Φορείς που μπορούμε να καταγγείλουμε BYB;

roulita

Member
24 Ιανουαρίου 2012
23
0
Περιστερι Αττικης
Παρακαλώ δεν γνωρίζω που μπορώ να καταγγείλω πετ σοπ που σπρώχνει ιδιοκτήτες σκύλων να γίνουν ΒΥΒ με κίνητρο το κέρδος και που τους ΒΥΒ που το κάνουν με μόνο σκοπό τα 50 ή 100 ευρώ που τους τάζουν.Ευχαριστώ πολύ όποιον βοηθήσει.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
ρουλιτα δεν νομιζω να γινεται αυτο που λες
λογικα δεν θα βρεις δικιο
καλως ηρθες!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τα μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους διασύρεις δημόσια στο forum...στο facebook κλπ σε sites όπως adespoto.gr, straylife.gr, stray.gr...για να γνωρίζει ο κόσμος ...(αν έχεις αποδείξεις) και δεύτερον να δεις αν έχει άδεια το συγκεκριμένο να πουλάει ζώα....(αν έχει κανονίσει να πουλήσεις κάποιο από αυτά).

Επίσης, μπορείς να εμφανιστείς ως αγοραστής....να σου πούνε για κουτάβι, και μετά να τσεκάρεις πολλά!!!
Από το αν κόβουν απόδειξη....μέχρι αν δίνουν το ζώο στις εβδομάδες που ορίζει ο νόμος...αν είναι τσιπαρισμένο και αν όχι...κάνεις και μία καταγγελία στην Αστυνομία....
Εγω αυτά θα έκανα πάντως!!!!

18 Απριλίου 2012
14
0
με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό το θέμα. αλλά πως αποδεικνύεις ότι ο άλλος πουλάει τα κουτάβια και δεν τα χαρίζει? θα πρέπει να τους πιάσεις πάνω στη συναλλαγή (μιλάω για byb).

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Εδώ στο λένε κατάμουτρα και χωρίς ίχνος ντροπής κι εσύ ρωτάς πώς θα τους πιάσεις; Και σε βρίζουν κιόλας που εσύ απαιτείς χαρτούρα..

18 Απριλίου 2012
14
0
εγώ ειλικρινά έπεσα από τα σύννεφα με αυτά που είδα. πίστευα ότι όσοι έχουν ζώα τα αγαπούν κιόλας. αλλά δεν είναι έτσι. μου έδιναν το κουτάβι 6 εβδομάδων (ήδη είχαν αρχίσει να τα δίνουν από τις 4 εβδομάδες) λέγοντας ότι αυτό είναι το σωστό (ότι ήδη έχουν αργήσει κιόλας) γιατί μετά συνηθίζουν και κλαίνε όταν φύγουν. η σκυλομαμά απομονωμένη σε ένα μπαλκόνι και τα κουτάβια αλλού, επειδή την ενοχλούσαν και δεν τα ήθελε και επειδή δεν έπρεπε να την θηλάζουν γιατί είχε αδυνατίσει (αναρωτιέμαι αν έδιναν καλή τροφή στην σκυλίτσα). και φυσικά κανένας κτηνιατρικός έλεγχος στα μικρά...κι όμως υπήρξαν άνθρωποι που τα πήραν στις 4 εβδομάδες ρε παιδιά, χωρίς να ρωτήσουν τίποτα...

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
Aσε να βρούμε πρώτα που θα καταγγέλουμε τους εμπόρους ναρκωτικών,και να βλέπουμε οτι κηνίτε κάτι,και βλέπουμε μετά με τους BYB.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
υπαρχει ενας φορεας που μπορω να καταγγελω τους byb
τον φιλο μου τον ευθυμη(χρονια full muay thai)