Φτηνες τροφες-ακριβες τροφες...

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Αρχικό μήνυμα απο KaterinaSp
Με μια ένοια, όσο πιο λίγα ξέρεις , κι όσο πιο λίγο το ψάχνεις, τόσο πιο χαλαρά κι ευχάριστα περνάς.

χμμ.. Αυτο χωραει πολυ συζητηση. Νομιζω οτι ο συνδυασμος ερευνας και ενστικτου δινει παντα το καλυτερο αποτελεσμα.​

Εγώ εκ (ανησύχου) φύσεως , πάντα τα ψάχνω μέχρι αηδίας αυτά τα θέματα, οπότε εξαντλούμαι, και δυσκολεύομαι να διαλέξω ανάμεσα στο πλήθος των συνδυασμών ποιότητας και τιμής:eek:
Οπότε, ήθελα να πώ με λίγα λόγια ότι είναι ίσως πιο εύκολη η επιλογή αν αποφασίσεις μια ποιότητα και κινείσαι με βάση τις οικονομικές σου δυνατότητες

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Εγώ εκ (ανησύχου) φύσεως , πάντα τα ψάχνω μέχρι αηδίας αυτά τα θέματα, οπότε εξαντλούμαι, και δυσκολεύομαι να διαλέξω ανάμεσα στο πλήθος των συνδυασμών ποιότητας και τιμής:eek:
Οπότε, ήθελα να πώ με λίγα λόγια ότι είναι ίσως πιο εύκολη η επιλογή αν αποφασίσεις μια ποιότητα και κινείσαι με βάση τις οικονομικές σου δυνατότητες
Δύσκολα γίνεται αυτό. Επιλέγης πάντα με την τσέπη σου, αν είσαι άνεργος δεν πας σε Orijen όσο και αν προτημάς αυτήν την ποίοτητα και αν άντε έχεις κανένα μικρό σκυλί κάτι γίνεται αν έχει κανένα Ροτ αναγκαστηκά πέφτεις σε ποιότητα.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Τα προϊόντα που πουλάνε στα lidl κλπ. μπορεί να συσκευάζονται και στο ίδιο εργοστάσιο που παρασκευάζονται επώνυμα-διαφημιζόμενα προϊόντα .
Π.χ η σάλτσα του Σκλαβενίτη (μαρατα ) παρασκευάζεται εκεί που φτιάχνεται και η πουμαρό .

Σίγουρα κάποιες τροφές για σκυλιά είναι πολύ γνωστές . Αυτό όμως δεν τις κάνεις και καλές .Την εταιρεία πρώτα την νοιάζει το χαμηλό κόστος και μετά η φήμη της .

Όταν διαλέγω τροφή κοιτάω τα συστατικά της και αν έχει μια σχετικά χαμηλότερη τιμή απο μια άλλη πιο γνωστή δεν με παραξενεύει ούτε με προδιαθέτει αρνητικά .

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Δύσκολα γίνεται αυτό. Επιλέγης πάντα με την τσέπη σου, αν είσαι άνεργος δεν πας σε Orijen όσο και αν προτημάς αυτήν την ποίοτητα και αν άντε έχεις κανένα μικρό σκυλί κάτι γίνεται αν έχει κανένα Ροτ αναγκαστηκά πέφτεις σε ποιότητα.
Εγώ δεν έχω πειστεί ότι είναι τόσο τέλεια η orijen, με υποψιάζει και η υπερβολική διαφήμιση. Άλλωστε ,θα προτιμούσα αντί για πανάκριβη ξηρά τροφή να δίνω μαγειρευτό, να ξέρω την πρώτη ύλη και να δίνω ποικιλία, απλά μου είναι δύσκολο να μαγειρεύω χώρια για τον σκύλο.

kefakis

Active Member
5 Δεκεμβρίου 2012
31
0
iraklio kritis
παιδια αποφαγια...το καλυτερο...ο πατερας μου δίνει μονο αποφαγια-απομηναρια απο το σπιτικο φαγητο και το σκυλι ειναι τουμπανο λεμε!!!!!

