Φοβάται τα παιδάκια

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Τα μωρα ειναι μακραν χειροτερα απο τους μεγαλους αλλα απο που αραγε εχουν υιοθετησει τετοιες συμπεριφορες? Απο τοτε που εχω τον Κιλλερ εχω ζησει αρκετα περιστατικα με μωρα...το ενα εκει που τον χαιδευε ομορφα κ ωραια ξαφνικα σηκωθηκε και τον κλωτσησε μεσα στην μουριτσα του, το αλλο κλωτσησε την μπαλα επιτηδες κατα πανω του (ευτυχως δεν τον πετυχε γιατι μπορει και να τον σκοτωνε με τοση δυναμη), το αλλο τον σημαδεψε με αεροβολο και αρχισα εγω τα καντιλια, το αλλο (παιδι φιλικου ζευγαριου) τσιριζει σαν υστερικο οταν τον βλεπει και ο Κιλλερ τον κοιταει περιεργα με τα αυτια τερμα τεντωμενα κλπ, κλπ. Α και το αλλο που ακουσα σημερα απο ενα 10χρονο παιδακι οταν τον εκανα βολτα "Καλα, αυτο το σκυλι μια κλωτσια το εχω!".
Συνήθως δεν είναι μόνο αν έχουν δει τους μεγάλους να κάνουν κάτι τέτοιο ή ντε και καλά να μεταφέρουν το πως νιώθουν οι μεγάλοι απέναντι στα ζώα. Μπορεί να είναι και μεταφορά της συμπεριφοράς των γονιών προς τα ίδια.
Ισχυρός προς αδύναμο
Γονιός προς παιδί
Παιδί προς σκυλί (μικρόσωμο τις πιο πολλές φορές)

nyfitsa

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2009
128
0
Θέμα γονιών είναι να μάθει το παιδί πως να συμπεριφέρεται στα ζώα.

Χτες στη βόλτα μας στο πάρκο συναντήσαμε 2 μαμάδες με 2 πιτσιρίκους γύρω στα 8-10. Το ένα αγοράκι με ρώτησε τι ράτσα είναι ο σκύλος μου καθώς περνούσα και μετά ακούω τη μαμά του να του λέει "επειδή θα συναντήσουμε πολλά σκυλάκια, αν θέλετε να χαϊδέψετε κάποιο πρώτα θα ρωτήσετε τον ιδιοκτήτη, δεν θα πάτε από μόνοι σας να κάνετε κάτι". Με σωστή αντιμετώπιση όλα γίνονται.

Από εκεί και πέρα, φαντάζομαι όπως "επιλέγουμε" σκυλοπαρέες για κοινωνικοποίηση έτσι επιλέγουμε και παιδάκια για απευαισθητοποίηση:D και πάντα με επίβλεψη.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Ισχυρός προς αδύναμο
Γονιός προς παιδί
Παιδί προς σκυλί (μικρόσωμο τις πιο πολλές φορές)
ετσι ειναι

και τα παιδακια στην προπονηση τα ιδια κανουν μεταξυ τους και οχι μονο μικρες ηλικιες μεχρι και τα 10 - 12 τα πιο καταπιεσμενα

τα πιο προβληματικα παιδια οπως τα παρατηρω τοσα χρονια ειναι αυτα με τους αυστηρους γονεις ειδικα αν οι γονεις δεν εχουν καποια βαθυτερη υποσταση ( δεν μιλαω για μορφωτικο επιπεδο ) αλλα για επιπεδο νοημοσηνης και δυστηχως ειναι πολλοι αυτοι που την βλεπουν καπως να την μπαινουν στα παιδια τους

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Εμένα τα γουστάρει τα παιδάκια-αλλά αν με ρωτήσει κανένα "δαγκώνει" απαντάω "πολύ,πρόσεχε"
καλύτερα απο μακριά - αυτά τα παιδιά που δεν ξέρουν απο σκύλους είναι ότι χειρότερο

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97