Φοβος τρομος..

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Προχτες ο Ροκυ εκανε μπανιο με τη γνωστη εταιρια που ερχεται το βανακι σπιτι...
Εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι την ωρα που περιμενουμε να ερθει,στρεσαρεται πολυ,θελει να ανεβει σπιτι κι οταν πια εμφανιστει το βανακι,αρχιζει να τρεμει ολοκληρος...
Αυτη η δουλεια με το μπανιο του γινεται τα τελευταια τρια χρονια...ειναι γνωστη η διαδικασια,το παιδι που τον περιποιηται ειναι ευγενεστατο και πολυ φιλικο...μεχρι και λιχουδια του εδωσα κι εγω και το παιδι...ο Ροκυ την εφτυνε...
Το ιδιο κανει κι οταν παμε κτηνιατρο...και πες εκει το καταλαβαινω,μυριζουν τα φαρμακα,ισως ειχε ασχημη εμπειρια στο παρελθον κλπ...
Στο μπανιαρισμα ομως που δεν ποναει, δεν μυριζει φαρμακο ή οτιδηποτε άλλο,γιατι να εχει τετοια συμπεριφορα;;
Ειμαι παντα παρουσα για να με βλεπει οσο διαρκει η ολη διαδικασια...
Στεναχωριεμαι που τον βλεπω να τρεμει τοσο πολυ ,φοβαμαι μη παθει τιποτα και δεν ξερω τι να κανω για να τον ηρεμησω..

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Γιατι δε τον κανεις μπανιο μονη σου?
Αλλη σιγουρια κ ηρεμια θα του προσφερεις εσυ κ αλλη καποιος αγνωστος οσο καλος κ ευγενικος κ ναναι..
χωρια οτι οπως κ να το κανουμε ο αλλος δε μπορεί να φαει κ ολη του την μερα εκει μεχρι να ηρεμησει ο δικος σου, ενω εσυ εχεις περιθωριο, να σταματας που κ που, να κανεις πιο αργες κινησεις, ενα ελαφρυ μασαζακι να χαλαρωσει, να του μιλας συγκαταβατικα κ τρυφερα...
Επρεπε να χεις ξεκινησει απο κουταβι πουταν , μπανιο, νυχια, πιστολακι,δοντια, γενικο ψαχουλεμα....απο νωρις για να ξερει οτι δεν εχει τιποτα να φοβηθει...
εγω στην θεση σου την επομενη φορα θα το επιχειρουσα μονη μου...

• Like
Reactions: DimitrisMaltesse

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Δυστυχως δεν τον ειχα απο κουταβι..ηταν εναμιση ετους οταν τον πηρα απο φιλοζωικη..
Ειναι πολυ δυσκολο να τον βαλω στη μπανιερα,40 κιλα,δεν καθεται...για να μη πω για τη τριχα που αφηνει...κι εκτος αυτου,ο γκρουμερ του κανει πολυ καλυτερη δουλεια...η τριχα που βγαζει στην αρχη πριν τον πλυνει ειναι το κατι αλλο...πραγμα που δεν μπορω τοσο πολυ να το κανω μεσα στο σπιτι...επειτα το μπιστολακι που χρησιμοποιουν δεν το εχω...

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Κοιτα κ μενα 42 ειναι (καλα εχουμε παχύνει τωρα, πριν ηταν 38) ουτε κ αυτη καλοβλεπει την μπανιερα αλλα ξερει οτι δεν εχει κ επιλογες κ απλα το ανεχεται στωικα...
τωρα ο δικος σου ποιος ξερει κιολας αμα πιο πριν ειχε καποια αρνητικη εμπειρία...
το δεχομαι οτι δε θα κανεις εξισου καλη δουλεια αλλα στην θεση σου αυτο θα εκανα, γιατι ειπες το θεμα σου είναι οτι φοβαται τοσο, οχι αν γινει καλη δουλεια η οχι...τουλαχιστον προσωρινά, μεχρι να ηρεμησει κ να το παρει με λιγο καλυτερο ματι.
πιστολακι εγω το δικο μου χρησιμοποιω, απλα δε το πλησιαζω κοντα της ιδιαιτερα κ χρησιμοποιω την μικρη σκαλα(τον χειμωνα αυτα) γιατι τωρα το καλοκαίρι την πιανω εξω με την μανικα κ κανει φυσικο στεγνωμα το παιδι (αν δε κυλιστει πρωτα σα το γουρουνι στο γκαζον κ στα χώματα)

