Φοβάται

xristinakapws

New Member
6 Μαϊου 2013
3
0
καλησπέρα !
Πήρα χτες ένα πανέμορφο σκυλάκι διασταύρωση labrador με rottweiler. Είναι 5 μηνών (κουτάβι δε θεωρείται?), και το πήρα καθώς οι ιδιοκτήτες του δε το θέλαν πια. Το πρόβλημα είναι πως αυτό το σκυλάκι , μεγάλωσε με τη μητέρα του , ένα καθαρόαιμο rottweiler,και ήταν πολύ δεμένο μαζί της..... οπότε τώρα που το έφερα σπίτι μου , είναι απίστευτα φοβισμένο , τρέμει και κάθεται ΟΛΗ την ώρα στο ίδιο σημείο.....:( ας μην αναφέρω το οτι κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω οτιδήποτε για να του τραβήξω το ενδιαφέρον τα κάνει πάνω του(κυριολεκτικά όμως) :(:(
Ευτυχώς τρώει κανονικά το φαγητό του , νερό κλπ... Πως μπορώ να το αντιμετωπίσω? Μηπως πρέπει να το γυρίσω στους δικούς του για να είναι κοντά στη μητέρα του? είμαι πάρα πολυ προβληματισμένη , any ideas???:confused:
Εκτός και αν τελικά είμαι τόσο τρομαxτική... :shock:

thnx !
κι εμενα το ιδιο κανει πειτε κατι!!

xristinakapws

New Member
6 Μαϊου 2013
3
0
Λοιπον πηρα ενα ♥σκυλακι♥ γυρω 5-6 μηνων..Ειναι κοκερ με σεττερ και ειναι λιγο μεγαλουτσικο..Το πηρα απο εναν φιλο και εχει κανει ολα τα εμβολια..Ζουσε μαζι με τον αδερφο μητερα και πατερα.Ομως εχει ενα προβλημα..απο τοτε που το πηρα δεν σηκωνεται καθολου μονο εαν πας πισω με καποιο μεγαλο αντικειμενο και το φοβισεις..Μονο τοτε..Εχω δει 1 μονο φορα περιττωματα και ουρα..Του βαζω λουρι και δεν προχωραει..Ευτυχως τρωει και πινει νερο..ειναι φοβισμενο..Οι ιδιοκτητες του ΔΕΝ το χτυπαγαν και μαλλον δεν το πηγαν και βολτα..Τι πρεπει να κανω;Δεν σηκωνετε ουτε και αν το δελεασω και λιζουδια...Εκτος απο παιδακι:paletas:

athkos

Member
6 Μαϊου 2013
21
0
Φυλή
www.hondaclub.gr
πόσο καιρό το έχεις?

δώσε του λίγο χρόνο να γνωρίσει εσένα και το νέο του χώρο.
αφού τρώει και πίνει δοκίμασε να βάζεις την τροφή του κάθε φορά λίγο πιο μακρυά.

Τα πολλά χάδια σίγουρα θα βοηθήσουν να χτίσετε μια καλή σχέση!!

Με τον καιρό θα δεχτεί και το λουρί και τα πάντα!

Άλλωστε, κάθε αρχή και δύσκολη!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul