιση από την Ξανθη και σε καλυτερη ποιοτητα.
Τα παιρνω σε αρκετα μεγαλες ποσοτητες, επειδη δεν μπορω να πηγαινω τακτικα, και τα διατηρω σε καταψυκτη.
Όλα τα συνηθη λαχανικα και ζαρζαβατικα καθε εποχης, δικης μου παραγωγης χωρις λιπασματα, , διατηρημενα κι αυτά σε καταψυκτη.
Εδώ και καιρο εχουμε σταματησει την κροκετα. Η καλη στοιχιζει πολύ, σχετικα παντα με το μαγειρευτο (το δικο μου μαγειρευτο εννοω), και επισης εχω προσεξει αξιοσημειωτη βελτιωση στην ορεξη, διαθεση και τριχωμα με το μαγειρευτο.
Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιεσδηποτε ιδεες, γνωμες και συμβουλες.
Αρης