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
παιδια αποφαγια...το καλυτερο...ο πατερας μου δίνει μονο αποφαγια-απομηναρια απο το σπιτικο φαγητο και το σκυλι ειναι τουμπανο λεμε!!!!!
Δεν μπορεί να το πιστεύεις αυτό,μάλλον μας δουλεύεις:confused:
Εγώ έφυγα

kefakis

Active Member
5 Δεκεμβρίου 2012
31
0
iraklio kritis
δεν κανω πλακα, ενα ημιαιμο γερμανικο ποιμενικο εχει ,και τρωει μονο αποφαγια...οτι τρωμε εμεις δηλαδη...και ειναι το σκυλι 14 χρονων τωρα και δεν εχει φαει ποτε ξηρα τροφη η γενικα τροφη...μονο σπιτικο..!!! και ειναι μπομπας!

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Στα τρόφιμα της careffour γίνονται συνέχεια συστάσεις και αποσύρσεις απο τον ΕΦΕΤ. H Lidl δεν πάει πίσω. Ε συγνώμη αλλά προτιμώ να δώσω την πολυδιαφημισμένη RC παρά την τροφή απο τα Careffour. Εδώ δεν προσέχουν τις τροφές για τους ανθρώπους, για τους σκύλους θα νοιαστούν?

ramos

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2012
167
2
φιλε μου kefakis κανεις καποια λαθακια που σου επισημενουν ολοι με ωραιο τροπο γιατι καλο ειναι να μαθαινουμε ορισμενα πραγματακια και μετα να εκφερουμε αποψη!δεν στο λεω για να στην πω αλλα και ΕΓΩ δεν ηξερα και εκανα τετοια λαθακια αλλα ενημερωθηκα και εμαθα.και εγω στην αρχη πηρα μια τροφη του κ@λου καθως δεν ηξερα και εβλεπα το σκυλι μου καχεκτηκο κα αδυνατο,διαβασα,εψαξα,μιλησα με ΟΛΟΥΣ που πουλανε τροφες στην πολη μου και εβγαλα τα συμπερασματα μου!εσυ αν τρως ολη μερα καθε μερα το καλυτερο φαι:κρεας,ψαρια φρουτα κλπ πως θα εισαι απο αποψη υγειας και σωματικα?ΣΙΓΟΥΡΑ Θα το χρυσοπληρωσεις ομως!αν τρως καθε μερα μακαρονια και ρυζια αντιστοιχα πως θα εισαι?ποσο χοντρος απο τους υδατανθρακες και ποσες ελλειψεις βασικων ενζυμων και βιταμινων θα εχεις?αλλα θα σου βγαινει ΤΣΑΜΠΑΑΑΑΑ!!το ιδιο ειναι και στα σκυλια ΑΝ διαβασεις τα συστατικα!
μας λες για μαγειρευτα και αποφαγια,διαβασε σε παρακαλω πρωτα τι κανουν στον σκυλο τα μπαχαρικα και τα αλλατια και μετα το ξανασυζηταμε!
τελος και παντα φιλικα σε ολους τους κανονες υπαρχουν οι εξαιρεσεις και μπραβο στο σκυλι του πατερα σου που εζησε τοσο αλλα ειναι 1στα100!!
υ.γ. η οριτζεν ειναι με διαφοραααααα η καλυτερη τροφη που υπαρχει!αυτα.....

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
δεν κανω πλακα, ενα ημιαιμο γερμανικο ποιμενικο εχει ,και τρωει μονο αποφαγια...οτι τρωμε εμεις δηλαδη...και ειναι το σκυλι 14 χρονων τωρα και δεν εχει φαει ποτε ξηρα τροφη η γενικα τροφη...μονο σπιτικο..!!! και ειναι μπομπας!
Κι εγω ξερω πολλα σκυλια που εζησαν ετσι μεχρι τα βαθια γεραματα. Eνος γνωστου μου το ημιαιμο χασκυ του (ενας πραγματικος κουκλος σκυλος 3 ετων) ζει με πιτογυρα επειδη ο γνωστος μου εχει σουβλατζιδικο. Και καυχιεται κοιτα τον μια χαρα δεν ειναι; Προσαρμοζονται ομως κι αυτα τι να κανουν. Μπως εχουν κι αλλη επιλογη; Προκειμενου να ζησει οτι του δωσεις θα το φαει. Δεν ειναι ομως το σωστο αυτο. Η επιστημη αλλα λεει. Και προσωπικώς παντα την επιστημη εχω ως μπουσουλα. Οχι γνωμες και εικασιες.

