Φιλοξενία σκύλου από εκτροφέα

Trevor

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
59
0
Κρατηθηκα παρα μα παρα πολυ για να μην απαντησω σε αυτο εδω το thread αλλα τελικα δεν μπορεσα,και θα το κανω....

Ηλια, εισαι 14 χρονων ακομα, συγνωμη που θα το πω αυτο και πως θα ακουστει στο τελος,αλλα θελω να στα πω στα ελληνικα και σταρατα & οχι in english που ειχα να σου σειρω 10 σελιδες, και ειλικρινα δεν θελω να σε προσβαλω η η η...

Παλικαρακι μου ομορφο εισαι ακομα "αμυαλος" οπως ολοι στην ηλικια σου, εδω καλα καλα δεν μπορεις να σταθεροποιησεις τις αποψεις σου για το τι θα κανεις στο μελλον με την ζωη σου,και κανεις και τετοια σχεδια μακροχρονια για μια ζωη κιολας που θα ζηταει αποκλειστηκα την μεριμνα την φροντιδα & αναγκη σου? Θελεις να πας φανταρος στα 18 σου,θελεις να σπουδασεις,θελεις θελεις θελεις, και επισης θελεις να παρεις μια ζωη και να την βασανισεις ετσι απλα γιατι σου ειναι αποθημενο απο τα 12 σου...Και μην ακουσω απο το στομα σου οτι δεν θελεις να το βασανισεις το ερημο το ζωντανο,ειναι βασανισμος και με το παραπανω αυτο που σκεφτεσαι να κανεις,αν δεν μπορεις να το καταλαβεις εισαι απλα στενομυαλος :mad:

ΗΜΑΡΤΟΝ! Σοβαρεψου λιγο σε παρακαλω...
Τοσα παιδια εδω σου λενε μην το κανεις αυτο που σκεφτεσαι και εσυ εκει συνεχιζεις με τα δικα σου:eek::eek:

Το να παρεις εναν σκυλο δεν εχει διαφορα με το να μεγαλωνεις ενα παιδι στο σπιτι σου,καμια!!
Θελει χρονο,φροντιδα,μερακι και πολυ υπομονη για να το κανεις αυτο..;)
Κατι που δεν θα εχει το κουταβακι μιας και θα το παρατας απο εδω και απο εκει all time :mad:

Και που ξερεις εως τοτε αν εισαι ακομα εν ζωη χτυπα ξυλο?Ζησε το σημερα και ασε το αυριο στην ακρη!
Η ζωή, είναι σαν να οδηγείς στην εθνική με μια κουβέρτα στο παρμπρίζ. Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να σκάσει πάνω σου με 180 km/h.
Σκεψου καλα αυτα που σου λεμε εδω ολοι και μετα πραξε..
Και στο λεω και αυτο,κανενας εκτροφεας που σεβεται τα κουταβια του δεν θα σου δωσει αν τυχον κανεις το λαθος και του πεις τι σκοπευεις να κανεις στο μελλον μαζι του...

Και οσο για την στρατιωτικη θητεια λες χαζομαρες,και στο λεω αυτο γιατι ο bro μου ειναι λοχαγος εδω στην ελλαδα και ξερει τι θα επακολουθησει με αυτο το θεμα και γενικα,και καλυτερα μην στα πω απο εδω γιατι θα τρεχεις απο τωρα για i5 :rolleyes:
Μην διαβαζεις σκουπιδια απο το νετ και τα πιστευεις ...
grow up man and.... Have fun :D

Trevor

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
59
0
................... και στην τελικη παρε ενα χρυσοψαρο για να σου φυγει αυτο το πραγμα απο μεσα σου,πιστευω οι γονεις σου θα σου το επιτρεψουν το ψαρακι αν εισαι υπευθυνος :)

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Νομίζεις ότι δεν ακούω τι μου λένε οι άλλοι και κάνω τα δικά μου;;Τον σκύλο ήταν να τον πάρω του χρόνου ή σε 2 χρόνια.Κάποιοι μου είπαν σε 2 χρόνια κάποιοι όταν είμαι φοιτητής που θα είμαι πιο ανεξάρτητος.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ την συμβουλή αυτών των ανθρώπων και αποφάσισα να τον πάρω όταν θα είμαι φοιτητής.Γιατί λες ότι δεν μπορώ να σταθεροποιήσω τις απόψεις μου;;;Έχεις ζήσει μαζί μου;;Πως το συμπεραίνεις αυτό;;Από κάποια posts;;;Το κουτάβι γιατί λες ότι θα το παρατάω από δω και απο εκει;;Επειδή κάνω ό,τι μπορώ για να τακτοποιήσω το θέμα του στρατού και να μην γίνεται αυτό;;Ακόμα να σου πω ευχαριστώ για την συμβουλή με τον στρατό αλλά άσε εμένα να κρίνω τι πρέπει να κάνω για την δικιά μου ζωή ακόμα και αν είμαι άμυαλος.ΔΕΝ πιστεύω ότι διαβάζω είτε το πιστεύεις είτε όχι έχω κριτική σκέψη.Για το μόνο πράγμα που συμφωνώ μαζί σου είναι αυτό "Η ζωή, είναι σαν να οδηγείς στην εθνική με μια κουβέρτα στο παρμπρίζ. Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να σκάσει πάνω σου με 180 km/h. " αλλά γιατί να αλλάζει ανάμεσα σε εμένα και σε εσένα;;Ακόμα όσο περίεργο και αν σου φαίνεται ξέρω περίπου τι χρειάζεται ένας σκύλος ακόμα και αν δεν έχω.Ξέρω για το πόση φροντίδα χρειάζεται και σκοπεύω να του τη δώσω.Όσο για το χρυσόψαρο πάρτο εσύ στο χαρίζω γιατί εγώ σύμφωνα με εσένα που δεν με ξέρεις καθόλου είμαι άμυαλος και ανεύθυνος, δεν μπορώ να το φροντίσω.Γενικά πιστεύω ότι εσύ πρέπει να σοβαρευτείς και να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις (ή γράψεις).Μην βγάζεις τόσο εύκολα συμπεράσματα για άτομα που ούτε καν έχεις δει.

Last edited:

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Trevor , ο ilias99 θετει τους προβληματισμους του ανοιχτα και ζηταει γνωμες για την ορθοτερη επιλογη που μπορει να κανει βαση των συνθηκων που επικρατουν.
Δεν χρειαζεται να του την λες με εκφρασεις grow up , παρε χρυσοψαρο κλπ κλπ.
Ηδη εγω απο τα γραφομενα του βλεπω να αντιλαμβανεται την σοβαροτητα της αποκτησης ενος σκυλου.

Ilia99 δυσκολα τα πραγματα για τωρα.Η δικη μου συμβουλη ειναι να τελειωσεις με τα φανταριλικια και μετα βλεπεις πως και που εισαι και αναλογα πρατεις ειτε σπουδασεις ειτε οχι.

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Nasouk ευχαριστώ.Αυτό σκοπεύω να κάνω να τελειώσω πρώτα το στρατό και μετά αν δεν μου έχει τύχει κάτι θα πάρω τον σκύλο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.028
Νεότερο μέλος
panagiotopk