D

Deleted member 14614

Guest
Μην ανησυχείς, κι ο δικός μου μια από τα ίδια. Με το που θα πάρει χαμπάρι ότι γίνονται ετοιμασίες για μπάνιο, τρέμει ολόκληρος. Εντάξει, πολλά σκυλιά δεν γουστάρουν το μπανιάρισμα.

• Like
Reactions: dnassib

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Εγω νομιζω οτι ειναι απλα στρες και τιποτα παραπανω και αρχιζει μολις ανοιξει η βρυση με το νερο και πεσει στην γουνα και τελειωνει μολις κλεισει η βρυση και πεσουν οι πετσετες! Τα ιδια εκανε και σε μενα η Ροτυ τον πρωτο καιρο. Πλεον το χει κοψει....! (οχι οτι απολαμβανει το μπανιο...αλλα το υπομενει καρτερικα)!
Βιβιανα δοκιμασε να τον κανεις μονη σου μπανιο...δεν ειναι κατι δυσκολο...ειναι μια ωραια εμπειρια ...και θα ναι και ο σκυλος πιο ανετος. Τις πρωτες δυο τρεις φορες ισως χρεαστεις και ενα ακομα ατομο να κραταει το νερο απο το τηλεφωνο της μπανιερας στην βαση της ουρας ωστε να μην τιναχτει ο σκυλος...με τον καιρο θα μαθεις να κανεις την εναλλαγη σαμπουαν - τηλεφωνο μπανιερας σε χρονο dt και δεν θα θες βοηθεια!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ανεκτίμητη στιγμή βέβαια όταν τιναχτεί ο Ρόκυ μες τη μπανιέρα και σε κάνει και εσένα μπάνιο :p
Ποιος θέλει να τον βρέχουν? Αλλο να βρεχονται μόνα τους γιατι απλά γουρουνιάζουν και τους τη βάρεσε.
Εγώ θα σου προτείνω κατι άλλο. Πήγαινε τον σε εναν αλλο, ενδεχομένως να ζορίζεται με το βανάκι. Δοκίμασε αλλου που θα υπάρχει άλλη άνεση χώρου και χρόνου (ξέρω γκρουμερ στην αθηνα που δεν δουλεύει με το ρολόι, αλλά οσο πάει). Καλώς ή κακώς το να έχεις μπλαστερ να τον στεγνώνεις είναι ολίγον ζόρι αλλά κυρίως αναίτια σπατάλη, ενώ το δικό μας πιστολάκι σε διπλό μανδύα θα τελειώσει μετά από ώρες.

Στο νιντζα πάντως η αγαπημένη στιγμή ειναι το τελος που στήνεται να της στραγγίσω το μαλλί και να της βάλω το μπουρνούζι της.... (μόλις παρει πρέφα ότι ετοιμάζω τις μιξεις σαμπουαν κλπ, πάντως, κωλοκάθεται σαν φτωχός συγγενης και περιμένει)

• Like
Reactions: betty coltrane

D

Deleted member 14614

Guest
Θα συμφωνήσω για το τέλος! Εμένα μου παίρνει την πετσέτα από τα χέρια και τρέχει σε όλο το σπίτι :D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλώς ή κακώς το να έχεις μπλαστερ να τον στεγνώνεις είναι ολίγον ζόρι αλλά κυρίως αναίτια σπατάλη, ενώ το δικό μας πιστολάκι σε διπλό μανδύα θα τελειώσει μετά από ώρες.

