Φιλοξενία ενήλικου αδέσποτου

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
ευχαριστω πολυ για την αλλαγη νομιζω ειναι ο καταλληλος..μακαρι σε λιγο καιρο να σας τη συστησω ως μελος της οικογενειας μας!!

μολις γυρισαμε απο τη βολτα! επιασε μια κορα απο ψωμι τη πρωτη φορα και τη δευτερη γωνια απο ψωμι! κοντεψα να παθω εγκεφαλικο! με το που ειπα ομως αστο το αφησε αμεσως και ελπιζω με το καιρο να το σταματησει γιατι παιζουν τωρα τελευταια και αρκετες φολες εδω..

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Ηρθα παλι με απορια!
η μικρη εχει μεγαλο θεμα οταν μενει μονη της! Οταν λεω μονη της δεν εννοω εντελως, αλλα αν εγω ή το αγορι μου φυγουμε απο το σπιτι παρολο που ο αλλος μενει πισω, κλαιει!
Σημερα την εφερα στο σπιτι μου και την εκλεισα για 3 λεπτα στο δωματιο μου μεχρι να παω να πλυνω τα χερια μου, αρχισε το κλαμα και εκανε και κακα και τσισα πανω στο χαλι! Αυτο το κανει πρωτη φορα και ποτε δεν λερωνει μεσα στο σπιτι! Λογικα το εκανε απο το φοβο της :(
Λεφτα αυτη τη στιγμη για να παρουμε crate δεν παιζουν..τι κανουμε? να αρχισουμε σιγα σιγα να την αφηνουμε μονη της οπως κανουμε με ενα κουταβι? ειναι και μεγαλη και δεν μπορουμε παντου να τη παιρνουμε μαζι μας!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ακριβώς! Επίσης, καλό θα είναι λίγη ώρα πριν φύγετε και λίγη ώρα μετά που θα γυρίσετε να μην της δινετε σημασία. Σα να μην υπάρχει!

Υπάρχει ένα παλιό θέμα που ίσως σε βοηθήσει: http://www.dogforum.gr/v3/εκπαίδευση.συμπεριφορά-18/στρες.αποχωρισμού-4540/

(υ.γ. τι κάνει ο Άρης και τ'άλλα γατόπαιδα?)

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Ακριβώς! Επίσης, καλό θα είναι λίγη ώρα πριν φύγετε και λίγη ώρα μετά που θα γυρίσετε να μην της δινετε σημασία. Σα να μην υπάρχει!

Υπάρχει ένα παλιό θέμα που ίσως σε βοηθήσει: http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7.%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-18/%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%82.%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-4540/

(υ.γ. τι κάνει ο Άρης και τ'άλλα γατόπαιδα?)
κι αν εκεινη την ωρα απο τον φοβο της κανει παλι την αναγκη της?
Ο Αρης ως κλασσικος χεστης οταν ερχεται το σκυλι σπιτι δεν εμφανιζεται καθολου! ειναι παντως ολα καλα με μερικες εξαιρεσεις αλλα οκ!
αποτι καταλαβα μας ξερετε το θεμα ειναι απο που :p

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ντεντεκτιβ του φόρουμ με ανεβοκατεβάζουν, είναι δυνατόν να μη σας ξέρω? *lingua*

Διάβασε το θέμα, (το σχόλιο για το ηλ. κολάρο είναι αστειάκι-ελπίζω) και ξεκίνα σταδιακά. Γραφουν σ'εκείνο το θέμα πολύ πιο εμπειρία, από εμένα, άτομα οπότε μη στα γράφω εγω και σε μπερδέψω.

Ε, κι αν κάνει την ανάγκη της, δες το σαν ατύχημα. Λες κι οι γάτες τα κάνουν ΠΑΝΤΑ στην άμμο τους? Αν λυθεί το θέμα του στρες θα λυθεί και το θέμα των ατυχημάτων, αφού η σκυλίτσα είναι μαθημένη στο να τα κάνει έξω, απ'ότι έχεις διαπιστώσει.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Ντεντεκτιβ του φόρουμ με ανεβοκατεβάζουν, είναι δυνατόν να μη σας ξέρω? *lingua*

Διάβασε το θέμα, (το σχόλιο για το ηλ. κολάρο είναι αστειάκι-ελπίζω) και ξεκίνα σταδιακά. Γραφουν σ'εκείνο το θέμα πολύ πιο εμπειρία, από εμένα, άτομα οπότε μη στα γράφω εγω και σε μπερδέψω.

Ε, κι αν κάνει την ανάγκη της, δες το σαν ατύχημα. Λες κι οι γάτες τα κάνουν ΠΑΝΤΑ στην άμμο τους? Αν λυθεί το θέμα του στρες θα λυθεί και το θέμα των ατυχημάτων, αφού η σκυλίτσα είναι μαθημένη στο να τα κάνει έξω, απ'ότι έχεις διαπιστώσει.
μα ατυχημα ηταν..δεν την μαλωσα καν! οταν το σκυλι κρατιεται απο τις 2 το βραδυ μεχρι τις 11 την επομενη μερα το πρωι δεν μπορω να το παρω αλλιως..πραγματικα πιστευω οτι τα εκανε απο το φοβο της!

οσο για τα γατια..ας μην αναφερω τι γινεται οταν ποναει το κωλι του Αντρεα και δεν μπαινει μεσα στη λεκανη :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul