Φοβήθηκα πολύ πριν μισή ώρα

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
καλημερα παιδια καθως σηκωθηκα να ταισω τον γκοραν μου εκει που επαιζε με το παιχνιδη του ξαφνηκα αρχισε να κανει σαν να θελει να βγαλει κατι και φοβηθηκα πολυ εβγαλε σαλια ,και μετα απο λιγο εγινε παλι καλα και αρχισε να τρεχει ...τρομοκρατηθηκα πολυ

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
καλημερα παιδια καθως σηκωθηκα να ταισω τον γκοραν μου εκει που επαιζε με το παιχνιδη του ξαφνηκα αρχισε να κανει σαν να θελει να βγαλει κατι και φοβηθηκα πολυ εβγαλε σαλια ,και μετα απο λιγο εγινε παλι καλα και αρχισε να τρεχει ...τρομοκρατηθηκα πολυ
και τελικα?

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
τωρα τρεχει πηδαει απο εδω και απο εκει εφαγε και το φαγητο του,ηταν πρωτη φορα που μου ετυχε κατι τετοιο και τρελλαθηκα,επαιζε με ενα παιχνιδη για να το δαγκαει και ξαφνηκα το εκανε αυτο που σας ειπα

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
βερονικα ειναι ενα παιχνιδι στην μεση το δαγκας και στης ακρες εχει κροσια,ο γκοραν στην ακρη το δαγκουσε και μετα απο λιγο εκανε αυτο

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εμένα με προβληματίζει λίγο η φουσκωμένη κοιλίτσα του! Μήπως να το πήγαινες στο κτηνίατρο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,μέρες που ρχονται,κι άντε βρες τον μετά? Λέω εγώ τώρα....

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
ναι ομως ουτε διαριες ουτε τιποτα πολυ ζωηρο και πολυ ενεργεια εχει,απλα το δινω 5 γευματα να παρει ογκο λιγο,55 μηνων ειναι 4 κιλλα

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
ναι ομως ουτε διαριες ουτε τιποτα πολυ ζωηρο και πολυ ενεργεια εχει,απλα το δινω 5 γευματα να παρει ογκο λιγο,55 μηνων ειναι 4 κιλλα
μην βιαζεσαι για ογκους απο τωρα γιατι θα εχει αλλα προβληματα σκελετικα μετα.δεινε οσο πρεπει τροφη.και εγω την βλεπω καπως πρησμενη την κοιλιτσα

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Αφού έχει και αέρια όμως και φουσκωμένη κοιλίτσα καλό θα ήταν να τον πας στον γιατρό. Πόσα γραμμάρια τροφή δίνεις τη φορά;
Να τον προσέχεις πάρα πολύ μην φάει τίποτα και τρέχεις. Ενος παιδιού εδώ έφαγε καλσόν και όταν το κατάλαβαν ήταν ήδη αργα...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
απλα το δινω 5 γευματα να παρει ογκο λιγο,55 μηνων ειναι 4 κιλλα
Εγώ τα 5 γεύματα τα βρίσκω υπερβολικά. 3 θεωρώ είναι ότι καλύτερο. Αλλά αν σου έχει πει κτηνίατρος να δίνεις 5 τότε πάω πάσο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