Οτι λεει ο τιτλος και λιγο χειροτερα. Πηγαινει ο πατερας μου που λετε το απογευμα να πιει εναν καφε στο καφενειο-ταβερνα της περιοχης εδω κι ακουει καποια στιγμη εναν νεαρο που εκανε μπανιο ακιρβως μπροστα στη θαλασσα να φωναζει ενα σκυλι. Ενα θηλυκο ΓΠ μπανιζει μια γατα στον δρομο και παραταει μπανιο και νεαρο και ορμαει μεσα στο μαγαζι κυνηγωντας τη γατα κι επικρατει ο κακος χαμος. Με τα πολλα καταφερνει ο νεαρος στριμωχνει το σκυλι του, το μαζευει και φευγει. Μετα απο καμια ωρα κι ενω εχουμε μαστορους εδω και μερες στο σπιτι (το αναφερω για να εξηγησω οτι η πορτα του κηπου ηταν ανοιχτη διοτι πηγαινοερχονταν στο αυτοκινητο τους για εργαλεια) μπουκαρει μεσα το ιδιο σκυλι και ορμαει κυνηγοντας ξεφρενα τις γατες μας (εχουμε καμια 20ρια αδεσποτες μονιμους κατοικους). Σπαει κατι φυτα στον κηπο και ορμαει και στον βασιλια Murphy ο οποιος πηδαει πανω στο τοιχακι της περιφραξης, κανει κι αυτη να πηδηξει να τον πιασει και ριχνει ενα πηλινο πυθαρακι και το κανει κομματια. Απο πισω σε 2 λεπτα εμφανιζεται ο νεαρος τρεχοντας και κυνηγοντας το σκυλι. Του κανουν παραπονα η γυναικα μου και ο πατερας μου για τη συμπεριφορα του σκυλιου κι η απαντηση ειναι "ελα μωρε, δεν ειναι κακο, δεν κανει τιποτα" λεει και ενα συνγωμη για τη ζημια και το παιρνει και φευγει. Εχε χαρη που δεν ημουν εκει! Γυρναω λοιπον απο τη δουλεια και βλεπω το ιδιο σκυλι δεμενο στο σπιτι μου. Μετα απο καμια ωρα αφου το μαζεψε ο νεαρος κι εφυγαν εχει εμαφνιστει παλι απο το πουθενα μπουκαρει μεσα και τα κανει παλι ολα λιμπα. Εκτοτε εδω και 2,5 ωρες ειναι δεμενη εδω (δεν τολμαω σαφως να τη βαλω στο σπιτι) διοτι ειναι τελειως ανεκπαιδευτη και δεν την εχει αναζητησει κανεις. Της μιλας και σε συνδεει κατευθειαν με Καιρο. Το μονο που τη νοιαζει ειναι να κυνηγησει τις γατες.
Απορω πως θα κοιμηθει αυτος ο ανθρωπος σημερα. Ξερει που μπορει να ειναι το κοπροσκυλο του αφου πριν λιγο ηρθε εδω και το μαζεψε και παρολα αυτα δεν εχει φανει να το ψαξει. Εμεις τι φταιμε? Ας εμφανιστει αυριο πρωι και θα τα ακουσει εξω απο τα δοντια αυτη τη φορα, σκοπευω να του ζητησω και λεφτα για τις υλικες ζημιες μπας και καταλαβει οτι δεν μπορει να αφηνει ελευθερο το σκυλι του να αλωνιζει σε ξενα σπιτια.
Απορω πως θα κοιμηθει αυτος ο ανθρωπος σημερα. Ξερει που μπορει να ειναι το κοπροσκυλο του αφου πριν λιγο ηρθε εδω και το μαζεψε και παρολα αυτα δεν εχει φανει να το ψαξει. Εμεις τι φταιμε? Ας εμφανιστει αυριο πρωι και θα τα ακουσει εξω απο τα δοντια αυτη τη φορα, σκοπευω να του ζητησω και λεφτα για τις υλικες ζημιες μπας και καταλαβει οτι δεν μπορει να αφηνει ελευθερο το σκυλι του να αλωνιζει σε ξενα σπιτια.