Στο νιντζα πάντως η αγαπημένη στιγμή ειναι το τελος που στήνεται να της στραγγίσω το μαλλί και να της βάλω το μπουρνούζι της.... (μόλις παρει πρέφα ότι ετοιμάζω τις μιξεις σαμπουαν κλπ, πάντως, κωλοκάθεται σαν φτωχός συγγενης και περιμένει)
Κοπελιά, χωρίς μπλάστερ με μεγαλόσωμο δεν πας πουθενά!Θα το κάψεις το πιστολάκι!:D
Είναι και μαμώ τα εργαλεία, τα στεγνώνει στο πιτς φυτίλι χωρίς να κρατά υγρασία και κάνει την μισή δουλειά της βούρτσας! :D
Δεν θα το 'λεγα αναίτια σπατάλη...άσε που κάθεσαι και παίζεις μετά σα χαζός...

• Like
Reactions: ghelly

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.123
Βιβή, μην στενοχωριέσαι. Ας τρέμει. Δεν παθαίνει τίποτα.
Φρόντισε την επόμενη φορά, να απομακρυνθείς. Να μην σε βλέπει. Αν είναι εφικτό, ούτε καν να σε μυρίζει, ότι είσαι κοντά του.

• Like
Reactions: Viviana

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Και η δικιά μου τα ίδια κάνει στην groomer, μπάνιο την κάνουμε και στο σπίτι αλλά δυο φορές τον χρόνο πρέπει να πάει για κούρεμα και καλλωπισμό. Τρέμει όλη την ώρα και προσπαθεί να την κοπανήσει. Δεν παθαίνει τίποτα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Κοπελιά, χωρίς μπλάστερ με μεγαλόσωμο δεν πας πουθενά!Θα το κάψεις το πιστολάκι!:D
Είναι και μαμώ τα εργαλεία, τα στεγνώνει στο πιτς φυτίλι χωρίς να κρατά υγρασία και κάνει την μισή δουλειά της βούρτσας! :D
Δεν θα το 'λεγα αναίτια σπατάλη...άσε που κάθεσαι και παίζεις μετά σα χαζός...
Ε δεν ήθελα βρε να πω ότι θα το κάψεις γιατι όλο και καποιος θα ελεγε "Α εγω ετσι το κάνω και δεν κάηκε ποτέ" :ROFLMAO:
Σταμάτα να παίζεις με το μπλάστερ:p

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
γιατι όλο και καποιος θα ελεγε "Α εγω ετσι το κάνω και δεν κάηκε ποτέ" :ROFLMAO:

Μα...πραγματι..εγω ετσι το κανω...:p
παιζει κανα ρολο πουχω επαγγελματικο?

kostillos

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
545
516
58
ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
Googlαρα το μπλαστερ για να δω τι ειναι...
Τη δικια μου την κανω μπανιο εγω με ολες τις συνεπεις (...including καψιμο πιστολακιου )
Ειναι ειδικο για σκυλια ή μια οποιαδσηποτε αντλια αερα (μοτερακι...) μπορει να κανει την ιδια δουλεια?
Το πουλανε πουθενα εδω στην Ελλαδα?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Googlαρα το μπλαστερ για να δω τι ειναι...
Τη δικια μου την κανω μπανιο εγω με ολες τις συνεπεις (...including καψιμο πιστολακιου )
Ειναι ειδικο για σκυλια ή μια οποιαδσηποτε αντλια αερα (μοτερακι...) μπορει να κανει την ιδια δουλεια?
Το πουλανε πουθενα εδω στην Ελλαδα?
Ναι παίζει να βρεις σε καταστήματα τύπου Leroy ή κατάστημα με επαγγελματικά προιόντα καθαρισμού! Δεν είναι ειδικό για σκυλιά! Είναι φυσητήρας για καθαρισμό!
Το μοτέρ αν δεν κάνω λάθος είναι 2000 watt(3-4 ίππους) και το κόστος από 70-200 ευρώ!

Last edited:
  • Like
Reactions: epial