Καλησπερα κι απο μενα μαλτεζοφιλε/η μαμα/μπαμπα!
Ακου,τη μια μου τη μικρη την πηρα κοντα μου σε ηλικια 6 μηνων.Το σκυλακι δεν ειχε βγει ποτε βολτα στο δρομο να περπατησει.Το ειχαν μονο αγκαλια και σε τσαντα!!
Αδιανοητο αυτο,γι΄αυτο και οταν ηρθε σπιτι μου ,για την ακριβεια μετα απο 2 μερες της εβαλα το λουρακι,κανανε 10 λεπτα για να με ακολουθησει στο ασανσερ αφου της γλυκομιλουσα και την ενθαρυνα με απαλη και γλυκια φωνη.Θελοντας να με ακολουθησει μπηκε μεσα,ετρεμε βεβαια και ανοιγοντας την πορτα της πολυκατοικιας ηταν λες της ξεδιπλωθηκαν τα παντα μεσα σε δευτερολεπτα.Δεν κουνιωταν,δεν περπατουσε.Ειχε κολλησει!
Δεν την τραβηξα ,καθησα κουκου να ειμαι χαμηλα και της γλυκομιλουσα αφηνοντας την να μυριζει οτι ηταν σε αποσταση αναπνοης.
Μας πηρε 35 λεπτα μεχρι να περπατησουμε τη μια πλευρα του πεζοδρομιου! Το ιδιο εκανα καθε μερα για 10μερες χωρις να την τραβαω και χωρις να την περνω αγκαλια.Μεσα σε ενα μηνα πετουσε! Εννοηται οτι ειναι η καλυτερη παρεα για βολτα τωρα,μετα απο 7 μηνες.
Καλη συναιχεια,υπομονη και επιμονη.Ειναι θεμα χρονου,σιγα-σιγα και μην το πιεσεις.Τα Μαλτεζ ειναι πολυ ευαισθητα και συναισθηματικα σκυλακια.