Επισης Louna mou ναι, τις εταιρειες τις νοιαζει το κερδος. Αλλα υπάρχουν κι αλλα εκτος απ' αυτο. Αν μια μεγαλη εταιρεια βγαλει κακο ονομα αυτο την οδηγει με μαθηματικη ακριβεια στην πτωση. Και οι εταιρειες το ξερουν αυτο. Γι' αυτο και ειναι σοβαρες. Γι' αυτο και οι ιδιες εταιρειες βγαζουν low cost αλλα και premium τροφες.

Ξερω προσωπικα τον εισαγωγεα μεγαλης γνωστης μαρκας ξηρας τροφης στην Ελλαδα. Και ειναι εξαιρετικα φιλοσκυλος και εχει 3 σκυλια. Την τροφη που εισαγει τη δινει και στα σκυλια του. Μπορεις να πεις οτι τον βολευει, μπορεις να πεις οτι δε μπορει να κανει αλλιως για λογους ευπιστίας, εγω ξερω οτι και λεφτα εχει και θα μπορουσε να δινει την top of the top. Δινει ομως αυτη. Γιατι ξερει καποια πραγματα.

Απο την αλλη, ειναι αφελης οποιος πιστευει οτι ταϊζοντας τον σκυλο του με την καλυτερης ποιοτητας ξηρα τροφη ειναι καλυτερο απο το να του μαγειρευει. Συμβιβασμο κανουμε. Απλά μην το παρακανουμε (βλ. τροφες Lidl κλπ)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εσείς που δίνεται φτηνές τροφές για να τα εξοικονομήσετε πάνω στο σκύλο σας (αλλά η μπιρίτσα, μπιρίτσα), μεγάλη η πιθανότητα να δίνετε κάτι τέτοιο:

[video=youtube;g9DTzDfYMxo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g9DTzDfYMxo[/video]

Βασικά διαφωνώ κάθετα με το ποστ σου kefakis. Κανείς δεν είναι τρελός να δώσει 80 ευρώ για μια τροφή Pedigree, αλλά υπάρχουν πολλοί που δίνουν αυτά τα λεφτά για μια Orijen. Μάθετε να διαβάζετε τα συστατικά και θα δείτε μεγάλες διαφορές.

Δεν ξέρω τι σκύλο έχεις και πόσο τρώει ο κακομοίρης, ο δικός μου (30 κιλά) τρώει ένα 12κιλο σάκο σε ένα μήνα. Η τροφή κάνει 70 ευρώ, οπότε είναι 2.5 ευρώ τη μέρα. Οποιος δεν έχει να τα δώσει, ντροπή του, γιατί είναι υποκριτής.

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων

για τις μεγαλες εταιριες δε ξερω κατα ποσο θα συμφωνησω και τοσο ,θυμουμενη το σαλο με την (τοτε απο τις καλυτερες) eukanuba....ειχα και προσφατη συζητηση με ενα φιλο που ειχε μαστινο επι τοτε εποχη,μου λεει ταιζα eukanuba απο τοτε που το πηρα απο μωρο δλδ,το ζωο του εφυγε απο καρκινο στα 4,μου ελεγε και ποιος μου λεει οτι δεν ηταν απο την τροφη,η καλυτερη τροφη ηταν...πλεον ταιζει εκ πεποιθησεως μια μεσαια τροφη,επισης δε μπορω να συμφωνησω στο οτι δε θα παιξουν με τη φημη τους,αν μπορουσε να αποδειχθει οτι ο σκυλος,η γατα η καποιο ζωακι μας τελοσπαντων "χαθηκε" λογω τροφης οκ,ομως και να φταιει η τροφη δεν μπορεις να το αποδειξεις,ειδικα ενα ατομο,δλδ για την royal canin που για τα δεδομενα της ελλαδος μιλωντας παντα θεωρειται απο τις καλυτερες,(που οκ υπαρχουν κλασης ανωτερες τροφες ομως οι ελληνες δεν εχουμε και τοσες επιλογες),το αν θα εβγαινες να πεις εσυ η καποιος αλλος να πεις "χαθηκε το ζωακι μου" απο την τροφη σας,στο ενα θα μπαινε και στο αλλο θα βγαινε...ποιασε το αυγο και κουρευτο :p
ξερω προσωπικα ανθρωπους που ταιζουν απο το λιντλ
(σε μια προσφατη ερευνα μου,λογω του οτι ο αντρας μου δουλευει πια στο παλιο εργοστασιο της σοφτεξ και εκει εχει απειρα αδεσποτα,ειπαμε να τους παιρνουμε τροφη να τα ταιζουμε,αλλα οκ οικονομικα δε βγαινουμε για κατι καλυτερο και ψαχνοντας λοιπον ειδα οτι ειναι και αρκετα καλη τροφη,η optidog που περισσοτερο σαν κατηγορια θεωρειται premium και οικονομικα βγαινει σαν την τονους ας πουμε και πιο ακριβη κιολας και η orlando η μπλε,οχι η κοκκινη,δλδ στην γερμανια εχει μεγαλη περαση και χρονια αγοραστικο κοινο που δεν εχει καποιο παραπονο και εχει δοκιμαστει γιατι μπορει σε μας το λιντλ να ειναι το χειροτερο και καλα αλλα εκει ειναι απο τα καλυτερα και το εμπιστευοντε οσο εμεις καποια αλλη μεσαια ξηρα τροφη ας πουμε)

και εχουν σκυλια σε ηλικια 9-12-14 ετων,ενα καυκασου,ενα ροτβαιλερ και ενα κοκερακι, ξερω απο πρωτο χερι οτι τα ζωα ειναι υγιεστατα,τυχαιο?ισως,ισως και οχι..καποτε θυμαμαι,ημουν μικρη ακομη μολις ειχα αγορασει την πρωτη ξηρα τροφη για το σκυλο μου τον τοτε,ενα ντομπερμαν και οχι καποια εταιρια,χυμα απο τσουβαλι,ετσι λοιπον ημουν χαρουμενη και παω σπιτι,εκει ηταν ενας φιλος του θειου μου,μεγαλος σε ηλικια και μολις ειχε ερθει απο καναδα που δουλευε σε μια εταιρια παραγωγης ξηρων τροφων,χαρουμενη εγω και μου λεει το εξης: αν δεις κοριτσι μου πως φτιαχνεται η ξηρα τροφη που μολις αγορασες για τον σκυλο σας,απο την καλυτερη,μεχρι την χειροτερη οχι δεν θα τον ταιζες, αλλα ουτε που θα την ακουμπουσες για να του βαλεις να φαει!!!
κανουμε καλο που δινουμε ξηρα τροφη στο σκυλο μας?δεν κανουμε καλο?μηπως πρεπει να το γυρισουμε στο μαγειρευτο?μηπως στην ωμη διατροφη?που ειναι πιο κοντα στη φυση τους?αλλα απο την αλλη ποτε ειδατε εσεις τελευταια φορα σκυλο στη φυση?τα μονα που μου ερχοντε στο μυαλο πιο κοντα στη φυση ειναι τα αδεσποτα που τρωνε οτι βρουν απο σκουπιδια μεχρι ψοφιμια κτλ και πολλα εξ αυτων αν δεν υπαρξει καποιος αλλος παραγοντας(αρρωστεια,τροχαιο,κακοποιηση κτλ) ζουνε μεχρι τα γεραματα.. ποτε ειδε καποιος ενα τσιουαουα στη φυση,η ενα γαλλικο μπουλντογκ η καποιο μαστινο σαν την κιρκη(που αν την παρεις απο το καναπε της ειναι σαν να την πυροβολεις στο κεφαλι :pPP )τι ειναι αυτο που πρεπει να κανουμε με σιγουρια, οσων αφορα τα ζωα μας?ξερει κανεις μας?εγω διαβαζω καθημερινα,πλυμμυριζω το κεφαλι μου με τοσες πληροφοριες,ακουω,συζηταω (οπως ολοι μας δλδ) και δε μπορω να βγαλω ακρη....η προσωπικη μου παντα αποψη,για να καταληξω μετα το κατεβατο ο καθενας οπως μπορει μεγαλωνει το ζωο του και σκεφτομαι πως αν ενα ζωο εχει μια στεγη,εναν ανθρωπο να το αγαπαει, να το φροντιζει,να το προσεχει κτλ,εεε μεσα σε αυτα αν συμπεριλαμβανεται και η τροφη απο το λιντλ, ας ειναι..................:)

