Φοβιες των σκυλων μας !!!!!!!!!!

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Εμενα η δικια μου περα απο τα κλασικα κτηνιατρο,νυχια,αυτια,δυναμιτακια...φοβαται τα μουσικα οργανα!!αν κατσει διπλα σε ανθρωπο που παιζει κιθαρα τρεμει σαν το ψαρι!!!το ανακαλυψα περυσι που περνουσε η μπαντα και με τον που την ακουσε την επιασε αμοκ γιανα φυγει!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.769
7.965
Ο έλβις φοβάται τις γάτες... Εχθές του νιαούριζα και νομίζω ότι έπαθε σοκ.. Με κοιτούσε μπερδεμένος κάνοντας το κεφάλι του στο πλάι και φούσκωσε τα μάγουλα του έτοιμος να γαβγίσει..το βλέμμα του άλλαξε σαν να σκεφτόταν όχι ρε γμτ η μάνα μου είναι γάτα και με εξαπατούσε τόσο καιρό..

markos14

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
109
0
Βόλος
χαχα..τελειο. αν και απ οσο ξερω τα περισσοτερα σκυλια ετσι κανουν οταν ακουνε γατα.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.787
7.330
Ααα μόλις θυμήθηκα πού τον είδα να τρέμει σαν το ψάρι. Γιατί όλα τα άλλα είτε το παίζει μάγκας ότι δεν τρέχει τίποτα (π.χ. σκυλιά-άνθρωποι-μπουλντόζες) ή τα υπομένει (γιατρός-περιποίηση) ή τα γουστάρει κιόλας (θορύβους). Εκεί που έπαθα πλάκα ήταν ένα πρωινό σαββάτου ή κυριακής που μετακόμιζε ο από πάνω. Κάποια στιγμή, πάρα πολύ νωρίς το πρωί, έρχεται και με ξυπνάει έντρομος, δεν θυμάμαι πώς μες στον ύπνο μου, με σκούντηξε, με έγλυψε? Πάντως δε γαύγισε. Και όντως ακούω φωνές και θορύβους στο μπαλκόνι μου. Και πετάγομαι κι εγώ και βλέπω ότι ο από πάνω ανέβαζε με το λιφτ τα έπιπλά του στο μπαλκόνι του, οπότε περνούσανε κι οι μεταφορείς κ το λιφτ μπροστά από το μπαλκόνι μου. Τι του τράβηξα την κουρτίνα να δει τι είναι ο περίεργος θόρυβος (βασικά το λιφτ φοβήθηκε, από φωνές έχω δει ότι τους δίπλα όταν βγαίνουν στο μπαλκόνι κ τους ακούει να μιλάνε πάει κ τους κουνάει ουρά), τι έκατσα μαζί του να τους βλέπουμε, τι τον διαβεβαίωσα ότι δεν τρέχει τίποτα και όλα είναι καλά. Αυτός όταν πήγα και την ξανάπεσα στον καναπέ ήρθε, έκατσε δίπλα μου κολλητά στον καναπέ και σπαρταρούσε σαν το ψάρι και κοιτούσε μια εμένα μια τη μπαλκονόπορτα.

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
o Δίας φοβάται τον κτηνίατρο!Μόλις φτάνουμε στην είσοδο, μπαίνει και ρίχνει έναν πήδο στον κόκκινο καναπέ του, και δεν κατεβαίνει με την καμία απο εκεί.
Επίσης φοβάται μηχανάκια και ποδήλατα και λεωφορεία και αυτοκίνητα γενικά, μάλλον επειδή τον βρήκαν σε χαντάκι πεταμένο, δίπλα σε κεντρικό δρόμο πριν τον πάνε στο κυνοκομείο και ήταν και μωρούλι.
Φοβάται αστραπές και βροντές και βεγγαλικά , πάει χώνετε κάτω απο το πάπλωμα/κουβέρτα/σεντόνι, οτιδήποτε έχουμε στο κρεβάτι μας, και μένει εκεί μέχρι να επικρατήσει ησυχία (επίσης δικαιολογημένο γιατί όταν τον βρήκε η Έφη ήταν Φεβρουάριος, μες την βροχή και τον κακό χαμό).
Τέλος φοβάται και τον Αη Βασίλη σε όλες τις μορφές - είτε σε κουκλάκια, είτε σε αληθινούς, είτε σε μεγάλες κούκλες που τραγουδάνε!
Κατα τα άλλα έχω ένα φυσιολογικότατο σκυλί :D:D

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ο μούσιας φοβάται τον κτηνίατρο του και τους ξαφνικούς θορύβους!

Όμως με αστραπές, βροντές, βεγγαλικα και πυροβολισμούς είναι σχετικά αδιάφορος! Οτι να ναι αυτό το σκυλί!

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
μολις πηγα στον κτηνιατρο τον δικο μου στην αρχη δεν εβγαινε απο το κλουβι μεταφορας και μετα δεν εμπενε..και δεν νομιζω να φοβαται κατι.. ειναι ατρομητος! :p

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ο Ντιεγκο φοβάται οτι εχει να κάνει με τα αυτια του. Πέρασε πολλά με αυτο το θέμα.. Οπότε αν πιάσω σταγόνες, επιοτικ, αλοιφες κλπ αρχίζουν τα πανηγυρια
Η Ρόη έχει πολλές φοβίες, τις έχουν μείνει απο τότε που ήταν αδέσποτη. Τα διορθώσαμε πολλά απο αυτά σε μεγάλο βαθμό αλλά και πάλι φοβάται αρκετά
Φοβάται οτι κάνει θόρυβο, ακόμα και αν μιλήσουμε πιο δυνατά μεταξυ μας πάει να κρυφτει, φοβάται την σκούπα και τα παιδιά.
Στην αρχή φοβόταν και εμάς οταν μας έβλεπε να κρατάμε ενα ξύλο, την σκούπα, την ρακέτα οτιδήποτε δλδ που νομιζε οτι μπορει να την χτυπησουμε με αυτο. Δεν θέλω να ξέρω τι έχει περάσει το κοριτσάκι μου... :( :mad: