Φοβιες των σκυλων μας !!!!!!!!!!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Εμενα η ζηνα εχει καποιες φοβιες,,, που δεν βλεπω να της ξεπερνα,,, μια απο αυτες,,, εχω πανω στο ψυγειο τα σκυλομπισκοτακια,,, μολις παω στο ψυγειο και απλωνω το χερι σηκωνεται ορθια αποτομα και κοιταζει,,, αν πιασω τα μπισκοτακια ερχεται τρεχοντας και πηδωντας,,, ,,, αν πιασω τη ζυγαρια που την ζυγιζω γινεται λουης,,, σε χρονο μηδεν εχει παει κατω στην αυλη και εχει ταμπουρωθει μεσα στο σπιτακι της,, ακομα και να την φωναξω δεν ερχεται,,, χωρις να κραταω τη ζυγαρια η να την βλεπει....!!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.787
7.330
Ή τη ζορίζεις λιγουλάκι για να ανέβει κ να κάτσει ήσυχη στη ζυγαριά και το χει πάρει από φόβο (που μπορείς να το φτιάξεις) ή δε θέλει να πατήσει την επιφάνεια και τρελαίνεται (που δεν ξέρω πώς διορθώνεται). Κι εμείς το ίδιο πάντως, στη γιατρό που τον ζυγίζω και είναι μεταλλική η επιφάνεια της ζυγαριάς κάνει σαν τρελός να μην την ανέβει. Δε γουστάρει όμως γενικά να πατάει μεταλλικές επιφάνειες, τύπου φρεάτια κτλ. Και στο πεζοδρόμιο κάνει κυκλάρα για να τα αποφύγει.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
θαλασσοφεροζα νομιζω οτι ο ορος φοβια χρησιμοποιειται για κατι πιο σοβαρο απο αυτο που περιγραφεις.

κι εμενα οταν γυρναμε απο θαλασσα και τον φωναζω στο μπαλκονι με το λαστιχο στο χερι για το καθιερωμανο ντουσακι... δεν....

παρολο που οταν τον ξεπλενω απο κατω, σηκώνει και το ποδι για να με διευκολύνει.... αβυσσος η ψυχη... :D

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
funny-picture-dog-on-a-weight-scale-555x785.jpg

Ντρέπεται η κοπέλα.
Φοβάται μην έχει πάρει κανα κιλό και την κατσαδιάσεις. :razz:

Πέρα από την πλάκα, έχεις δοκιμάσει να την αφήσεις κάτω να την μυρίσει, να την επεξεργαστεί;
Η επιφάνειά της είναι μεταλλική και γλυστράει;
Και sorry αλλά τί ζυγαριά είναι αυτή που χωράει πάνω το θηρίο;;;;;;

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
View attachment 46167

Ντρέπεται η κοπέλα.
Φοβάται μην έχει πάρει κανα κιλό και την κατσαδιάσεις. :razz:

Πέρα από την πλάκα, έχεις δοκιμάσει να την αφήσεις κάτω να την μυρίσει, να την επεξεργαστεί;
Η επιφάνειά της είναι μεταλλική και γλυστράει;
Και sorry αλλά τί ζυγαριά είναι αυτή που χωράει πάνω το θηρίο;;;;;;
,,,
ανεβαινω εγω ζυγιζομαι... μετα την παιρνω αγκαλια και ξαναζυγιζομαι,,, και αφαιρω ==)) η ζυγαρια ειναι tefal το πιο ακριβο της μοντελο... αν και το πιο φθηνο μοντελο της να παρεις ειναι ακριβειας...

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
παμε για αλλη φοβια τωρα,,, μολις κανω οτι παω προς τη βρυση,, πεταγεται επανω και παρακολουθει,,, ετσι και πιασω το λαστιχο πριν καν ανοιξω το νερο εχει κανει βουτια παλι μεσα στο σπιτακι της,,, μολις το αφησω τρεχει παλι κοντα μου και μια ωρα να το κραταω μια ωρα θα ειναι κλεισμενη μεσα ==))

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Φοβία, όχι ακριβώς, αλλά απέχθεια σίγουρα: Μόλις πιάσω το ψεκαστήρι της σιτρονέλας γίνεται μπουχός. Πάει όσο πιο μακρυά γίνεται, μέχρι να στριμωχθεί κάπου και να τον πιάσω. Εκεί κατεβάζει αυτιά, ουρά, παίρνει βλέμμα "10 χρόνια στα κάτεργα" και υποτάσσεται στη μοίρα του

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Μόλις βλέπει το epiotic παίρνει δρόμο!!
Αντιθετα με άλλο φάρμακο για τα αυτιά δεν έχει θέμα!
Επισης μου είχε κάνει έναν μεγάλο καβγά έξω από το κρεοπωλεία με ένα πήλινα αρνί!
Το ούφο νόμιζε ότι ήταν αληθινό! Το ίδιο μου έχει κάνει και με ένα κόκκινο γαιδαρακι λίγο πιο μικρό από το μέγεθος της από τα τζαμπο! Τσακονοταν ώρες μέχρι που κατάλαβε ότι ειναι ψεύτικο!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Φοβία, όχι ακριβώς, αλλά απέχθεια σίγουρα: Μόλις πιάσω το ψεκαστήρι της σιτρονέλας γίνεται μπουχός. Πάει όσο πιο μακρυά γίνεται, μέχρι να στριμωχθεί κάπου και να τον πιάσω. Εκεί κατεβάζει αυτιά, ουρά, παίρνει βλέμμα "10 χρόνια στα κάτεργα" και υποτάσσεται στη μοίρα του
Αυτό ακριβώς!!!

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Η μικρή δεν φοβάται ούτε κόψιμο νυχιών, ούτε καθαρισμό αφτιών, ούτε μπάνιο. Όταν όμως έχει καταιγίδα, τρέμει σαν ζελές και πηδάει στα γόνατά μου. Η μεγάλη πάλι όταν πάω να σκάψω στον κήπο και παίρνω την τσάπα στα χέρια μου, εξαφανίζεται. Υποψιάζομαι ότι κάποιος την εδειρε με ξυλο οταν έζησε στους δρόμους.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Ο κτηνίατρος και το epiotic η ότι έχει να κάνει με τα αυτιά της.Ειδικά στο πρώτο δεν θέλει να μπεί μέσα καθόλου αφού την παίρνω αγκαλιά και όταν την ανεβάσω για να την δεί τρέμει και της φεύγουν σάλια.

Last edited:

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Τρεμουμε τον κτηνιατρο!
Μια φορα ειχε χτυπησει το ποδαρακι της και κουτσαινε και αποφασισαμε να την παμε στον κτηνιατρο.Στη διαδρομη δεν παταγε το ποδι της,και μολις φτασαμε εξω απο την αυλοπορτα του γιατρο το πατουσε κανονικοτατα!Περπατουσε σαν να μην τρεχει τιποτα,ετσι για να μην μπει μεσα στον γιατρο!
Επισης φοβαται τα χαρτοκουτα,τις λεκανες, τη σιδερωστρα,ενα παπι πλαστικο που της πηραμε τωρα τελευταια.Παλιοτερα φοβοταν και το πιστολακι για τα μαλλια αλλα τωρα το ξεπερασε!

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
εμένα το μοσχαράκι μου νομίζω οτι φοβάται τα γουρούνια
είχε μυρίσει μια φορά σε ενα παρκαρισμένο φορτηγο και ειχε φρικιάσει λεμε,

αλλα δεν ειχα άλλη ευκαιρία να τον κοινωνικοποιήσω ρε παιδι μου....

α ναι, ξέχασα
και τις κυλιόμενες σκάλες
δεεεεν μήτρομ δεν πατάει με την καμία
εχω γίνει στεπ μάστερ εδω πέρα να τον καλώ και ο μπόμπος στρογγυλεύει τα μάτια του (απο φόβο;;; ) ψιλογαυγίζει κλαψουρίζει αλλα δεν το τολμάει

Last edited:

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Και εμένα φοβάται τον κτηνιατρο!
Μόλις τον δει πάει με την όπισθεν!!

Nikolojohn

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
153
3
Χαϊδάρι
Καλά, αυτό με με τον γιατρό, τι να πω. Εκτός του ότι φοβάται, όταν είναι να κάνουμε εξετάσεις και πριν τις πάρει αίμα, βάζει το βαμβάκι με το οινόπνευμα στο πόδι της και κλαίει λες και την τρυπάει με τη βελόνα! Η ψεύτρα!!:paletas:
Και επίσης με το που ακούσει τη λέξη μπάνιο, σε κοιτάει με μάτια σαν γουρλωμένα και βουρ για το σπίτι της!!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Καλά, αυτό με με τον γιατρό, τι να πω. Εκτός του ότι φοβάται, όταν είναι να κάνουμε εξετάσεις και πριν τις πάρει αίμα, βάζει το βαμβάκι με το οινόπνευμα στο πόδι της και κλαίει λες και την τρυπάει με τη βελόνα! Η ψεύτρα!!:paletas:
Και επίσης με το που ακούσει τη λέξη μπάνιο, σε κοιτάει με μάτια σαν γουρλωμένα και βουρ για το σπίτι της!!
,,,
χειμωνας,, μολις παω στη προκυμαια για να ψαρεψω δινει ενα σαλτο μεσα στα κρυα τα νερα,,, οποτε παω αυτο κανει,, μολις ομως το χειμωνα τη παω στη μπανιερα και την ψυλιαστει τη δουλεια να της κανω μπανιο με χλιαρο νερο παταει φρενο και στα 4σσερα ποδια ==))

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Πριν κανα χρονο στην βραδυνη βολτα καποιος πεταξε γυαλινα μπουκαλια σε καδο απορριματων κανοντας θορυβο.Ο σκυλος γυρισε προς τα εκει και γρυλιζε.Πλεον καθε φορα που ακουει ανθρωπο να πετα σκουπιδια σε καδο τρομαζει και γυρναει να κοιταξει.Καποιες φορες γρυλιζει η γαβγιζει για λιγο η απλα ξαφνιαζεται.Κανω πως δεν συμβαινει τιποτα και του λεω παμε για να γυρισει μπροστα και να συνεχισουμε την βολτα μας.Εχει φοβηθει ακομα 2-3 φορες σε μεμονομενες περιπτωσεις.1 φορα που γαβγιζε σε 1 παιδι που κρατουσε σκειτμπορντ,σε 1 παππου με καπελο και μαγκουρα και σε 1 γιαγια που ειχε κατσει κατω χυμα σε 1παρκο.Εκει ο σκυλος λυσσαξε λιγο χωρις η γιαγια ουτε καν να κουνηθει.