Φοβήθηκα πολύ πριν μισή ώρα

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
ο κτηνιατρος μου ειπε 3 γευματα,απλα του εδωσα παραπανω μετα που μιλησα απο εκει που το πηρα και επηδει ειναι μικρο τα 3 ηταν λιγα ,μεχρι 55 ημερων μου ειπε 5 και μετα 4 μεχρι 2 μηνων.και μετα κανονικα την δοσολογια,μιλησα και με το μελος γριφος μου ειπε αυτα....τωρα ειναι 4 κιλλα 55 ημερων,το σκυλι εχει μιλαμε παραπολυ ενεργεια που εχω απορισει και εγω

LastUnicorn

Well-Known Member
5 Απριλίου 2012
51
0
Wonderland
Καλησπέρα! Κι εγώ νομίζω πως τα πέντε γεύματα είναι υπερβολικά...Αν και το κάθε σκυλί διαφέρει σχετικά με το πόσο θα πρέπει να τρώει, για να διατηρήσει το βάρος του, αλλά δεν πρέπει να είναι ούτε πολλύ παχύ, ούτε πολύ αδύνατο...Δύο με τρεις φορές τη μέρα είναι πολύ καλά, δεν θα πάθει τίποτα απολύτως αν τα γεύματα είναι λιγότερα από πέντε!

Last edited:

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Και πεντε να τα κρατησεις τα γευματα,αν δεν ξεπερνας την ημερησια ποσοτητα που πρεπει να φαει,δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα(εκτος του οτι μαλλον θα κανει και πιο συχνα κακα).

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
παιδες το πηγα σε κτηνιατρο τιποτα δεν εχει απολυτος φυσιολογικος ειναι,μια χαρα,εκανα και το δευτερο ενβολιο :)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ποιος σου πούλησε αυτήν την τροφή; Τα συστατικά της είναι καλαμπόκι, κρέας, λαρδί, ρύζι, γλουτένη καλαμποκιού, αφυδατωμένα αυγά, φρουκτο-ολιγοσακχαρίδια(Fos),σύμπλεγμα ιχνοστοιχείων και βιταμινών και αντιοξειδωτικά: BHT, BHA.(Mister puppy: Mais estruso, carne, strutto, riso soffiato, glutine di mais, uova intere disidratate, fructo-oligosaccaridi (Fos), complesso minerale e vitaminico, antiossidanti: BHT, BHA.)

Last edited:

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Αφού έχει και αέρια όμως και φουσκωμένη κοιλίτσα καλό θα ήταν να τον πας στον γιατρό. Πόσα γραμμάρια τροφή δίνεις τη φορά;
Να τον προσέχεις πάρα πολύ μην φάει τίποτα και τρέχεις. Ενος παιδιού εδώ έφαγε καλσόν και όταν το κατάλαβαν ήταν ήδη αργα...
Όλα σχετικά είναι εμένα το έβγαλε μετά από 2 μέρες

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Η Nuova Fattoria, ειναι μια πλήρης και ισορροπημένη τροφή, είναι αρκετά καλή!
Θα συμφωνήσω με την Βερόνικά η τρόφη δεν λέει και πόλλά απο συστατικά.
Από εκεί και πέρα ρόλο παίζει το οικονομικό και αν έκατσε στο σκύλο, μην ξεχνάμε ότι ακριβό και το φνηνό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο ειδίκα στους καιρούς που είμαστε.

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
παιδες συνεχιζω με την προ πλαν...απο το πρωι εκανε μονο μια φορα κακα μπορει καποιος να το εξηγισει και ειναι ιδια η κοιλια

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