Νομίζω τα περισσότερα έχουν ρυθμιστή!Sorry μη γελασεις...βγαζει ζεστο αερα ή θερμοκρασιας δωματιου?
Νομίζω τα περισσότερα έχουν ρυθμιστή!Sorry μη γελασεις...βγαζει ζεστο αερα ή θερμοκρασιας δωματιου?
Δεν θες να ξέρεις.... ενίοτε ειναι ευκολότερο να χειριστείς μεγαλόσωμο στη μπανιέρα, παρά μικρόσωμο. Believe meΠροβλήματα που έχει ο κόσμος...ελάτε βρε παιδιά δεν μπορώ να φανταστώ να μην μπορείτε να βάλετε τον σκύλο στην μπανιέρα ή να μην παλουκώνεται να πέσει λίγο νερό πάνω του!
Δεν υπάρχει ευκολότερο πράγμα από το να κάνεις μπάνιο σε τριαξονικό!
Τρίβεις μια χαρά, από κάτω το σασί, τα πόδια, το σώμα, την ουρά, το κεφάλι και τέλος!
Αν είναι καλοκαρί τον σκουπίζεις με μία άχρηστη πετσέτα σώματος, και τον βγάζεις έξω βόλτα να στεγνώσει, παίρνεις και την βούρτσα και όλα οκ. Τον χειμώνα, φυσητήρα ή μπιστολάκι!
Σε μικρόσωμο τι να τρίψεις? Το κάνεις 5-6 βούτες σε λεκανάκι σε 30°C μην μαζέψει κι άλλο και το απλώνεις να στεγνώσει.
Άντε πάρτε ένα δωράκι...
Αυτο ακριβως!!!! Η τριχς που βγαινει ειναι το κατι άλλο κι αντε να μαζεψεις μετα την ολη κατασταση!!!!Αν έχεις μακρύτριχο, μεγαλόσωμο είναι λίγο δύσκολο να το κάνεις μόνο σου μπάνιο, -αν δεν του αρέσει και το νερό ακόμα χειρότερα- δεν χωράει σε μπανιέρα, η τρίχα που βγάζει όταν πας σε επαγγελματία είναι απίστευτη, νομίζεις ότι χιονίζει στο δωμάτιο, και βέβαια δεν στεγνώνει το ίδιο εύκολα. !
και "φυσαει" εξω τον αερα?Γιατί μόνο 1000 watt ; Η δική μας μια κοινή και φτηνή είναι, κάπου 60 ευρώ την είχα πάρει να θυμάμαι καλά, και είναι 2400 watt. Προφανώς το blaster είναι πολύ πιό αποτελεσματικό, αλλά και αυτή κάνει δουλίτσα.
Ναι. Είναι η Morris C5501VC, που νομίζω δεν υπάρχει πλέον στην αγορά, αλλά υποθέτω θα υπάρχουν και άλλες αντίστοιχες απο διάφορους κατασκευαστές. Δεν είναι καμιά επιπλέον λειτουργία το να φυσάει, απλά έχει υποδοχή στην έξοδο του αέρα για να κουμπώνει εκεί το σπιράλ.και "φυσαει" εξω τον αερα?
Δηλαδή σε κοιτάει με αυτο το ύφος και σενα σου πάει η καρδια να ανοίξεις το νερό πανω του;;;