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
το εχω δει αυτο το βιντεο...προσωπικα δε μου λεει κατι,δεν μπορω να ξερω αν ολα αυτα προοριζονται για καποια φθηνη,μετρια η ακριβη εταιρια..... πως ξερεις οτι η τροφη που αγοραζεις με 70 ευρω δεν ειναι μια απο αυτες που δειχνει στο βιντεο?πως μπορεις να πεις με σιγουρια οτι δεν ειναι και αυτη μια απο τις εταιριες που κανουν αυτα?πως ξερω εγω οτι η ρογιαλ που ταιζω τα δικα μου δεν ειναι μια απο αυτες?επειδη μου το εχουν προμοταρει καλα?ποιος θα μου αποδειξει το αντιθετο? το οποιος δεν εχει να δωσει 70 ευρω το αγνοω γιατι δεν εχουν ολοι την οικονομικη δυνατοτητα,ακομη και χωρις να πινουν μπυρες η καφεδες.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Εγώ δεν έχω πειστεί ότι είναι τόσο τέλεια η orijen, με υποψιάζει και η υπερβολική διαφήμιση. Άλλωστε ,θα προτιμούσα αντί για πανάκριβη ξηρά τροφή να δίνω μαγειρευτό, να ξέρω την πρώτη ύλη και να δίνω ποικιλία, απλά μου είναι δύσκολο να μαγειρεύω χώρια για τον σκύλο.
Οσοι την μαθαμε, απο στομα σε στομα και απο ερευνα σε φορουμ/σαιτ την ανακαλυψαμε...
δαιφημιση οριτζεν δεν εχω δει ποτε...και ειναι και δυσευρετη...

Στα τρόφιμα της careffour γίνονται συνέχεια συστάσεις και αποσύρσεις απο τον ΕΦΕΤ. H Lidl δεν πάει πίσω. Ε συγνώμη αλλά προτιμώ να δώσω την πολυδιαφημισμένη RC παρά την τροφή απο τα Careffour. Εδώ δεν προσέχουν τις τροφές για τους ανθρώπους, για τους σκύλους θα νοιαστούν?
Λογω οτι δουλευα ΠιτσαΧατ και εχω μια μικρη ιδεα τι γινεται με τους ελεγχους....τα Καρφουρ εχουν την πρωτια στα προστιμα με χαοτικη διαφορα απο τους δευτερους...οι οποιοι δεν ειναι τα Λιντλ...

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Οσοι την μαθαμε, απο στομα σε στομα και απο ερευνα σε φορουμ/σαιτ την ανακαλυψαμε...
δαιφημιση οριτζεν δεν εχω δει ποτε...και ειναι και δυσευρετη...
Εδώ στην Κρήτη πάντως πετυχαίνω συχνά διαφημίσεις της, και δεν είναι και τόσο δυσεύρετη. Το θέμα δενείναι να μαλώσουμε για το ποιος δίνει την καλύτερη τροφή Blade, ο καθένας καταλήγει σε άλλη τελικά, ακολουθεί το δικό του ένστικτο. Σε τόσο φτηνές πάντως όπως από τα LIDL δεν θα πήγαινα αν δεν ήταν οικονομικό το θέμα...

