Γεια σου κι απο μενα!
Έχω κι εγώ ένα μαλτεζάκι που είχε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με το δικό σου όταν πρωτοήρθε σπίτι μας. Αυτό που έκανα και με βοήθησε πολύ είναι ότι άφηνα το αγαπημένο του κουκλάκι λίγο μακριά του στον διάδρομο του ορόφου της πολυκατοικίας πολυκατοικίας και σιγα σιγα με το που το εφτανε με πολλες επιβραβευσεις και πολλα μα παρα πολλα χαζοχαρουμενα μπραβο απομακρυνοταν ξανα το κουκλακι μεχρι το ασανσερ μεχρι να το πιασει παλι. Το ιδιο κολπο και μεχρι να βγει απο την πολυκατοικια και στο πεζοδρομιο το κρατουσα μπροστα του ωστε να το βλεπει και οταν κλσασσικα καθοταν του το αφηνα κατω να το μυρισει να παιξει λιγο και μετα το επαιρνα παλι για να το <<κυνηγησει>>!!! 2 μερουλες χρειαστηκαν και απο τοτε μολις βλεπει το λουρακι του η ουρα του ξεριζωνεται απο το κουνημα!!!
Δυστυχώς έχω κάνει μέχρι σήμερα άπειρες τέτοιες προσπάθειες. Στο διάδρομο της πολυκατοικίας βγαίνει αλλά........... μέχρι εκεί Τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι μήπως πάρω και ένα δεύτερο σκυλάκι τουλάχιστον για να έχει παρέα στο σπίτι και να παίζουν μαζί στη βεράντα.
Ναι το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, βρήκα μια εκτροφέα στη Τσεχία η οποία μου φαίνεται αρκετά σοβαρή για να πάρω ένα havanese. Τώρα είμαστε στη διαδικασία ανταλλαγής email