Ααα μόλις θυμήθηκα πού τον είδα να τρέμει σαν το ψάρι. Γιατί όλα τα άλλα είτε το παίζει μάγκας ότι δεν τρέχει τίποτα (π.χ. σκυλιά-άνθρωποι-μπουλντόζες) ή τα υπομένει (γιατρός-περιποίηση) ή τα γουστάρει κιόλας (θορύβους). Εκεί που έπαθα πλάκα ήταν ένα πρωινό σαββάτου ή κυριακής που μετακόμιζε ο από πάνω. Κάποια στιγμή, πάρα πολύ νωρίς το πρωί, έρχεται και με ξυπνάει έντρομος, δεν θυμάμαι πώς μες στον ύπνο μου, με σκούντηξε, με έγλυψε? Πάντως δε γαύγισε. Και όντως ακούω φωνές και θορύβους στο μπαλκόνι μου. Και πετάγομαι κι εγώ και βλέπω ότι ο από πάνω ανέβαζε με το λιφτ τα έπιπλά του στο μπαλκόνι του, οπότε περνούσανε κι οι μεταφορείς κ το λιφτ μπροστά από το μπαλκόνι μου. Τι του τράβηξα την κουρτίνα να δει τι είναι ο περίεργος θόρυβος (βασικά το λιφτ φοβήθηκε, από φωνές έχω δει ότι τους δίπλα όταν βγαίνουν στο μπαλκόνι κ τους ακούει να μιλάνε πάει κ τους κουνάει ουρά), τι έκατσα μαζί του να τους βλέπουμε, τι τον διαβεβαίωσα ότι δεν τρέχει τίποτα και όλα είναι καλά. Αυτός όταν πήγα και την ξανάπεσα στον καναπέ ήρθε, έκατσε δίπλα μου κολλητά στον καναπέ και σπαρταρούσε σαν το ψάρι και κοιτούσε μια εμένα μια τη μπαλκονόπορτα.