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.001
423
53
Β.Α Αττική
Γνώμη μου:
έτσι συμβαίνει πόσο μάλλον και στις τροφές, πληρώνουμε το όνομα, το marketing και και και και...
το ημίαιμο σκυλί μου τρώει μόνο orlando απο lidl, 10 ευρώ το 10κιλο και είναι μια χαρά. χοντρούλικο, δεν μυρίζει, όρεξη έχει και η τσέπη μου είναι μια χαρά.!!!!
Γνώμη μου...
Κανονικά θα έπρεπε μόλις πήρες, βρήκες ή ότι άλλο το κουτάβι σου να το κλωνοποιήσεις.
Να ζήσουν και τα δύο για δώδεκα χρόνια στο ίδιο περιβάλλον και στις ίδιες συνθήκες. Με την μόνη διαφορά την τροφή τους. Το ένα με orlando και το άλλο με την "καλύτερη" βάση συστατικών της αγοράς.
Τέλος μετά από δώδεκα χρόνια συμβίωσης με τα δύο σκυλιά, θα μπορούσες να μας γράψεις με τόση σιγουριά την παραπάνω γνώμη σου, αυτή τη φορά όμως γυρίζοντας από τον κτηνίατρο και αφού σε έχει διαβεβαιώσει πως τα δυο σου σκυλάκια σφύζουν από υγεία ή τέλος πάντων έχουν τα ίδια προβλήματα.
Αλλιώς και εγώ μπορώ να πω, πως το σκυλάκι του απέναντί μου πέθανε από καρκίνο επειδή το τάιζε με με μια τροφή από το παζάρι όλη του τη ζωή.
Πιστεύω και εγώ πάντως πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

wgsd

Banned
Banned
31 Μαϊου 2010
89
0
Παιδιά έχοντας μεγαλώσει πολλούς σκύλους με διάφορες τροφές να σας πω τη δική μου εμπειρία.Έχω δοκιμάσει royal canin, eukanuba, hills, pedigree, orijen. Η orijen είναι μακράν η καλύτερη και είναι αυτή που χρησιμοποιώ για τους σκύλους μου τα τελευταία 3 χρόνια. Με την orijen οι σκύλοι δε χρειάζονται συμπληρώματα διατροφής (ασβέστιο, πολυβιταμίνες κτλπ), οι σκύλοι είναι ''στεγνοί'' χωρίς ίχνος λίπους, το τρίχωμα εξαιρετικό, τα κακά τους όπως πρέπει και γενικά υγειέστατοι. Επίσης στην γέννα μας ταΐζοντας orijen δε χρειάστηκε να δώσουμε ασβέστιο στη σκύλα και το γάλα ήταν άφθονο για 10 κουτάβια παρότι ο κτηνιατρός μας έλεγε ότι το γάλα της μάνας δε θα φτάσει και θα έπρεπε να ταΐζουμε τα μικρά με μπιμπερό...καμία σχέση. Προσωπικά προτιμώ να κόψω οικονομικά από αλλού και να παίρνω orijen παρά να θυσιάσω την ποιότητα διατροφής στα σκυλιά μου για το κόστος.Το μόνο αρνητικό που βρίσκω στην orijen , αν θεωρείται αρνητικό, είναι ότι πρέπει να είσαι πολύ ακριβής με τη ποσότητα που δίνεις στο κάθε σκύλο (ζυγαριά κτλπ) και ότι μυρίζει το στόμα του σκύλου.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
υπαρχουν φθηνες τροφες στην αγορα πολλα χρονια που δεν εχουν κατηγορηθει για κατι,,, breed για παραδειγμα που την εχουν παρα πολλα πετσοπ.... αλλα lidl οχι ουτε για αστειο ,,, στα 50 τσουβαλια τα 49 ειναι τρυπια,,, και ποιοτητα συσκευασιας για διατηρηση του προιοντος απαραδεκτη,,,

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Εγω είμαι της γνώμης ότι αν ειναι να δώσεις στο σκύλο σου τροφή lidl δώσε καλύτερα ότι τρως κ εσυ που ξέρεις τι εχει μεσΑ.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
του λιντλ εχει παρα πολλα καλαμποκια και διαφορα τετοια αχρηστα,,, εγω προσωπικα παιρνω της breed μιξη δυο διαφορετικες που εχει για κουταβια,,,, αλλα σπανια να της τα δωσω σκετα,, μαγειρευω κατ καιρους κιμα ρυζι καροτα κοτοπουλο γαλοπουλα φασολακια και διαφορα αλλα και ελαιολαδο και τα βαζω στο ψυγειο και καθε μερα τρεις μεριδες μισα μισα με την ξηρα τροφη,,, και γιαουρτι και αυγο,,,, και διαφορα αλλα αναλογα τη μερα,,, οποτε σιγουρα ειναι πολλυ πιο ποιοτικη τροφη απο την πιο ακριβη τροφη,,, γιατα αν ηταν ετσι και εμεις ξηρα τροφη θα τρωγαμε ==))